- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.281
Herkese günaydın..
uzun zamandır sizleri takip ediyorum heyecanınızı, umutlarınızı içten hissediyorum.. herşey gönlünüzce olur inşallah.
Benim sizlere bir sorum olacak..
bat tarihim 15 kasım olarak görünüyor.. dün akşam yaptığım testte silik çizgiyi gördük. dayanamadık özel hastaneye kan testine gittik ve sonuç 176,2 çıktı..
yorumlarınızı bekliyorum..Teşekkürler şimdiden..[/QUOT]
gülsüme katılıyorum canım birkaç gün sonra tekrar yaptır şimdilik sakin olun varsa da çok erken keseyi görmede paylaşmayın kimseyle derim
günaydın kızlarrrrrr
nasılsınız bakalım.. Hayırlı Cumalar bu arada.. Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin ins... Rabbim isteyen kimsenin kucağını bos bırakmasın ins..aminn..
bu arada yeni hamilelik haberleri bekliyoruz hadi bakalım.. pesinizden bizi de sürükleyin ins :)
benimde misafirlerim vardı, birez önce gittiler.. bende soluğu burda aldımm hemencik
Sağlık olsun canım, bir dahaki aya inşallahgünaydın kızlar hayırlı cumalar kırmızıları gördüm umutlar aralığa kaldı
asbelove dan haber varmı
Öğlen oldu günaydın demek için sanırım kızlarrrr
Çok yoğun bir cuma yine beni mahvediyor
Benim herife de acaip sinirliyim
Bugün berbat bir gün benim için
hayırdır ne oldu canım
1-2 haftaya kalmaz bızde spermogram testı verıcez bundada o cıkarsa zaten tup bebek dısı ımkanımız olmayacak,ama o cıkmazsa stres vs olabılır dıye doktor verecegı tedavıyı soylemedı.bende ıstanbuldayım,beylıkduzunde, su testıde alayım canım onerdıgın doktoru mutlaka gorecegım
çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkk
gıcık kocam 200tl lik tablet pc yi bana çok gördü ne olacak
şu an elime geçse bi kaşık suda boğarım acaip sinirliyimmmmm
gamzeeee??? eriği yedin sustun bakıyorum... :)))) sesin çıkmıyor.
gıcık kocam 200tl lik tablet pc yi bana çok gördü ne olacak
şu an elime geçse bi kaşık suda boğarım acaip sinirliyimmmmm
kızlar ya benim bi sorunum var tuvallate zor çıkıyorum bu sabah çok canım yandı ne yapabilirim ne olabilir
aaa niye hayatım... neymiş sıkıntı. belki başka bir düşüncesi vardır. ..
nerdesiniz kızlar yaaa moralim çok bozuk
noldu cnm ? :44:
benim herife sinirliyim cnımmm yaaaa acaip bencil acaipppp
geldim yetiştim gari
salla ya hepsi ole sana özel bi durum değil meraklanma cnm
bizimide bole elektornık konularda delirtir beni
Çıldırtıyor beni yaaa daha 3ay önce aldım hemde doğum günü hediyesi S3 maddi olmasa bile manevi değerinin olması lazım dimi birde sanki o telefonu istemiyormuş ben ona zorla almışım gibi muamele yapıyor ya o dokunuyor banaa ve ben s3 istemiyorum ki istesem gider kendime de bir tane alırım ama umursamıyor kiiiii
evet tatlım varmış kendisine note2 alıp daha 3ay önce doğum günü hediyesi diye aldığım s3ü bana vermekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?