Ilk çocuğunu düşünenler...

hayırlısı canım sen bilirsin ama yine de korunmasan keşke olursa da sürpriz olur ne de güzel olur. istediğin gibi olur umarım her şey..

Buldum valllaaaaa:))))))))))))))))))))))))

internetten mi sipariş ediyosun canım? öyleyse dikkat et hemen kredi kartı numaranı faan verme bence kapıda ödeme seçeneği falan var mı diye bak nolur noolmaz

ozzy06 kullanıcısından alıntı

benim kan sonucum hala çıkmadı üfff sinir oldum en az 6 kere gittim saglık ocagına önce incelenmemişti şimdi de sistem kapalıymış

bakalım 3-4 gibi bi ara diye doktor numarasını verdi

acayip stres oldumya rahatken gitgel yap yap..

inşallah hayırlı sonuç alırsın ve beklediğine değer canım.

kapıda ödemeyi seçtim :))) çok tşk..

selam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası

Hayırlısı olsun canımm
Ak-En Sağlık Nasır Aksel var benim gittiğim çok memnunum ama özel
Bir de kuzenimin eşi gitmişti Fatih Çapa Hastanesinin karşısında MediLife Hastanesinde Fahriye hn. var soyadını hatırlayamadım ama canım

ben bu konuda özellikle bugün senin üstüne gelmiceeem. asya ne diyosa odur.. doğru karar vermiştir.. biraz zaman ve rahatlaman lazım hayatım. haklı olduğun çok yön var.

ay aşermeler mi başladı yoksaaaaa yerim ben o susamıııııı
neler olmuş yaw asya ne dio böyleeee

hiç sorma bacım geceden beri rüyamda ve gözümün önünde erik dolanıp duruyo. hiç bu kadar aciz hissetmemiştim kendimi:)))
asya birz bunalmış durumda. zamana ihtiyacı var. yalnız kaldı tabi biraz. işlerde malum çok sıkıntılı şu an onun için. bunaldı. ve çok haklı nedenleri var. o yüzden pek üstüne gitmiyorum ben. azıcık sakinleşsin kafasını dinlesin. şu yoğunluğu hafiflesin.

amanda amannnn daha ulaşılabilir bişey çekeydi susamcık uğraştırmasaydı anasını bu kadar
Haklı tabi ki biraz işler sakinleşirse o da düzelir diye tahmin ediyorum zaman zaman zamannnnnn dioruzzz o zaman
canımsım asyaaaaa dikkat et kendineeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…