- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Bir kaynana vakası da bende varkocam anasının adını koydu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaynana vakası da bende varkocam anasının adını koydu![]()
Ay gülme krizine girdim kendi cümleme töbe yaEşim demiş aynısını oda 2.ciye koyar demiş sağolsun herşeyi düşünmüş![]()
Bence anne ve baba karar vermeli büyükler belki görüş sunabilir ama sonuçta özellikle de annenin istediği isim konmalıİlk çocuğunuza kim isim verdi? Anne baba kaynana kaynatanın isme karışmasına izin verirmiydiniz? Şahsi fikrim asla ilk çocuk sonuçta insan kendi koymak ister
Aynen öyle canım bekarlıktan beri sinir olurum bu durumaKendi çocuklarına koysaymış. Nerden buluyorlar bu hakkı çok ilginç. Hani fikir sorarsın söyler tamam. Neyse eşiniz prim vermediği sürece bir önemi yok, he deyin geçin istediğiniz ismi koyun. Sakın ikinci isim olarak falan kabul etmeyin. Gıcık oluyorum böyle şeylere.
Yaa sinir bozucu bi durum gibiBir kaynana vakası da bende var
KesinlikleEmir vermesi gercekten sinir bozucu
Insan koymak isterse bile vazgeçer o ismi,sırf böyle davrandiklari için.
Ilk çocugum erkekti hatta kv kendi babanın ismini koy dedi ( görümcemle başka bir isim koyduk )
Ikinci çocugum kız kimse zorlamadı teklif bile etmediler ama ben kv ismi ve yanına başka bir isim koydum
Bu işler isteyerek yapılmalı zorla olmaz
Kesinlikle öyle ama hata bende ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez bir isim bulup şunu koyucam deseydim kimse itiraz etmezdi biraz kararsızlık biraz itiraz edememek kızımın ismine maloldu ama ben de göbek adını koydum ve şimdi hiç kimse kv min adını kullanmıyor çünkü anne nasıl seslenirse çocuğa o kullanılıyorYaa sinir bozucu bi durum gibi
Aynen orası dediğiniz gibi. Kesinlikle başta koymak lazım yoksa her kafadan bi ses çıkarKesinlikle öyle ama hata bende ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez bir isim bulup şunu koyucam deseydim kimse itiraz etmezdi biraz kararsızlık biraz itiraz edememek kızımın ismine maloldu ama ben de göbek adını koydum ve şimdi hiç kimse kv min adını kullanmıyor çünkü anne nasıl seslenirse çocuğa o kullanılıyor
Allahtan eşiniz aklı başındaymışEşim gereken cevabı vermiş. Bende veririm papuç bırakmam sinir oldum sadece keşke bana deseydi bi![]()
İşin komiği bana isim koydurttular ama benden sonra evlenen ve oğlu olan kaynıma koydurtamadılar kararlı olmak şart benim yerimde başkası olsa sorun ederdi ama ben sevindim onlara da aynı huzursuzluğu vermiş olmadılarAynen orası dediğiniz gibi. Kesinlikle başta koymak lazım yoksa her kafadan bi ses çıkar
Benim şuan ilk olucak Allah nasip ederse biz kendimiz koyduk canım evet eşimin babası benim babam fikir verdi ama ilk olduğu için biz koymak istiyoruz dedik ve koyduk ilk cocuk bence anne babanın hakkı diye düşünüyorum benİlk çocuğunuza kim isim verdi? Anne baba kaynana kaynatanın isme karışmasına izin verirmiydiniz? Şahsi fikrim asla ilk çocuk sonuçta insan kendi koymak ister
Eskide kaldı bence bunlar. Eskiden ses çıkaramıyorlarmış anneye babaya ne derlerse tamamBenim ismimide dedem koymuş. Ailede herkes karışmış. Sonra soğanlara isim yazmışlar. Ninem kontrol etmiş. Sözde dedemin dediği isim en çok uzamış. O ismi koymuşlar.
Evet tavrını belirticen ki karışmasınlar bende yumuşak yüzlü biri değilimdir nasıl bu cüreti aldıysa benim kpİşin komiği bana isim koydurttular ama benden sonra evlenen ve oğlu olan kaynıma koydurtamadılar kararlı olmak şart benim yerimde başkası olsa sorun ederdi ama ben sevindim onlara da aynı huzursuzluğu vermiş olmadılar
Bizim insanlarımız nerede durması gerektiğini bilmiyor malesef. Evlenmezsin karışırlar evlenirsin karışırlar çocuk olmaz karışırlar olur karışırlar bla blaisterse 10. Çocuğum olsun
İsmi anne ve baba koyar
Çok saçma hiç anlamıyorum bu insanların bu kadar düşüncesiz olmasını isim konusunda
Hiç karışmayacağım şeyler
sadece büyüklere özgü değil ki gecen bi arkadaşla şakalaşıyordukBizim insanlarımız nerede durması gerektiğini bilmiyor malesef. Evlenmezsin karışırlar evlenirsin karışırlar çocuk olmaz karışırlar olur karışırlar bla bla