- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.361
Onu sağlıklı görmek çok güzel. Benim bebeciğim keyfine çok düşkün teyzeleri. Eller yanda yine ayaklar bir aşağı bir yukarı çırpıp duruyor. Yer bol, karnı tok, ohh misss
Onu sağlıklı görmek çok güzel. Benim bebeciğim keyfine çok düşkün teyzeleri. Eller yanda yine ayaklar bir aşağı bir yukarı çırpıp duruyor. Yer bol, karnı tok, ohh misss
abselove iş dedik iş görüşmesi için aradılar yaa
ayyy annesini örnek alıyo oda spor yapıo annişiyle birlikte ohhh masalllahhhOnu sağlıklı görmek çok güzel. Benim bebeciğim keyfine çok düşkün teyzeleri. Eller yanda yine ayaklar bir aşağı bir yukarı çırpıp duruyor. Yer bol, karnı tok, ohh misss
ya sabah bu karyotip testi için kayıt yaptırmaya gitti
dr bi sürü soru sormuş ve sayın düşük ilaç başlaman lazım deyip tıp dilinde bişeyler söylemiş ama bizimki anlamamış veeeee ne dedin diye sormamış bileeeeeee
ne yapmam lazım vs dememiş yaaaaa
merhaba arkadaşlar bu topiği bir haftadır okuyorum aranıza katılmak istiyorum.karyotip spermle ilgili bir test mi?
hadi yaaa ay çok sevindim eee ne oldu ne zaman gidiosun ne işiymişşşşş tamam abartmış oalbilriimm
pazartesi 3 buçukta gideceğim modelistlik bi bakacağım koşullara
merhabalar herkese...ben 5 aylık evliyim.Evliliğimden bu yana da aklımda ki her soru için burdan sizleri gizli gizli takip ediyordum.Evlendikten sonra sadece 1 ay korundum daha sonra korunmamama rağmen hamile kalamdımAma gecen hafta hamile olduğumu öğrendim! Ve sizlerle paylaşmak istedim..Benim eşim aktar.Hamile kalamayınca bana böğürtlen kökünden bahsetmişti ben daha erken gerek yok öyle şeylere demiş ve itiraz etmiştim..sonra diğer ayda kalamayınca ondan böğürtlen kökü istedim Adetimin 1. günü başladım her akşam içmeye.Ta ki yumurtlama günlerim bitene kadar...Ve akabinde hamile olduğumu öğrendim O kadar mutluyum ki...Belki başkalarına da çare olur diye burada paylaşmak istedim..Ben sadece 4 ayda hamile kalamdım diye ne kadar üzüldüm Burada yazanlar arasında senelerce aynı üzüntüyü yaşayanlar olduğunu gördüm.Benim hamile kalacağım vardı belki ondan kaldım.Ama belki de böğürtlen kökü işe yaradı.Çünkü yumurta çatlamasında ve rahmi kuvvetlendirme de işe yarıyor..Allahtan ümit kesilmez arkadaşlar..Bi deneyin derim
evet canım eşimde sorun var benim onu araştırıyorlar bakalım buyur gel tatlım kapımız ardına kadar açık
anlat kendini bakalım ne kadardır istiyorsun kaç yaşındasın biraz meraklıyımdır kusura bakmayacaksın artık
günaydın bayanlar gamze ve bebeği gayet iyiyimiş
kalb atışını duymuşlar
sağlıklıymış baya maşallah
bu duruma üzüldüm çok geçmiş olsuninş çabuk iyileşir eşin.niye kusura bakayım anlatırım tabiki başlıyorum. Ben 32 yaşında,izmirli,evhanımı ve öğrenci,4 yıldır evli ve 4 aydır istiyoruz fakat sağlık sorunumdan dolayı bu ay denemelere basladık.doktora gittim sorun yok folic acide başladım.sen de bahseder misin?
çok şükür :)) sen nezaman gidiyorsun gülümsün? ?
günaydın bayanlar gamze ve bebeği gayet iyiyimiş
kalb atışını duymuşlar
sağlıklıymış baya maşallah
gamze adına çok sevindim....allah esirgesin bebişlerimizi
aa? bende izmirliyim. hangi semttesin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?