- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.261
amanda aman da anasını hoplatmış yayamış takımı uyuyo ha kızçen
hadi hayırlısı sağlıkla inş.
desene ''anne ben buradayım'' diyor :)) şimdiden iletişime başladı bebişin. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Günaydın canım. Dün doktora gittiğimde yanımda orta yaşlı bir bayan vardı. 20 li yaşlarda iki oğlu varmış ve şimdi kazara hamileymiş. Hiç istemiyormuş. İçeri girince doktordan kürtaj istediklerini duydum. Kadir Mevlam biri yıllarca uğraşır olmaz, biri de kazara gebe kalıp aldırır. O sabinin yerine Rabbim sen ve senin gibi ebbek bekleyenlere versin bir can. Onun giden canın sizin rahminizde yeni bir can olsun. Hem de kıymetli bir canGünaydınn Türkiyemin hamişleri ve hamiş kalmaya çalışanları...
Erkekse küsecek bana ama teorideki resimlere göre çıkıntı aşağıdaydı. Doktor şimdiden belli olmaz cinsiyet dedi. Ben acemi ve telaşlıyım ya bebecik bu durumu anladı heralde ben iyiyim mesajı vermek için sancıyı verdi
Günaydın canım. Dün doktora gittiğimde yanımda orta yaşlı bir bayan vardı. 20 li yaşlarda iki oğlu varmış ve şimdi kazara hamileymiş. Hiç istemiyormuş. İçeri girince doktordan kürtaj istediklerini duydum. Kadir Mevlam biri yıllarca uğraşır olmaz, biri de kazara gebe kalıp aldırır. O sabinin yerine Rabbim sen ve senin gibi ebbek bekleyenlere versin bir can. Onun giden canın sizin rahminizde yeni bir can olsun. Hem de kıymetli bir can
O aptal his bazen beni de korkutup "hiç anne olamayacaksın, çok büyük bir sorunun çıkacak ve ne yapsan çözülmeyecek" diyordu. Vesveseden başka bir şey değil inan kiHayırlısıdır elbet gülüm. Allah can vermiyorsa bir sebebi çıkıyor. ben anladım demekki bu aylardır vermemesinde varmış bir hayır.
Zamanı gelince isteyecez ama belkide ozaman artık ihtimal iyice düşmüş olacak. Kısmet.
İçimden bir his hiç anne olmayacağımı söylüyor. şu ana kadar içimdeki hisler pek yanılmadı ya... neyse ben artık üstünede durmuyorum.
Düşünmemeye çalışıyorum
pasiflora sağolsun bugün daha az düşünüyorum.
1-2 haftaya kalmaz bızde spermogram testı verıcez bundada o cıkarsa zaten tup bebek dısı ımkanımız olmayacak,ama o cıkmazsa stres vs olabılır dıye doktor verecegı tedavıyı soylemedı.bende ıstanbuldayım,beylıkduzunde, su testıde alayım canım onerdıgın doktoru mutlaka gorecegım
günayyyydınnnnn asyaaaaGünaydınn Türkiyemin hamişleri ve hamiş kalmaya çalışanları...
Hayırlısıdır elbet gülüm. Allah can vermiyorsa bir sebebi çıkıyor. ben anladım demekki bu aylardır vermemesinde varmış bir hayır.
Zamanı gelince isteyecez ama belkide ozaman artık ihtimal iyice düşmüş olacak. Kısmet.
İçimden bir his hiç anne olmayacağımı söylüyor. şu ana kadar içimdeki hisler pek yanılmadı ya... neyse ben artık üstünede durmuyorum.
Düşünmemeye çalışıyorum
pasiflora sağolsun bugün daha az düşünüyorum.
günaydın şekerler ve şekerlerin şekerleri :))) nasılsınız bakalım
hangi doktor nerede ende öğrenebilir miyim?
günayyyydınnnnn asyaaaa
:))
o içindeki hissi ne yaparız biz biliyor musun kov hemen onu getirtme bizi oraya. vakti zamanı gelince düzene girecek herşey
çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkk
iş neoldu yetiştirebildin mi?
ayy kafayı yedim müge anlı anlatıyo çanakkale filmine gitmiş çocuklarla Atatürk ölmüne şavaşacağız demiş çocuklar alkışlayıp bağırmaya başlamış bunu anlatıyo bende burda deli gibi ağlıyom psikolojimi seveyim :))
bu yaz çanakkaleye gittik havası çok başka
kızlar ya benim bi sorunum var tuvallate zor çıkıyorum bu sabah çok canım yandı ne yapabilirim ne olabilir
çanakkalelimisin yoksam
cnm bak yeşil çay ada çayı falan iç
bunlar baya yumaşatıyo
sonra aç karna bi kaç tane kuru kayısı ye üstüne bi bardak ılık su iç
oda çözüyo
bide elma kavun armut gibi meycelerde açar
kızlar ya benim bi sorunum var tuvallate zor çıkıyorum bu sabah çok canım yandı ne yapabilirim ne olabilir
günaydın kızlar hayırlı cumalar kırmızıları gördüm umutlar aralığa kaldı
asbelove dan haber varmı
günaydın kızlar hayırlı cumalar kırmızıları gördüm umutlar aralığa kaldı
asbelove dan haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?