- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.281
benimki oğlan diye seviyo(( alıştıramadım. kız olursa
Benimkinin seviş tarzı aslan kızım diyeya her erkek erkek cocugu olsun ister tabiki benim eşimde ister erkek olsun diye ama önemli olan hayırlısı ve saglıklısını versin rabbim ben hep kızım olsun istedim neden bilmiyorum benımki erkek olursa alısır da ben nasıl kendımı alıstırıcam bılmıyorum
oda güzelmiş bakbaşka bigün belki doğar ben çok kararsız kaldım
:))) doktorum 40-45 yaşlarında gülhane tıp mezunu.. bembeyaz saçlı çok tatlı cana yakın ve ilgili bir adam. hiçbirşeyi riske atmıyor. beni üzmemek için elinden geleni yapıyor. çok tatlıdır. ailecek seviyoz:)))
içine dogunca kesin bana msj yaz tabi ayın 6sında belli olacak inşallah gösterirse o da
allah bozmasın muhabbetinizi :) valla kıskanacağım şanslışey seni
ayyyyyyy inşşş.... şu profil fotomdaki gibi pembe pembe pufuduk giydiririm. mini etekler askılı buluzlar:))))
saçlarını rengarenk tokalarla bağlarım hergün:)))
coştumm:)))
:)) amiinn hayatım. şimdiden doğumla ilgili konuşuyoruz her gittiğimde. bana sana sezeryan yasaklıyorum . gerekli olursa ben yaparım dedi.
normal ve epidural doğum yapalım diyor. ve kesiksiz olsun diyor. çok rahatlatıyor beni. her hafta karşılaması ilgisi beni mutlu ediyor
çok şükür çok sevindim senin adına
çok iyiymiş doktor çok önemli ya inşallah dediği gibi normal olur
inşallah hayatım. zaten doğum rahat olursa hemen 2. için çalışcam. yaş geçmeden :))
:))) yok bacım doktorumuz karşımda sohbet ediyoruz şu an onunla.
senden ne haber
canım çok sevindim dualarımız kabul oldu desene :) doktorundan memnun kalmana da çok sevindim hadi hayırlı olsun :)
Daha iyiyim canım. diğer servis devreye giriyor, buraya geldiler bir kargaşa oldu yazamadım. inşallah daha rahat olacaz artık. öyle 11-12lere kadar çalışmayız en azından diyyee.. ümit ediyorum :?
senin kusmalar bitti galiba 2, planladığına göre
Daha iyiyim canım. diğer servis devreye giriyor, buraya geldiler bir kargaşa oldu yazamadım. inşallah daha rahat olacaz artık. öyle 11-12lere kadar çalışmayız en azından diyyee.. ümit ediyorum :?
lütfen bi karar verelim bacım
zaten bu rus çin mayada bi kız çıkıyo bi erkek
endişe ediyorum yanı
inşallah hayatım. zaten doğum rahat olursa hemen 2. için çalışcam. yaş geçmeden :))
doğru diyosun hayatım. ha bide derler ya annenin içine doğar diye. benim doğmuyo:)))
sizdede varmı öyle bişey. hani içinize doğuyomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?