Ilk çocuğunu düşünenler...

ya tabi sağlıklı olsunda sağlıkla doğsunda
temmuz annalrıne bakıyorum arada o kadar çok bebeğini kaybedeb var ki korkuyorum

canım korkuyla yaşanmıyor bu hayat. kendine zehir etme anneliği. :)
çok üzücü şeyler yaşıyoruz yaşayacağız ama hayat hep devam edecek. bir şekilde edecek?
Gamze de kaybetti ama kendini bırakmadı. bak ne güzel kalp atışını duydu bugün :)

ya ne biliyim korkuyorum işte zor bulunca
hiç bişey yiyemiyorum doğru düzgün asya
hem halsizim midem çok kötü
3 kilo vermişim bu sabah tartıya çıktım cnm sıkıldı
zar zor bişeyler yiyorum oda çıkıyo çıkmazsada dönüp duruyo

canım hamileliğin başlarında kilo vermek normalmiş. mide bulantısı kusma varken kimse kilo alamazki?
zaten bebek senin vücudundaki stokla besleniyormuş. bebeğin içiin üzme kendini. ilk aylar ihtiyacını senden karşılıyor zaten.
Sakın bu konuda üzme kendini.

iyi olmanıza sevindim ben de iyiyim.kaç aylık hamilesin?kendinden bahseder misin?benim çıkmam gerekiyor kocişle dolaşacağız gelince yazarım kib

daha 7 haftalıkbebişim çok küçük..

eşimin işi dolayısıyla ıgdırda yaşıyorum ankaradan geldik.26 yaşındayım 3,5 senelik evliyim..başkada aklıma bi şy gelmiyo ya öle işte..

özellikle h.içi hep burda çenedeyiz senide bekleriz

evet daha küçükmüş allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.ben çoğunlukla sabahları ve geceledi girebiliyorum

Bende 4,5 yıldır evliyim ara ara korunmayı bıraktık ama olmamasını hiç soruna bağlamamıştık sorunumuzu 6ay önce öğrendik şimdi gerekli testlerimizi yaptırıyoruz bakalım Allahım hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip edecek inşallah bu arada ben muhasebeciyim istanbuldayımmmm

günaydın bayanlar gamze ve bebeği gayet iyiyimiş
kalb atışını duymuşlar
sağlıklıymış baya maşallah

Çok şükür yarabbimmmmmm ne güzel haberler alıyoruz böyle hayırlısıyla kucağınıza da alacaksınız tatlımmm
bu arada dün dün edirneye gezmeye gittim harikaydı o yüzden giremedim canlarım özledim siziiii

asbelove sorun olmasına üzüldüm inş çabuk iyileşirsiniz ve bebişlerinize kavuSursunuz.umarım sorun kötü değildir.biz şimdiye kadar korunduk daha doğrusu eşim korundu hap kullanmadım.doktora gittik sorun yok folic acide başladım yaklaşık 3 hafadır kullanıyorum bu ay denemelere başladık surpriz yaparsa sevineceğim batı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…