Ilk çocuğunu düşünenler...

Canım karyotip testı nedır acaba,bızede tup bebek onerdıler ya,ne gerekıyor arastırıyorum,maddı durumuda duzeltırsem bı deneme yapmak ıstıyorum

korkulacak bi durum yok rahat ol üstelik hemen olmuyo hemen hamile kalanlar çok nadir düşünülecek bişey yok :)

bak şimdi sinir oldum dr benden hiç tahlil istemedi sorun yok dedi sonra eşime döndü sigara içme telefonu cebinde tasıma dedi çünkü eşinden kaynaklı bu durum yok dedii

ne biçim dr o ya hormon testleri yaptırman lazım folik asit verdi mi

evet kızlar yeni geldik eve sonuç çıkmış 12.771 ..hele şükür diyorum 7.gitmemde alabildim

yani tam anlamadım yok mu

tahmini 5 yada 6 haftalık hamileyim..kesin doktor kontrolünden sonra belli olur galiba..

c.tesiye randevu aldımm hayırlısı

Canım karyotip testı nedır acaba,bızede tup bebek onerdıler ya,ne gerekıyor arastırıyorum,maddı durumuda duzeltırsem bı deneme yapmak ıstıyorum

Tatlım dr.un izlediği yolu anlatayım istersen bizden
2defa spermogram verdik canım arkasından varikosel muayenesi yaptı en sonda y kromozom ve karyotip istedi karyotipte genlere bakıyorlarmış canım 26kasımda verecek eşim tüp bebeği 2defa devlet karşılıyor canım bilgin olsun özelde de yaptırsan devlet hastanesinden tüp bebek raporu aldığında %30unu ödüyorsun hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul çapa tıp fakültesinde infertilite bölümü harika özellikle ercan beyi şiddetle tavsiye ederim

değerin çok iyi tatlım 5-6haftalıkta bu kadar yüksek çıkıyor mu bilmiyorum ikiz olmasınnnn

valla o benimde aklıma geldi eşimin hep istedigi şey ikiz olması...

dilek kapısının açık oldugu zamana falan denk gelmiş olabilir..:)

bende pek bilmiyorum ya burdaki arkadaşlar daha tecrübeli fikirleri neler bende merak ettim...

acaba olabilirmi

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak gebelik haftaları ve Beta HCG değerleri:
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

diyor canım

saol canım
dememkki normal ya ikiz deil..allah hayırlısını versin hiç farketmez

saol canım
dememkki normal ya ikiz deil..allah hayırlısını versin hiç farketmez

Sağlıklı hayırlı olsunda canım ikiz tek farketmez
Ama ilk öğrenenlerin değerleri genelde 400-600arası seyrediyor ya o yüzden şey ettim
Hakkınızda hayırlısı tatlım c.tesi belli olur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…