- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.161
hap kullanmayacam ama korunurum. zaten artık özel hayatımız da kalmadı iş yüzünden. eve gittiğimiz gibi uyuyoruz. kaç dk uyusak kardır diye.
ben sanırım bir kaç sene daha öteleyecem. eşim çözümlerime yanıt vermedikçe bende taşın altına eimi koyamayacam.
tamam sen istemiyorum de ama ara verme çalışmalara hem kafan rahat olur belki daha kolay gelir mercimek:)
Buldum valllaaaaa:))))))))))))))))))))))))
internetten mi sipariş ediyosun canım? öyleyse dikkat et hemen kredi kartı numaranı faan verme bence kapıda ödeme seçeneği falan var mı diye bak nolur noolmaz
ozzy06 kullanıcısından alıntı
benim kan sonucum hala çıkmadı üfff sinir oldum en az 6 kere gittim saglık ocagına önce incelenmemişti şimdi de sistem kapalıymış
bakalım 3-4 gibi bi ara diye doktor numarasını verdi
acayip stres oldumya rahatken gitgel yap yap..
inşallah hayırlı sonuç alırsın ve beklediğine değer canım.
çok tşk ederim hayatım buldum....:))))
ne demek bitanem çok sevindim ama dikkat et dediğim gibi kredi kartı numaranı yazma. ne zaman teslim ediyolarmış verdin mi siparişi?
Buldum valllaaaaa:))))))))))))))))))))))))
ne demek bitanem çok sevindim ama dikkat et dediğim gibi kredi kartı numaranı yazma. ne zaman teslim ediyolarmış verdin mi siparişi?
selam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası
hap kullanmayacam ama korunurum. zaten artık özel hayatımız da kalmadı iş yüzünden. eve gittiğimiz gibi uyuyoruz. kaç dk uyusak kardır diye.
ben sanırım bir kaç sene daha öteleyecem. eşim çözümlerime yanıt vermedikçe bende taşın altına eimi koyamayacam.
verdim:))) yarın teslim olacak. olsuunn ...:)))
ne buldun fıstıkkkk
başa dönedürme beni nolur çok yoğunum bugün
hayırlısı canım sen bilirsin ama yine de korunmasan keşke olursa da sürpriz olur ne de güzel olur. istediğin gibi olur umarım her şey..
Hepimizin gönlüne göre olur inşallah.
Hepimizin gönlüne göre olur inşallah.
öyle olcak.. gönlümüzdeki bebişler önce göbüşlere sonrada kucağımıza gelip hayatımızdaki tek servetimiz olacak.
can eriği buldum hayatım:)))))
ağzından bal damlıyo ya amiiiiiinn inşallah canım:)
ay aşermeler mi başladı yoksaaaaa yerim ben o susamıııııı
neler olmuş yaw asya ne dio böyleeee
hiç sorma bacım geceden beri rüyamda ve gözümün önünde erik dolanıp duruyo. hiç bu kadar aciz hissetmemiştim kendimi:)))
asya birz bunalmış durumda. zamana ihtiyacı var. yalnız kaldı tabi biraz. işlerde malum çok sıkıntılı şu an onun için. bunaldı. ve çok haklı nedenleri var. o yüzden pek üstüne gitmiyorum ben. azıcık sakinleşsin kafasını dinlesin. şu yoğunluğu hafiflesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?