Ilk çocuğunu düşünenler...

:))) sanırım eriği bulamazsak o susam benim anamı ağlatıcak... ölüyoruuum ölüyorummm..:)))))

babasına söyle o düşünsün kahrını sen çekiyosun o sefa mı sürecek? hayır :)))) söyle akşama kadar ne yapar eder bulur:)))

Selam kızlar. nasılsınız.?

ii canım sen nasılsın?

selam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası

1 tane daha benden.. hayırlısı olsun canım ben anadolu yakasındayım yunus emreyi deniycem adetim bitince gidicem 24üne randevu aldım.

sağol canım nolsun geçinip gidiyoruz. bugün bende kan verdim 1.4 çıkmış. hamile değilmişim. hayırlısı böylemiş.

söyledim arıyo:)))) patronumda arıyo:)))

sağol canım nolsun geçinip gidiyoruz. bugün bende kan verdim 1.4 çıkmış. hamile değilmişim. hayırlısı böylemiş.

hayırlısı canım bu ay topiğimizin pek şansı yok çift çizgi konusunda sanırım. peşi sıra geliyo kırmızılar. seninkiler de gelsin de aralığa çalışalım artık..

benim kan sonucum hala çıkmadı üfff sinir oldum en az 6 kere gittim saglık ocagına önce incelenmemişti şimdi de sistem kapalıymış

bakalım 3-4 gibi bi ara diye doktor numarasını verdi

acayip stres oldumya rahatken gitgel yap yap..

sabırlı ol hayatım. geç çıksında hayırlı sonuçlar çıksın inş.

hayırlısı canım bu ay topiğimizin pek şansı yok çift çizgi konusunda sanırım. peşi sıra geliyo kırmızılar. seninkiler de gelsin de aralığa çalışalım artık..

Ben artık istemiyorum canım. bensiz çalışacaksınız gülüm. bende sayacam kuzularınızı :)

tamam sen istemiyorum de ama ara verme çalışmalara hem kafan rahat olur belki daha kolay gelir mercimek:)

hap kullanmayacam ama korunurum. zaten artık özel hayatımız da kalmadı iş yüzünden. eve gittiğimiz gibi uyuyoruz. kaç dk uyusak kardır diye.
ben sanırım bir kaç sene daha öteleyecem. eşim çözümlerime yanıt vermedikçe bende taşın altına eimi koyamayacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…