• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

Kızlar, akşam nete girme fırsatım olmadı.
Şuan işyerinden yazıyorum. Konu sahte falan değil.
Öncelikle kardeş meselesine değineceğim, herşeyimi tüm çıplaklığıyla burada anlatamam, ki oradada ikimizde ilkiz anlamında söyledim.
Herneyse, akşam girdim bikaç mesajı okudum ama yazacak takatim yoktu size.
Mesaj attım, yaptığın herşeyi sineye çekebilirdim ama aileme ettiğin küfürleri asla içime atamam, allah yüzüme baktıda erken gösterdin bana yüzünü dedim..Önce anneni arayıp anlatıcam, ardından kendi ailemle konuşucam ve yapılması gereken neyse yapılacak bu durumda dedim.
Uslubunu düzeltmedi, asla.
Kardeşine bütün olanları anlatan whatsaptan sayfalarca mesaj gönderdim. Olanlardan beni sorumlu tutmayın, abinin ne olduğunu gördüm bugün dedim ve gönderdiği mesajların fotoğrafını çekip gönderdim onada. Şok oldu bişey diyemedi haklısından başka..
Haklı olmak yetmiyo malesef dedim, çıkardım yüzüğümü uyudum..
Sabah kardeşi mesaj atmış, canım uygun olunca arıycam seni diye, konuşacak bişey yok çünkü bu işin dönüşü yok dedim, ve bitti..
Ha bu arada, nişanlım olacak şahsiyet 28 yaşında 2 üniversite okumuş, gayet kültürlü bi adam(dı!) yaşa, kültüre vs bakmıyomuş bunu anladım..
Kiminiz eleştirmiş, kiminiz güzel tavsiyelerde bulunmuş, teşekkür ediyorum hepinize öncelikle, yazamadım diye sert uslupla konuşan arkadaşlar, başınızdan böyle bişey geçmez umarım, zira ancak o zaman anlayabilirsiniz dün gece neler yaşadığımızı..
Sevgiyle kalın..

arkadaşlar konu sahibi çoktan nişanıı attı...

Kızlar 4 yıllık beraberliğin sonunda geçen pazar nişanımız oldu.
Daha nişanlılığın ne olduğunu bile anlayamadan bugun son 2 saat içinde yasadıklarım sen ne yaptın dedirtti bana :KK61:
Benim erkek kardeşim var 18 yaşında, onunda dayısının kızı 16 yaşında.Nişanda hep beraber güzelce eğlendik..Neyse,
Bugun mesajlasıyoruz dedimki (kızın adı nur olsun) 'ayyyy nur ne kadar güzeldiii maşallah biraz büyüsünlerde göz koycam Allahın emriyle kardeşime :) ) dedim.
Demez olaydım. Önce duymamış olayım yazdı. :63: Bende aa ne olmuuşş ikiside tertemiz gül gibi çocuklar dedim. Bi başladı hakaretlere. Yok adam olun vs dedi. Ailemi karıştırma ben düşündüm dedim..Biraz uzadı konuşma.. Bana dediki, Bilmem nerenin eşşeği akrabalarnı s...trme bana adam olun dedi.
Şok oldum hiç bşey yazamadım halen elim ayağım tıtriyo. Hangi şerefsiz aklına soktu bunu, ailenden hangi eşşek yakıştırdı vs diye onlarca mesaj..
Napacağmı ne diyeceğimi şaşırdım.
İlk defa bu derece hakaretini ve küfrünü duydum, hiçbir mesajna cevap yazmadım.
En son mesajı; Adam olana kapım açık,olmayanın belasını s....erim. sende önündeki b.ku yiyosan ye başka b.klara burnunu sokma. Benim sabrımı taşırmayın !
Allah aşkına söyleyin çokmu yanlış yaptığım. Kızın namusuna mı dil uzatmışım bilmeden ? naptım bende bu sözleri duydum......
Sen hala onun yüzüğünü parmağında taşıyorsan yazacak çokta fazla birşey yok aslında.

çok şükür
ne olduğunu Allah göstermiş sana
ne karar verdiysen o karar üzerinde ol canım
gelişmeleri de bize yaz ...

nişanı attığını yazdı.bi göz atsaysınız eleştirmeden önce...
attığını yazdıda devamını yazmadı bende kinaye yaptım daha girmediği için eleştiri olduğundan çok eminsiniz sanırım ama ben genede açıklamamı yazayım size.bu arada arkadaş nişanı sözde attı daha ailelerden sonrasını da yazmadı artıparantez.

arkadaşlar konu sahibi çoktan nişanıı attı...

Oky ben de öyle umuyorum ama daha aileler bilmeden her türlü dönüş var. Ve kızlar ne hikmetse kandırılmaya müsait. Hele hele o küfürleri duyup da artık şokla mı bilemicem karşılığında kalaylamamış, sen benim aileme nasıl küfredersin dememiş, üstüne bir de bize ben yanlış bir şey mi demişim diye soran bir kadının her türlü dönme ihtimali var. Önce anneni sonra annemi arıcam gereken yapılacak demiş ama daha aranmamış. Kardeşin haberi var ama o da sabah konuşmak için aramış. Benden söylemesi o ara bir şekil bulunur.
Ama inşallah ben yanılıyorumdur.

Daha nişanlılığın ne olduğunu bile anlayamadan bugun son 2 saat içinde yasadıklarım sen ne yaptın dedirtti bana :KK61:
Benim erkek kardeşim var 18 yaşında, onunda dayısının kızı 16 yaşında.Nişanda hep beraber güzelce eğlendik..Neyse,
Bugun mesajlasıyoruz dedimki (kızın adı nur olsun) 'ayyyy nur ne kadar güzeldiii maşallah biraz büyüsünlerde göz koycam Allahın emriyle kardeşime :) ) dedim.
Demez olaydım. Önce duymamış olayım yazdı. :63: Bende aa ne olmuuşş ikiside tertemiz gül gibi çocuklar dedim. Bi başladı hakaretlere. Yok adam olun vs dedi. Ailemi karıştırma ben düşündüm dedim..Biraz uzadı konuşma.. Bana dediki, Bilmem nerenin eşşeği akrabalarnı s...trme bana adam olun dedi.
Şok oldum hiç bşey yazamadım halen elim ayağım tıtriyo. Hangi şerefsiz aklına soktu bunu, ailenden hangi eşşek yakıştırdı vs diye onlarca mesaj..
En son mesajı; Adam olana kapım açık,olmayanın belasını s....erim. sende önündeki b.ku yiyosan ye başka b.klara burnunu sokma. Benim sabrımı taşırmayın !
Allah aşkına söyleyin çokmu yanlış yaptığım. Kızın namusuna mı dil uzatmışım bilmeden ? naptım bende bu sözleri duydum......

Kuzeni diye alamamış galiba kızı. Önceden gözü varmış herhalde.

nişanı attığını yazdı.bi göz atsaysınız eleştirmeden önce...

Nişan atılmış zaten bu elestiriler niye????????

Keşke yüzüğü parmaktan çıkarıp uyuyunca nişan atmış olunsa. Ama burda kaç insan o yüzüğü surata fırlatıyor da dönüp geri takıyor. Annelere haber verilecekmiş en son ama daha verildi mi bilmiyoruz. Kardeşin haberi var o da hak vermiş ama sabah aramış bir konuşalım diye. Konu sahibini ikna ederler büyük ihtimalle. Umarım ben yanılırım. Umarım beni utandırır.

yuhhhhh böyle bi pisliğin daha önceden belirti vermemiş olması imkansız bence

Bela, geliyorum demis...evlenicen mi bu mahlukla.. bu kufurleri duysam Cevap bile vermezdim ve asla bir daha yuzune bakmazdim. Yuzukleri de kafasina firlatirdim..

diğer konunda patronla olan tartışmana da karışmış
adam ol falan lafları o zamandan başlamış zaten
ne sanıyıor kendini acaba, kusura bakma ama hödük derler bununn gibilere
ve evlendiğin gün dayak yeme ihtimalin çok yüksek arkadaşım
sen olayların içindesin net göremezsin ama ben endişelendim senin için
nolur barışmak için kimsenin seni ikna etmesine izin verme
bitmişken bitsin asla şans verme, hayatın yanar :KK43:

yol yakınken dön bence diyeceğim ama bilemiyorum affedeceksin sanırım boşuna yorum yazmak gibi geliyor bana ama yazdım gitti

Canım senin için en hayırlısı bu emin ol geçiyor hepsi geçer de ama ne hayırlısı bu emin ol sonradan olacağına şimdi olması

Back
X