- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.341
sen iyice her eve lazım oldun ya
topik açacam. gazme hakkında konuşulur diye. patlar gider valla topiğim! :))
gamze;
sigortacı arkadaşımla konuştum yatarak tedavi olarak ben ve eşime yaptırıyorum. gebeliği sordum ikinci yıl için.
onun için ayakta şeklide olup 2. yıılın dolması lazım dedi. yani seninde yataraksa siogortan doğumu karşılamazmış 2. yıl olsa bile. söyleyeyim dedim.
kim naptı sana bakim??? söyle proje gönderelim :)
gülümsün üstünde çalşıyor prof.lar gibi.
aman bıktım ya osturuklu döt gibi herkesten bi ses çıkıyo o projeleri buradakilere yedirecem valla bir bir
zaten kusmada fışkırtma modunada geçtim hepsine kusacam bi gün
çalışmıyorum istiyorum ama çalışmak istiyorum
aman bıktım ya osturuklu döt gibi herkesten bi ses çıkıyo o projeleri buradakilere yedirecem valla bir bir
Yarısını kv ye ve eltine sakla bacımmmmm
Çalışan eve hasret evde oturan çalışmaya bacım gerçi ben evde oturamam herhalde en son 1ay evde oturmuştum acaip sıkıldım yani
ama bakmadan doğurt olurmu:)))) utanırım
onlara üretirim sıkıntı yok bacım
baloncuğuna kurban :))
doğru söylüyorsun evcil bi insanımdır ama yinede sıkılıyo insan bi de maddi yanı var tabi ev ödüyoruz
kızlarrrr.... ben çıkıcam birazdan toparlanmam lazım.
yarın 9 da doktordayız. çok heyecanlıyım... dualarınıza çok ihtiyacımız var. hepinizi öpüyorum.
iyi bir haftasonu olsun
kızlarrrr.... ben çıkıcam birazdan toparlanmam lazım.
yarın 9 da doktordayız. çok heyecanlıyım... dualarınıza çok ihtiyacımız var. hepinizi öpüyorum.
iyi bir haftasonu olsun
hadi gamze hayırlı haberler bekliyoruz senden
ya bende eve gidip uyumak istiyorum çok
Ben geldim
Bebeğim çok iyimiş. Zıplıyor kesesindeHerşeyi belirgin artık. El parmakları bile belliydi. 7 cm olmuş
Amma velakin doktor cinsiyeti söylemedi. Şimdi net görünmez yanlış olur 1 ay daha bekleyeceksiniz dedi. İkili test için de kan verdim. Bakalım hayırlısı.
Ayrıca şu CRP değerim için prof. dr a gitmiştim. Hiç önemli değil bu yükseklik, değerlerin gayet iyi dedi.
Ben geldim
Bebeğim çok iyimiş. Zıplıyor kesesindeHerşeyi belirgin artık. El parmakları bile belliydi. 7 cm olmuş
Amma velakin doktor cinsiyeti söylemedi. Şimdi net görünmez yanlış olur 1 ay daha bekleyeceksiniz dedi. İkili test için de kan verdim. Bakalım hayırlısı.
Ayrıca şu CRP değerim için prof. dr a gitmiştim. Hiç önemli değil bu yükseklik, değerlerin gayet iyi dedi.
Maaşallah canım maaşallahhhhhh
yerim ben onun parmacıklarınıııııı
Onu sağlıklı görmek çok güzel. Benim bebeciğim keyfine çok düşkün teyzeleri. Eller yanda yine ayaklar bir aşağı bir yukarı çırpıp duruyor. Yer bol, karnı tok, ohh misssiyi cnm baya sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?