Ilk çocuğunu düşünenler...

evet yazan degerlerded normal gibi görünüyo..

bi arkadaşta paylaştı degerleri aaz öncede

kese görünür heralde c.tesi günü dimi

görürüsün cnm çok rahat hemde karından da görünür
ben kan yaptığımın ertesi günde gittim
aşağıdan baktı ve gördü keseyi
seninkini haydi haydi görür

görürüsün cnm çok rahat hemde karından da görünür
ben kan yaptığımın ertesi günde gittim
aşağıdan baktı ve gördü keseyi
seninkini haydi haydi görür

ayy inşallah görürüz...

iştahsızlıgım var ama baya zorla bi şyler yiyorum

bol bol meyve tüketmeye çalışıyorum artık yemekle aram olmayınca

1-2 haftaya kalmaz bızde spermogram testı verıcez bundada o cıkarsa zaten tup bebek dısı ımkanımız olmayacak,ama o cıkmazsa stres vs olabılır dıye doktor verecegı tedavıyı soylemedı.bende ıstanbuldayım,beylıkduzunde, su testıde alayım canım onerdıgın doktoru mutlaka gorecegım

günaydın kızlarrr:)))
yine uykum var .... adım uykucuya öıktı.. yarın doktordayız yine. kalp atışlarını duyabilsek keşke. dotorumuz duyarız dedi ama.inş duyarız) dua edin benim için.

görünür gidbi geliyo . seninle ortalama aynı sat tarihimiz 6 ekim di benimkide. bu hafta kalp atışı duymaya gidicez kısmetse.

desene bi sürpriz kalp atışıda duyulurmuş.. ne ii olur ya

yarın randevum var bakalım heycanlıyım ilk kontrol olunca

:) haklısın heyecan yapmakta. doktorunla klına gelen herşeyi konuş. ilk iletişim çok önemli hayatım. benim sürekli gittiğim doktoruma hamile olduğumu öğrendiğimde dedimki sonuna kadar benimlemisin. yoksa alternatif araştırıcam dedim açık açık. oda cep tel im bile var kesinlikle seninleyim istediğin zaman ara dedi. şimdi en küçük bir sıkıntıda merak ettiğim bişeyde arıyorum hemen. sende o sözü al. için rahat olsun. folik asit değiştirecekmi. ek bişeye ihtiyacı varmı vücüdünün hepsini sor.

çok iyi yapmışsın canım baştan konuşmakla..hamile kalmadan öncede bu doktora gitmiştim..bakalım memnun kalmassam diger doktorlara yönelicem.özel hastane bi tane ama allahtan doktor alternatifim var..

yazıyorum bi kenara soracaklarımı heycandan unuturum diye..zaten allah izin verirde bi aksilik olmazsa doguma iki ay kala falan ankaraya gidicem canım annemler orda eşimde sonradan gelicek bakalım hayırlısı...

tabi en iyisini yaparsın. yalnız olmazsın hem. :) hadi bakalım. benimde randevum yarın. inş güzel sonuçlarıla döneriz

tabi en iyisini yaparsın. yalnız olmazsın hem. :) hadi bakalım. benimde randevum yarın. inş güzel sonuçlarıla döneriz

inaşşalh her şey yolunda gider allah yardımcımız olsun..haberleşelim yine

burası bana çok iyi oldu ya eşim bile farkına vardı.. hem bilgileniyorum hemde resmen rahatlıyorum..çok saolun dün heyecanımı paylaşan bir sürü arkadaşta dahil

hepimiz birbirimize iyi geliyoruz hayatım. benimde öyle. eşim iyiki paylaşıyosun yoksa ben napardım diyo:))
aynı yolda yürüyoruz her zaman paylaşıcaz deneyimlerimizi.
tabiki hastaneden eve geçince girmeye çalışırım bende nete. uyumazsam :)))
sende yaz olurmu sonuç.

nete girebildigim ilk fırsatta yazarım bende..

Günaydın kızlar

Bebeciğim rahat durmadı bir sancı, bir kramp soluğu hastanede aldım. Bebek de beni özlemiş galiba Ben bir şey oldu mu diye dokuz doğururken bebeciğim açmış kolları yaymış ayakları keyfine bakıyor

Genital nubuna bakmaya çalıştım. Gördüğüm kadarıyla nub teorisine göre kız :76: Ultrason resminde bir şey görünmüyor. Haftaya ikili test için gittiğimde daha net görünür inşallah

günaydın kızlarrr:)))
yine uykum var .... adım uykucuya öıktı.. yarın doktordayız yine. kalp atışlarını duyabilsek keşke. dotorumuz duyarız dedi ama.inş duyarız) dua edin benim için.

duyarsın inş. cnm hayırlısıyla

amanda aman da anasını hoplatmış yayamış takımı uyuyo ha kızçen
hadi hayırlısı sağlıkla inş.

desene ''anne ben buradayım'' diyor :)) şimdiden iletişime başladı bebişin. Sağlıkla kucağına al inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…