Ilk çocuğunu düşünenler...

saydım döktüm tatlım sinir eder insanı yaaa bu ne biçim bencillik

valla onu benimki 1 kere yaptı. bende bir daha almıyorum öyle istediği pahalı hediyeleri.. gitsin kendi alsın. geçenlerde tel i değiştircem iphone4 alıcam dedim. cesaret bile edemedi benimkini vereyim demeye .. şimdi araştırıyo.
izin verme seni ikinci plana atmasına. çok kızarım ben böyle şeylere.

iyiym ben de 2 kilo kadar aldım kokuya karşı çok hassasm inanılmaz halsizim iştahım pek yok ama zorlamaya çalışıyorum kendimi.

kokuya karşı bende çok hassasım. yemekhaneye bile çıkamıyorum iş yerimde. benimde çok iştahım yok arada canım bişey isterse onu yiyebiliyorum. ama ne hikmetse 1 kg almışım. anlayamadım..

hayatım benim pıhtılaşma sorunum var. her gittiğimde yüreğim ağzımda oluyorum. bide her hafta kontrole çağırıyo doktorum buda beni geriyo tabi. kalp atışlarını duysadım ..

tatlım benm arkadaşımın da vardı aynı sorun rabbim veriyor kolaylığını kalbini ferah tut, sanırım iğne oluyordu çok sık, çok sağlıklı bi bebişi var şuan :)

Sabahtan beri sinirden patlamak üzereyim şimdi konuşmak için durmadan bahane üretip arıyor
Delircem yaaa iyice tepeme çıktı vallaa

asbelove canım kocan bırak istediğini desin. şu erkekler hala eşleriyle dans edemeyeceğini öğrenemedi.
iki fırın ekmek yemesi lazım. nasul olsa bizim sözümüze gelecekler. ya güzelce yada duygu sömürüsü ile...

Gamze seni varya ısırırım. ne demek gerildim yahuuu heyecanlanman lazım. ne güzel bir bebişin var ve seninle işte!

dilca nasıl gidiyor bakim hamilelikkk??? burdaki hamişler gözümü korkuttu ben vazgeçtim anam...

gülümsün??? (aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor, patronuna sövmek ile meşgul...)

pasiflora... seni seviyyoyooorrummmmm!!!!

bence bunun senin seçimin olduğunu anlamalı. al istediğini hayatım. sende çalışıyosun yani. kendin için özgürce bişey yapmak hakkın.

Hayır bu bana değer vermediği anlamına gelir ki bu da en nefret ettiğim şeydir
Ben istediğim zaman istediğim şeyi alırım
Eğer s3beğendiysem gider kendime s3 alırım ama onun kullandığı -hele benim hediye aldığım bi cihazı- bana vermeye kalkması çok sinirimi bozdu yaaaaa

heyecandan ve sanırım eriği çok kaçırdığımdan midem bulanıyoo:)))))
ben her hafta randevuyu ilk hasta olarak alıyorum. beklemeye tahammülüm olmadığı için. yarın doktorum yine gülecek bana:)))

Ya ben çok istediğimden değil öyle bir fırsat çıktı diye almak istedim ama şimdi ona inat gidip çok daha güzelini alacağım ve o note2yi alamayacak asla ve asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…