- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
Haklısınız bende öyle dedimoğlum iki isimli birini babasi birini ben koydum. simdi ikinci cinsiyeti belli değil ama kız olursa diye isim düsunduk birbirimize isim sayarken esim bir isim soyledi benimde hoşuma gitti kiz olursa o isim olacak erkeği daha dusunmedik yine ikimiz belirleriz.
Benim kayinvaledem ve kayinbabam hic karismaz. kendi annem karısiyor oglumda da karismisti ama izin vermedim karişmasina sonucta nufus kağidını siz cıkaracaksınız buyukler baskı yapip dursun kac yazar.
Ayyy daha yeni hamile kaldiniz. Dedesi benim adimi mi koyacaksiniz diye soruyor yoksa?Yok asla ben ne dersem tamam der babası bugün aramış da isim için ondan sordum soruyu
İnşallah tatlım çok teşekkür ederizAdıyla yaşasin insallahbuyuk kızımın adı
İlk çocuğuma hamileyim.. İsmini eşimle ben koyacağız 20 günümüz kaldı şuan tam karar vermiş değiliz gerçiİlk çocuğunuza kim isim verdi? Anne baba kaynana kaynatanın isme karışmasına izin verirmiydiniz? Şahsi fikrim asla ilk çocuk sonuçta insan kendi koymak ister
Böyle durumda insanın koyacağı varsa da koymaz ya. Ne düşüncesizşerBu soruyu sorma nedenim şu kayınpederim eşimi arayıp şimdiden söyliyim erkekde olsa kızda olsa ben koyucam karışmıyıcaksınız gibi bi emir vaki yapmış nerden bulduysa bu hakkı anlamadımeşimde daha çok var biz karar veririrz demiş bende sormak istedim sizler ne yaptınız diye
Kendince 3 5 isim bulmuş daha şimdidenAyyy daha yeni hamile kaldiniz. Dedesi benim adimi mi koyacaksiniz diye soruyor yoksa?
Ilk veya son hic kimseye soz hakki tanimam kizimda esimle birlikde karar verdik simdi yine hamileyim daha cinsiyetini ogranmeden kiz olursa su erkek olursa bu dedim esimde bende begendim dedi hic isim aramadik kimseye de karistirmadikİlk çocuğunuza kim isim verdi? Anne baba kaynana kaynatanın isme karışmasına izin verirmiydiniz? Şahsi fikrim asla ilk çocuk sonuçta insan kendi koymak ister
Doğa nilİnşallah tatlım çok teşekkür ederiz
Siz karar vermişinizdir artık
Ay sormayın sinir oldumBöyle durumda insanın koyacağı varsa da koymaz ya. Ne düşüncesizşer
Çok güzelmDoğa nil
Allah sabır versnAy sormayın sinir oldum
İkizlerim var oğlumuzu eşim kızımızı ben koydum. 7. Ayda ancak ıkna edebilip netleştirdikİlk çocuğunuza kim isim verdi? Anne baba kaynana kaynatanın isme karışmasına izin verirmiydiniz? Şahsi fikrim asla ilk çocuk sonuçta insan kendi koymak ister
Aynen öyleİlk ikinci beşinci fark etmez ben ve eşimden başkası çocuğuma isim koyamaz. İsim hakkı anne babanındır. Doğacak bebeğimizin ismine de beraber karar verdik zaten.
Eşim gereken cevabı vermiş. Bende veririm papuç bırakmam sinir oldum sadece keşke bana deseydi biÇok güzelm
Allah sabır versn
Ne münasebet ya?Bu soruyu sorma nedenim şu kayınpederim eşimi arayıp şimdiden söyliyim erkekde olsa kızda olsa ben koyucam karışmıyıcaksınız gibi bi emir vaki yapmış nerden bulduysa bu hakkı anlamadımeşimde daha çok var biz karar veririrz demiş bende sormak istedim sizler ne yaptınız diye
Eşim demiş aynısını oda 2.ciye koyar demiş sağolsun herşeyi düşünmüşNe münasebet ya?o ne özgüven o. Benim babam da aynısı diyor deseydiniz ne dicekti acaba.
Kendi çocuklarına koysaymış. Nerden buluyorlar bu hakkı çok ilginç. Hani fikir sorarsın söyler tamam. Neyse eşiniz prim vermediği sürece bir önemi yok, he deyin geçin istediğiniz ismi koyun. Sakın ikinci isim olarak falan kabul etmeyin. Gıcık oluyorum böyle şeylere.Eşim demiş aynısını oda 2.ciye koyar demiş sağolsun herşeyi düşünmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?