Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben pek uğrayamıyorum buralara.. eşim izne ayrıldı ondan bana pek kalmıyor bilgisayar.. sen nasılsın.. sınavın nasıl geçti..? :) :)

herkese merhaba...biz de temmuz,ağustos gibi düşünüyoruz.ama henüz dr. gitmedim.en kısa zamanda simir testi ve diğer testler için gitmek istiyorum.Fakat konyada hiç bi hastane ve dr hakkında bilgim yok.sizin tavsiye edebileceğiniz dr. var mı?

selam arkadaşlar
ben de eşimle karar verdim artık bebek yapmaya. İlk korunmasız ilişkimde bir kimyasal gebelik durumu yaşadım. Baya üzüldüm çünkü polikistikover lı biri olarak ilk bir- iki denemede hemencik hamile kaldığımı düşünerek eşim de ben de çok sevinmiştik. Ama kısmet değilmiş.Doktorum 3 ay ara dedi. Eylülde inşallahhhhh

Kızlarrrr napıyorsunuz bakımmmm ben geldimmmm su anlık bebek yok ama neyse artık meleksımam magnesıa nerdesınızzzz

kızlar merhaba bende anne ol mak isteyenler kervanındayım 5 ay oldu evleneli bu ay yumurtalarım büyümedi eşiminde sperm hareketliliğinde biraz sıkıntımız var ben agnucaston kullandım bu ay ve hiç bebeğim olcak gibi düşünmedim ilk defa erken gebelik belirtisi bakmadım adetim 5 gün geçti idrarda çıkmıyor geç döllenme belki diye umut ediyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum negatif olma riski yüksek diye sizce olurmu böyle olan varmı 16. günümde 10 mm di yumurtam

yaaa bizim bu topigimiz nie dagildi yaaa hepimiz koptuk yeni acildiginda ne guzel bole hevesle konuaup herseyi paylasioduk ben hepinizi coooqq osledim ama (

yaaa bizim bu topigimiz nie dagildi yaaa hepimiz koptuk yeni acildiginda ne guzel bole hevesle konuaup herseyi paylasioduk ben hepinizi coooqq osledim ama (

bende cok ozledım tatlım herkes kamiş olunca kabuklarına çekildiler magnesıa ve meleksımamla gorusuyoruz iyiler su anlık sen nasılsınnn BU ARADA BENDE İŞE BAŞLADIMMM HEP YAZAMIYORUM BEBEK FİKRİDE SU ANLIK YOK KIZLAR MALESEF

Son düzenleme:
herkese mrb...topic adı gibi ilk çocuğu düşünüodum ama benmde eylüle kaldı..hayırlısı diyorum we tamamen kısmet böyle işler...benm kistim geçmemişş basit kistmiş ama 2 ay daha tedawi yani doğumkontrol hapı werdi dr...bakalımm artık kısmet ne zamansaaa bebiş gelir :)

Sakın üzülme canım. Biraz ertelemiş oldun sadece. Kist geçer sen de tekrar bebek hayalleri kurarsın.

Çok geçmiş olsun

hayırdır neden vazgeçtiniz çocuk fikrinden..?:44:

İşe başladım bebek fikrini ertelememiz gerekti en azından biraz birikim yaparız diye düşündüm , nasıl olsa yaşım genç gerçi eşim biraz büyük ama bir seneden bir şeycik olmaz diye düşünüyorum . hem masraflarını çıkarmış olurum hemde çalışmış olurum zaten cocuk olduktan sonrada çalışmak istiyorum o yüzden libyanacım

hayırdır neden vazgeçtiniz çocuk fikrinden..?:44:

İşe başladım bebek fikrini ertelememiz gerekti en azından biraz birikim yaparız diye düşündüm , nasıl olsa yaşım genç gerçi eşim biraz büyük ama bir seneden bir şeycik olmaz diye düşünüyorum . hem masraflarını çıkarmış olurum hemde çalışmış olurum zaten cocuk olduktan sonrada çalışmak istiyorum o yüzden libyanacım

SELAM KIZLAR! TOPİĞİ BIRAKMADIM, SADECE DERSLERDEN PEK VAKİT BULAMIYORUM. SINAVA 17 GÜN KALDI. :18UALARINIZI EKSİK ETMEYİN. BU ARADA BEN HİÇ SİZLERİ BIRAKIR MIYIM? ÇOK ÖZLEDİM HEPİNİZİ DE. AMA ÇOĞUNUZ BEN İM YOKLUĞUNDA TERK ETMİŞSİNİZ BURAYI... YİNE DEVAM EDERİZ. BEN ŞU SINAVI HAYIRLISIYLA Bİ ATLATAYIM. BU ARADA DÜN ÇOK SÜPER BİR DOKTOR BULDUM. BEBİŞİM 3 AYLIK OLDU, BEN ANCAK İYİ BİR DOKTOR BULABİLDİ. ÇOK ŞÜKÜR. ÖZEL MUAYENEHANESİ VAR. TABİ PARAYI VERİNCE DAH İYİ HATTA ÇOK ÇOK İYİ İLGİLENİYOR. BEBİŞİMİN KIZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEKMİŞ. HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH. BU ARADA DOKTOR DEDİKİ KIZLAR; MAYDANOZ, NAR, HURMA TÜKETME, MÜMKÜN OLDUĞU KADAR BEYAZ ET YE, KARBONHİDRATTAN UZAK DUR, HAMUR İŞİNDEN UZAK DUR DEDİ. KADIN KİLOMA DİYETİME KADAR BİLGİ VERDİ.CEVİZ YEMELİYMİŞİM BOL BOL. GÜNDE BİR YUMURTA VE 2 BARDAK SÜT İÇMELİYMİŞİM. FOLİK ASİT ALAMADIĞIM İÇİN BUNLAR FAYDALIYMIŞ. İŞTE BÖYLE. DEDİ, BEBEK ÇOK HAREKETLİYMİŞ. PARMAĞINI EMİYORDU, ACIKMIŞ. ÖYLE İÇİM GİTTİ ÖYLE DEYİNCE DOKYOR. AĞLAYASIM GELDİ. KAHVALTI YAPMADIĞIM İÇİN KENDİMİ ÇOK SUÇLADIM. KAHVALTI ÖĞÜNÜNÜ ASLA ATLAMAMALIYMIŞ. GÜNDE 5-6 ÖĞÜN AZ AZ YEMELİYMİŞ. ÖYLE İŞTE. BUGÜNLÜK BU KADAR. YİNE UĞRARIM. SİZ MUHABBETE DEVAM EDİN. BENİ UNUTMAYIN. BEN SİZLERİ HİÇ UNUTMADIM. HEP BERABER DOĞURACAĞIZ...

Nerelerdesiniz yahu? Daha kimse cevap yazmamış bana. Küstüm... Anlatacağım bir sürü şey vardı...

önce bakakaldı,karnıma dokundu,buradamı dedi,sonra bilmiyorum,hatırlamıyorum galiba:) üşütmedende kaynaklanabilir,ama yinede bi dr.a gözüksen ii olur bence,bizde bebeğimiz olmuyor diye gittik dr.a,rahimdeki perde anlaşılınca hemen ameliyat ve 5 ay sonrasında o güzel haber. rabbim en kısa zamanda inşallah sizede bu güzel mutluluğu nasip eder,bizede güzel haberlerini verirsin :))

Günaydın kızlar,

Geçen gün bişeyler yazmıştım ama bağlantıdan dolayı sanırım yazdıklarım yayınlanmamış
Ben gezmekten buralara pek bakamadım. Şimdide 1 haftadır temizlik yapıyorum.
Bugün son halılarımı yıkayacağız.
Bu arada aof sonuçları açıklandı artık 2. sınıf olmuşum :)
Bebişimde iyi çok şükür.

Meleksimam Allah yardımcın olsun canım. Yine güzel bilgiler paylaşmışsın.
İyi bi doktor bulmana çok sevindim. Topiğimizin ilk kızı mı geliyormuş aman aman nede tatlı olur
Hurmayı son ay tüketmek faydalıymış normal doğuma faydası varmış
İkili test konusunda ne düşünüyorsun yaptıracak mısın?

Ayy hepinizi çok özledim şu işleri bi halledeyim günlük yazarım inşallah.
Öpüyorum hepinizi

Günaydın

Canım yorma kendini temizlikle falan. Bebişinin rahatını düşün. Sınıf geçmene de çok sevindim.

Ben de BAT bekliyorum bakalım. Hem adet olacak gibiyim hem olmayacak gibi. Birkaç güne belli olur inşallah. Hakkımda hayırlısı olsun

Selam canım kızamıkçık farklı bişeymiş onu geçirdiğini farketmiyosun bile sanırım ama kanda bakıp görüyorlar.
Eğer geçirmediysen aşı yapılıyor ve maalesef aşıdan sonra 3 ay hamilelik yasak
Bu doktor da bi alem ne güzel bilinçli anneler olucaz izin vermiyolar bee

Merhaba meleksimam merak ettim doktorun nerede,sen istanbuldamıydın?

Kıslaaaar ben bu haftasonu için Medical Park Göztepeye randevu aldım,gidip testleri yaptırıp gebelik öncesi bi engel varmı baktırıcam.
Korkmuyorum değil açıkçası :18:
Temmuzdan sonra bebiş için çalışmaya başlicam,muhtemelen 08 temmuzda adet olucam son adet bu olur inşaallah

arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen! 6 gündür azar azar kanamam var, parçalı değil, bulaşıyor gibi, rengi kırmızı, pembe gibi. ama karnımda sürekli bir ağrı var, düşük ağrısı nasıl oluyor, 5,5 hatalık hamileyim.
düşse şimdiye düşerdi diyorlar. düştüğünü nasıl anlayacağım? lüten yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…