- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.141
:))) sanırım eriği bulamazsak o susam benim anamı ağlatıcak... ölüyoruuum ölüyorummm..:)))))
Selam kızlar. nasılsınız.?
selam kızlar test yaptım kocaman tek çizgi bu ayda tırt dr önerilerinizi bekliyorum istanbul avrupa yakası
iyi diyelim öyle olalım gülüm. aşeriyorsun demek. :)
babasına söyle o düşünsün kahrını sen çekiyosun o sefa mı sürecek? hayır :)))) söyle akşama kadar ne yapar eder bulur:)))
ii canım sen nasılsın?
1 tane daha benden..hayırlısı olsun canım ben anadolu yakasındayım yunus emreyi deniycem adetim bitince gidicem 24üne randevu aldım.
he yaaa... asyam... hiç bu kadar ağzım sulanmaıştı yavvvv.... çok fena bişey... eşim sabahtan beri arıyo her yeri didik didik etti. şehir dışından arkadaşlarına aratıyo..
babasına söyle o düşünsün kahrını sen çekiyosun o sefa mı sürecek? hayır :)))) söyle akşama kadar ne yapar eder bulur:)))
ii canım sen nasılsın?
1 tane daha benden..hayırlısı olsun canım ben anadolu yakasındayım yunus emreyi deniycem adetim bitince gidicem 24üne randevu aldım.
sağol canım nolsun geçinip gidiyoruz. bugün bende kan verdim 1.4 çıkmış. hamile değilmişim. hayırlısı böylemiş.
hay allah yaa.. özel manavlar var satan ama orada olmayabilir.
söyledim arıyo:)))) patronumda arıyo:)))
iş yerinden ayrılabilsem bakardım buralardan.
benim kan sonucum hala çıkmadı üfff sinir oldum en az 6 kere gittim saglık ocagına önce incelenmemişti şimdi de sistem kapalıymış
bakalım 3-4 gibi bi ara diye doktor numarasını verdi
acayip stres oldumya rahatken gitgel yap yap..
Canıımmm çok sağol. izmir deki arkadaşımıda aradım o bakıcak..
hayırlısı canım bu ay topiğimizin pek şansı yok çift çizgi konusunda sanırım. peşi sıra geliyo kırmızılar. seninkiler de gelsin de aralığa çalışalım artık..
sabırlı ol hayatım. geç çıksında hayırlı sonuçlar çıksın inş.
burada yokmuş hayatım((( bakalım bir iki kişiyi aramış inş bulur.
Ben artık istemiyorum canım. bensiz çalışacaksınız gülüm. bende sayacam kuzularınızı :)
Canıımmm çok sağol. izmir deki arkadaşımıda aradım o bakıcak..
canım bi site buldum hamileler için sipariş alıp adrese yolluyolarmış. aseriyorum.net bi bak istersen.
tamam sen istemiyorum de ama ara verme çalışmalara hem kafan rahat olur belki daha kolay gelir mercimek:)
internetten bakalım dicem ama nezaman gönderirler??? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?