Ilk çocuğunu düşünenler...

Onu sağlıklı görmek çok güzel. Benim bebeciğim keyfine çok düşkün teyzeleri. Eller yanda yine ayaklar bir aşağı bir yukarı çırpıp duruyor. Yer bol, karnı tok, ohh misss
ayyy annesini örnek alıyo oda spor yapıo annişiyle birlikte ohhh masalllahhh

merhaba arkadaşlar bu topiği bir haftadır okuyorum aranıza katılmak istiyorum.karyotip spermle ilgili bir test mi?

merhaba arkadaşlar bu topiği bir haftadır okuyorum aranıza katılmak istiyorum.karyotip spermle ilgili bir test mi?

evet canım eşimde sorun var benim onu araştırıyorlar bakalım buyur gel tatlım kapımız ardına kadar açık
anlat kendini bakalım ne kadardır istiyorsun kaç yaşındasın biraz meraklıyımdır kusura bakmayacaksın artık

kızlar topikte ki ilgiyi okuyunca bende bulgur pilavı yaptım sütte ekledim süper olmuş yiyemiyorum diye arkadaşta denesin kim olduğunu hatırlamıyorum şimdi tadı çok hoş

merhabalar herkese...ben 5 aylık evliyim.Evliliğimden bu yana da aklımda ki her soru için burdan sizleri gizli gizli takip ediyordum.Evlendikten sonra sadece 1 ay korundum daha sonra korunmamama rağmen hamile kalamdım Ama gecen hafta hamile olduğumu öğrendim!Ve sizlerle paylaşmak istedim..Benim eşim aktar.Hamile kalamayınca bana böğürtlen kökünden bahsetmişti ben daha erken gerek yok öyle şeylere demiş ve itiraz etmiştim..sonra diğer ayda kalamayınca ondan böğürtlen kökü istedim Adetimin 1. günü başladım her akşam içmeye.Ta ki yumurtlama günlerim bitene kadar...Ve akabinde hamile olduğumu öğrendimO kadar mutluyum ki...Belki başkalarına da çare olur diye burada paylaşmak istedim..Ben sadece 4 ayda hamile kalamdım diye ne kadar üzüldüm Burada yazanlar arasında senelerce aynı üzüntüyü yaşayanlar olduğunu gördüm.Benim hamile kalacağım vardı belki ondan kaldım.Ama belki de böğürtlen kökü işe yaradı.Çünkü yumurta çatlamasında ve rahmi kuvvetlendirme de işe yarıyor..Allahtan ümit kesilmez arkadaşlar..Bi deneyin derim

Maaşallah canım Allah kucağında hayırla sağlıkla göstersin inşallahhhh

bu duruma üzüldüm çok geçmiş olsuninş çabuk iyileşir eşin.niye kusura bakayım anlatırım tabiki başlıyorum. Ben 32 yaşında,izmirli,evhanımı ve öğrenci,4 yıldır evli ve 4 aydır istiyoruz fakat sağlık sorunumdan dolayı bu ay denemelere basladık.doktora gittim sorun yok folic acide başladım.sen de bahseder misin?

aa? bende izmirliyim. hangi semttesin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…