- Konu Sahibi meleksimam
-
- #1.921
Canım forumda bakabilirsin kür yapanlar var. En meşhuru soğan kürü. Bir yıldan fazla olduysa doktora danışabilirsin. Çatlatma iğnesi diye bir şey varmış.
Ben yumurtlama dönemi takibi yapıyorum ve ilişki sonrası belin altına ince bir yastık koyup 10-15 dk bekliyorum. Henüz tutmadı. Nasip kısmet bakalım
BAT 26 temmuz
Sogan kurunu biliyorum ama kist yada miyomu olanlara öneriyor saracoglu yumurta takibide yapıyorum ama stres yapabiliyor diye fazla ilgilenmiyorum bana doktorum igne falan vermedi ama tekrar gidip kendim istemeyi dusunuyorum kendi halimize bıraktı bizi
en son ilişkimde bende yastık koydum belimin altına..Eşim 1 saat yatmalymışn diyor..ama dayanamam sıkılırım ben..
Sogan kurunu biliyorum ama kist yada miyomu olanlara öneriyor saracoglu yumurta takibide yapıyorum ama stres yapabiliyor diye fazla ilgilenmiyorum bana doktorum igne falan vermedi ama tekrar gidip kendim istemeyi dusunuyorum kendi halimize bıraktı bizi
Neee 1 saat mi ben 10 dakika duramıyorum
Kullanımını bilmiyorum sadece okduklarımdan aklımda kalmış. 3-4 ay çocuk olmazsa demeyeceğim ben de. 1 yılı geçince test ve tedaviye başlıyorlar neden sana bir şey önermedi şaşırdım. Hatta şimdi 6 ayı geçince doktora gidilebileceğini, boşa zaman kaybedilmemesi gerektiğini söylüyorlar. 28 yaşındayım ben. Çocuk sesleri kafamı ütülüyor şimdiden, daha da ileride hiç çekemeyeceğim sanki. Gençken oluyor bu işler. Ben evlilikte biraz geç kaldım. Birden fazla çocuk düşünüyorum Allahım nasip ederse, o yüzden elimi çabuk tutmam lazım. Bazen diyorum 8 ay boşa mı korundum acaba, hiç mi korunmamak gerekirdi? Çocuk hemen olur sandım, beklenileceğini düşünmemiştim
Temmuz ayı çalışmalarına başlamış bulunuyorumBAT 26 temmuz. Hadi hayırlısı bakalım
Daha çok bebekleri 6 aylık 1 yaşında olanlar görünce içim gidiyor.Ama büyüklerin o yaramazlıklarını görüncede çocuk olmasamı diyorum nee yalan söyliyeyim.Çocuk olmadan gezelim dedik.borçlar bitsin deddik 2 yıl korunduk.İlk ay denememiz (gerçi yumurtlama gününü kaçıryoruz yok misafir yok yorgunluk yok stres derken) bakalım ne olacak.
Biz de evliliğe alışalım, borçlarımız bir rahatlasın falan derken 9 ayı bitiriyoruz. 1,5 aydır da korunmuyorum. Bana kalsa ben bu ay başlayacaktım korunmamaya. Aile baskısıyla biraz erkene çektik. Kardeşim hamile, eltim hamile, komşumuz hamile, yakın arkadaşlarım hamile. Her yer hamile dolu
Hemen olmuyor diye sürekli korkutuyorlar. Bir de yediğimiz içtiğimiz hiçbir şey doğal değil, bebek özlemi çeken çok fazla insan var. Alah korusun bir sıkıntı varsa erkenden ortaya çıksın da tedavisini olalım diye biraz aceleciyim. Yoksa aklım fikrim gezip tozmakta. Bu yazı geçirirdim ben
Neee 1 saat mi ben 10 dakika duramıyorum
Kullanımını bilmiyorum sadece okduklarımdan aklımda kalmış. 3-4 ay çocuk olmazsa demeyeceğim ben de. 1 yılı geçince test ve tedaviye başlıyorlar neden sana bir şey önermedi şaşırdım. Hatta şimdi 6 ayı geçince doktora gidilebileceğini, boşa zaman kaybedilmemesi gerektiğini söylüyorlar. 28 yaşındayım ben. Çocuk sesleri kafamı ütülüyor şimdiden, daha da ileride hiç çekemeyeceğim sanki. Gençken oluyor bu işler. Ben evlilikte biraz geç kaldım. Birden fazla çocuk düşünüyorum Allahım nasip ederse, o yüzden elimi çabuk tutmam lazım. Bazen diyorum 8 ay boşa mı korundum acaba, hiç mi korunmamak gerekirdi? Çocuk hemen olur sandım, beklenileceğini düşünmemiştim
Temmuz ayı çalışmalarına başlamış bulunuyorumBAT 26 temmuz. Hadi hayırlısı bakalım
Acemiperi yalnız değildim annem yardım etti sağolsun. Temizlik yapmadan da olmuyor ki :)Günaydın
Canım yorma kendini temizlikle falan. Bebişinin rahatını düşün. Sınıf geçmene de çok sevindim.
Ben de BAT bekliyorum bakalım. Hem adet olacak gibiyim hem olmayacak gibi. Birkaç güne belli olur inşallah. Hakkımda hayırlısı olsun
Selam kızlar! Yeni temel atacak arkadaşlar! Allah hepinize de hayırlısıyla gönlünüze göre versin. Libyana, ilk bebişimiz senden olacak, doğumdan sonra da unutma bizi, paylaş yaşadıklarını. Senin doğumun yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum. Inşallah hayırlısıyla kavuşursun kızına, amin.
Magnesia, ben ikili test yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Allah korusun , bebiş sağlıksızsa bile kesinlikle aldırmayı düşünmem. şimdien böyle bir şeyi öğrenip de kendimi üzmeme gerek yok. Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz.
Kızlar böyle yazışmayı çok özledim. Sınav stresi beni öldürecek, nolur duanızı benden eksik etmeyin. çok ihtiyacım var. Sınavdan sonra da annem ameliyat olacakmış, onun yanına gideceğim. Uzun süre gelemeyebilirim, ama bırakmam burayı. öpüldünüz... Allah'a emanet olun!!
banda yardım edermısınız bıse sorsam kızlar (uzun zamandır takıp edıyodum sızı bu arada )
bir şey soracam ilk çocuğu biz de istiyoruz da öncelikle doktora gitmeden ne kadar süre normal yollara başvurmalıyız.bizim 3 ayımız ancak yakında doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle.acaba erken mi demeden de geçemiyorum.yaşım daha 22 ne dersiniz
merhaba arkadaşlar nasılsınız..
uzun zamandır forumlar arası turluyorum. müdavimi olduğumda var. bu başlığıda keşfettim şimdi. bi çoğunuzun nicklerini tanıyorum.
ben de ilk bebişimi düşünüyorum allah nasip ederse.
3 yıllık evliyim, yok şuydu yok buydu derken ancak bu isteme aşamasına geldik. ama ne siz sorun ne ben söleyim, ne çevre baskıları ne laflar gördüm bu süreçte. özellikle eşimin ailesi
ama şimdi durum daha sakat tabe. isteyip de olmayınca bazen laf dokundurmalar daha çok dokunuyo insana. burnumun direği sızlıyo bazen. daha düşünmüyoruz diyoz herkese ama bi kaç aydır uğraşıyoruz.
işte böleee...
allah hepimizin göbişlerini bebişle doldursun inşallah kıslar....
bir şey soracam ilk çocuğu biz de istiyoruz da öncelikle doktora gitmeden ne kadar süre normal yollara başvurmalıyız.bizim 3 ayımız ancak yakında doktora gitmeyi düşünüyoruz eşimle.acaba erken mi demeden de geçemiyorum.yaşım daha 22 ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?