- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.301
bayadır giremiyorum kızlar, hamişlerr nasılsınız değişiklikler var mı, hamiş olma yolunda istikrarlı ve umutla ilerleyenler , yeni güzel haberler var mı?
payla!!!! gerekeni yap!!! haketmiş...
saydım döktüm tatlım sinir eder insanı yaaa bu ne biçim bencillik
saydım döktüm tatlım sinir eder insanı yaaa bu ne biçim bencillik
idare ediyoruz hayatım. sen nasılsın
yarın doktor kontrolü var .. ben gerildim yine(((
iyiym ben de 2 kilo kadar aldım kokuya karşı çok hassasm inanılmaz halsizim iştahım pek yok ama zorlamaya çalışıyorum kendimi.
gerilme canım ya bebişini görceksin ne güzel.
kaynatın baklaım bensiz bensiz
hayatım benim pıhtılaşma sorunum var. her gittiğimde yüreğim ağzımda oluyorum. bide her hafta kontrole çağırıyo doktorum buda beni geriyo tabi. kalp atışlarını duysadım ..
valla onu benimki 1 kere yaptı. bende bir daha almıyorum öyle istediği pahalı hediyeleri.. gitsin kendi alsın. geçenlerde tel i değiştircem iphone4 alıcam dedim. cesaret bile edemedi benimkini vereyim demeye .. şimdi araştırıyo.
izin verme seni ikinci plana atmasına. çok kızarım ben böyle şeylere.
bence bunun senin seçimin olduğunu anlamalı. al istediğini hayatım. sende çalışıyosun yani. kendin için özgürce bişey yapmak hakkın.
Sabahtan beri sinirden patlamak üzereyim şimdi konuşmak için durmadan bahane üretip arıyor
Delircem yaaa iyice tepeme çıktı vallaa
yarın doktor kontrolü var .. ben gerildim yine(((
asbelove canım kocan bırak istediğini desin. şu erkekler hala eşleriyle dans edemeyeceğini öğrenemedi.
iki fırın ekmek yemesi lazım. nasul olsa bizim sözümüze gelecekler. ya güzelce yada duygu sömürüsü ile...
Gamze seni varya ısırırım. ne demek gerildim yahuuu heyecanlanman lazım. ne güzel bir bebişin var ve seninle işte!
dilca nasıl gidiyor bakim hamilelikkk??? burdaki hamişler gözümü korkuttu ben vazgeçtim anam...
gülümsün??? (aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor, patronuna sövmek ile meşgul...)
pasiflora... seni seviyyoyooorrummmmm!!!!
asbelove canım kocan bırak istediğini desin. şu erkekler hala eşleriyle dans edemeyeceğini öğrenemedi.
iki fırın ekmek yemesi lazım. nasul olsa bizim sözümüze gelecekler. ya güzelce yada duygu sömürüsü ile...
Gamze seni varya ısırırım. ne demek gerildim yahuuu heyecanlanman lazım. ne güzel bir bebişin var ve seninle işte!
dilca nasıl gidiyor bakim hamilelikkk??? burdaki hamişler gözümü korkuttu ben vazgeçtim anam...
gülümsün??? (aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor, patronuna sövmek ile meşgul...)
pasiflora... seni seviyyoyooorrummmmm!!!!
asya ya katılıyorum git ve al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?