Ilk çocuğunu düşünenler...

hakkımızda hayırlısı canım Allahım herşeyi bilir verir deyip ona sığınıyoruz
hap sıkıntı yapabiliyor canım en iyisini yapmışsınız biz de aynı şekilde korunduk ama bakalım
İnşallah bebişin çok bekletmez seniii

doğru diyorsun biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri.hap hem sıkıntı yapabiliyor hemde kilo aldırıyor yüzden almadım.kısmet bakalım bekleyeceğim

günaydın kızlaaaaar:))) dr da bebişimin kalp atışlarını doya doya dinledik. eşim yine elinde kamera kayıttaydı. bi ara gözünden yaşlar süzüldüğünü gördüm:)))) çok güzeldi. Allahıma çok şükür sağlıklıymış şu anda bebişim.
vee en güzel tarafı kan değerlerim normale yakın olduğu için pıhtılaşma iğnesine başlamadık:))) çok mutluyum. iyi bir hafta olsun hepimiz için.

Günaydın

Bu haftaya çok durgun başlamış bu topik. Normalde ben gelene kadar kazanları kaynatıyordunuz

ya tabi sağlıklı olsunda sağlıkla doğsunda
temmuz annalrıne bakıyorum arada o kadar çok bebeğini kaybedeb var ki korkuyorum
Canım korkarsan kötü şeylere davetiye çıkarırsın. Hiç aklına getirme. 10.haftadan sonra düşük ihtimali çok azalıyor. Bunu da bil. İçin rahat olsun
Maşallah canım çok sevindim bu habere

Günaydın balımmmmm:))))) çok şükür harika haberlerini aldık c.tesiiii maaşallahhhh Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsinnnn inşallahhhhh
iğneye başlamadınız mı bu daha bi güzel haber canımmmm
Amin canımmmm aminnnnn inşallah güzel haberler alırızzz

günaydın şekercim bende aynı fikirdeyimmm şimdi nasıl okuyacağım geçmişi diyordum ama ne gelen var ne gidennnn

canımmm çok sevindimmmm çok güzel bi haber buu
rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallahhhh

:))) canım benim çok tşk ederim. Rabbim sanada tatdırsın bu duyguyu. hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. çok güzeldi pıt pıt..:)))

asya yok. gülümsün yok. bowser zaten giremiyo. sunbal yok. ozzy yok...dökülmüş valla bugün millet...heyyyy hanımlaaaarrr...

günaydın hanımlarrrr
cuma günü sperm sonucumuzu aldık
haftasonuda öğretmenler günü yemeğine gittik misafir geldi hiç fırsat olmadı
değerlerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim
test edilen sperm 82.600.000 ml deki sper sayısı 82.600.000 totel sperm sayısı 330.400.000
klas a (hızlı düz hatta hareket) 58
klas b(yavaş düz hatta hareket) 28
kklas c (hareket var ama düz hatta değil ) 4
klas d (hareketsiz) 10
ph:7.6
likefikasyon durumu:normal

karsılarında olması gereken değerleri de yazmışlar onlara göre normal görünüyo ama bide sizlere sormak istedim

evet hayatım. bende pek bilmiyorum ama sanırım herşey normal. gözün aydı şekerim. :)

Çok iyi canım değerler maaşallahhh
morfoloji kaç bir de onu yazarsan tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…