- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.201
evet tatlımmm hepimize öyle mutlu sakin bir hamilelik geçireceğiz inşallahhhhhh tabi işyerinde böyle güllümsün gibi problemler olmazsa
hakkımızda hayırlısı canım bende bu ay çok takviye yapmıştım kocişe çok ümitliydim o yüzden ama kırmızılar gelince buruldu içim tabi
şimdi kasım sonunda karyotip testini bekleyeceğiz bişey çıkmaz inşallah da hemen tüp bebeğe geçeriz tabiiii Allahım sürpriz yapıp bebişimizi göndermezse o zamana kadar
dediğin gibi sabır ve dua..... Rabbimden başka sığınacak limanımız yok çünküüüüü
ozzy06 ne yaptın canım aldın mı sonucunu?
yok canım yapılmadı ilk aylar olduğu için pek önemsemedik olur diye
bide çok bilgim yok bu konuda ne gibi testler yaptırmalı eşimm
Kızlar yeni üye oldum. Konub başlığını görünce geldim. Bizde ilk bebeğimizi düşünüyoruz. Ama ben açıkçaı biraz korkuyorum...Siz bu kararı verdiğinizde neler hissettiniz?Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
bak şimdi sinir oldum dr benden hiç tahlil istemedi sorun yok dedi sonra eşime döndü sigara içme telefonu cebinde tasıma dedi çünkü eşinden kaynaklı bu durum yok dedii
evet kızlar yeni geldik eve sonuç çıkmış 12.771 ..hele şükür diyorum 7.gitmemde alabildim
Canım karyotip testı nedır acaba,bızede tup bebek onerdıler ya,ne gerekıyor arastırıyorum,maddı durumuda duzeltırsem bı deneme yapmak ıstıyorum
tahmini 5 yada 6 haftalık hamileyim..kesin doktor kontrolünden sonra belli olur galiba..
c.tesiye randevu aldımm hayırlısı
tahmini 5 yada 6 haftalık hamileyim..kesin doktor kontrolünden sonra belli olur galiba..
c.tesiye randevu aldımm hayırlısı
evet kızlar yeni geldik eve sonuç çıkmış 12.771 ..hele şükür diyorum 7.gitmemde alabildim
değerin çok iyi tatlım 5-6haftalıkta bu kadar yüksek çıkıyor mu bilmiyorum ikiz olmasınnnn
çok sevindim canım hayırlı olsun :))
valla o benimde aklıma geldi eşimin hep istedigi şey ikiz olması...
dilek kapısının açık oldugu zamana falan denk gelmiş olabilir..:)
bende pek bilmiyorum ya burdaki arkadaşlar daha tecrübeli fikirleri neler bende merak ettim...
acaba olabilirmi
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000
diyor canım
2.sini görmeden inanmayacam hepsi aynıymış gibi geliyo
eşin spermogram yaptıracak canım
senden de hormon-tam kan-rahim filmi istiyor ilk olarak canımcım
he yaaa... Asyam... Hiç bu kadar ağzım sulanmaıştı yavvvv.... çok fena bişey... Eşim sabahtan beri arıyo her yeri didik didik etti. şehir dışından arkadaşlarına aratıyo..
göreceks,n sakin inancını kaybetme
saol canım
dememkki normal ya ikiz deil..allah hayırlısını versin hiç farketmez
benim kan sonucum hala çıkmadı üfff sinir oldum en az 6 kere gittim saglık ocagına önce incelenmemişti şimdi de sistem kapalıymış
bakalım 3-4 gibi bi ara diye doktor numarasını verdi
acayip stres oldumya rahatken gitgel yap yap..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?