Ilk çocuğunu düşünenler...

gamze;
sigortacı arkadaşımla konuştum yatarak tedavi olarak ben ve eşime yaptırıyorum. gebeliği sordum ikinci yıl için.

onun için ayakta şeklide olup 2. yıılın dolması lazım dedi. yani seninde yataraksa siogortan doğumu karşılamazmış 2. yıl olsa bile. söyleyeyim dedim.

dediğin doğru olabilir hayatım. ben işimi bu nedenle sağlama aldım ve gittiğim özel hastanenin bir uygulamasına kayıt oldum. yapılan tüm işlemlerden %70 indirim alıyorum. ayakta ve yatarak tedavilerde doğum dahil. muayene dahil hepsini kapsıyor.

aman bıktım ya osturuklu döt gibi herkesten bi ses çıkıyo o projeleri buradakilere yedirecem valla bir bir
zaten kusmada fışkırtma modunada geçtim hepsine kusacam bi gün

baloncuğuna kurban :))

Çalışan eve hasret evde oturan çalışmaya bacım gerçi ben evde oturamam herhalde en son 1ay evde oturmuştum acaip sıkıldım yani

doğru söylüyorsun evcil bi insanımdır ama yinede sıkılıyo insan bi de maddi yanı var tabi ev ödüyoruz

kızlarrrr.... ben çıkıcam birazdan toparlanmam lazım.
yarın 9 da doktordayız. çok heyecanlıyım... dualarınıza çok ihtiyacımız var. hepinizi öpüyorum.
iyi bir haftasonu olsun

onlara üretirim sıkıntı yok bacım

O zman sıkıntı yok şekercim herkese dilediğinn kadar hodri meydannDDD
baloncuğuna kurban :))

doğru söylüyorsun evcil bi insanımdır ama yinede sıkılıyo insan bi de maddi yanı var tabi ev ödüyoruz

zor oluyor canım doğru söylüyorsun Allah hakkında hayırlısını versin tabi ama ben evde boğulurdum herhalde bende evcil bir insan olmama rağmen ev işini ne kadar yapabilirsin kiiii yap yap yine aynı

yarın 9 da doktordayız. çok heyecanlıyım... dualarınıza çok ihtiyacımız var. hepinizi öpüyorum.
iyi bir haftasonu olsun

iyi haberler bekliyoruz bacım inşallahhh dualarım seninleeee

iyi bir haftasonu olsun

oohh bir güzel dinlen bakalıımm.. yarına haber et bize, ben leylayım bu ara biliyorsun.

Ben geldim

Bebeğim çok iyimiş. Zıplıyor kesesinde Herşeyi belirgin artık. El parmakları bile belliydi. 7 cm olmuş

Amma velakin doktor cinsiyeti söylemedi. Şimdi net görünmez yanlış olur 1 ay daha bekleyeceksiniz dedi. İkili test için de kan verdim. Bakalım hayırlısı.

Ayrıca şu CRP değerim için prof. dr a gitmiştim. Hiç önemli değil bu yükseklik, değerlerin gayet iyi dedi.

Maaşallah canım maaşallahhhhhh
yerim ben onun parmacıklarınıııııı

iyi cnm baya sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…