Kızlar, akşam nete girme fırsatım olmadı.
Şuan işyerinden yazıyorum. Konu sahte falan değil.
Öncelikle kardeş meselesine değineceğim, herşeyimi tüm çıplaklığıyla burada anlatamam, ki oradada ikimizde ilkiz anlamında söyledim.
Herneyse, akşam girdim bikaç mesajı okudum ama yazacak takatim yoktu size.
Mesaj attım, yaptığın herşeyi sineye çekebilirdim ama aileme ettiğin küfürleri asla içime atamam, allah yüzüme baktıda erken gösterdin bana yüzünü dedim..Önce anneni arayıp anlatıcam, ardından kendi ailemle konuşucam ve yapılması gereken neyse yapılacak bu durumda dedim.
Uslubunu düzeltmedi, asla.
Kardeşine bütün olanları anlatan whatsaptan sayfalarca mesaj gönderdim. Olanlardan beni sorumlu tutmayın, abinin ne olduğunu gördüm bugün dedim ve gönderdiği mesajların fotoğrafını çekip gönderdim onada. Şok oldu bişey diyemedi haklısından başka..
Haklı olmak yetmiyo malesef dedim, çıkardım yüzüğümü uyudum..
Sabah kardeşi mesaj atmış, canım uygun olunca arıycam seni diye, konuşacak bişey yok çünkü bu işin dönüşü yok dedim, ve bitti..
Ha bu arada, nişanlım olacak şahsiyet 28 yaşında 2 üniversite okumuş, gayet kültürlü bi adam(dı!) yaşa, kültüre vs bakmıyomuş bunu anladım..
Kiminiz eleştirmiş, kiminiz güzel tavsiyelerde bulunmuş, teşekkür ediyorum hepinize öncelikle, yazamadım diye sert uslupla konuşan arkadaşlar, başınızdan böyle bişey geçmez umarım, zira ancak o zaman anlayabilirsiniz dün gece neler yaşadığımızı..
Sevgiyle kalın..
arkadaşlar konu sahibi çoktan nişanıı attı...