• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

nişanlıyken bu kadar küfür evlenince hayal edemiyorum.....bence de ayrıl.... ağır küfürler etmiş....

senin yakıştırman hoş olmamış ama o kadar küfür ne allah aşkına adam akıllı bi daha deme diyebilirdi senin yerinde olsam ayrılırdım heralde ben küfür kaldıramam

Kötü evlilikler sonradan anlaşılan birşey değildir. Öncesinde Rabbim fazlasıyla işaretler yollar fakat bizler aşk körü olmuş bir şekilde herşeyi toz pembe gördüğümüzden farkedemeyiz. Kesinlikle sorunlu bir ilişkiniz var ve bunun farkına varın. Hatayı kendinizde aramaktan vazgeçin. Okuduğumda aklıma ilk gelen o kızla arasında ne var oldu. Benzerini biz yaşadık ve aksine eşim bana kuzeniyle kardeşimin olabileceğini söyledi. Kesinlikle ilişkilerini incele altından bişey çıkacağına eminim.. :KK14:

öküz deseydin
haketmemişsin güzelim
kimse ailene bu derece küfür etme hakkına sahip degildir

Kızlar 4 yıllık beraberliğin sonunda geçen pazar nişanımız oldu.
Daha nişanlılığın ne olduğunu bile anlayamadan bugun son 2 saat içinde yasadıklarım sen ne yaptın dedirtti bana :KK61:
Benim erkek kardeşim var 18 yaşında, onunda dayısının kızı 16 yaşında.Nişanda hep beraber güzelce eğlendik..Neyse,
Bugun mesajlasıyoruz dedimki (kızın adı nur olsun) 'ayyyy nur ne kadar güzeldiii maşallah biraz büyüsünlerde göz koycam Allahın emriyle kardeşime :) ) dedim.
Demez olaydım. Önce duymamış olayım yazdı. :63: Bende aa ne olmuuşş ikiside tertemiz gül gibi çocuklar dedim. Bi başladı hakaretlere. Yok adam olun vs dedi. Ailemi karıştırma ben düşündüm dedim..Biraz uzadı konuşma.. Bana dediki, Bilmem nerenin eşşeği akrabalarnı s...trme bana adam olun dedi.
Şok oldum hiç bşey yazamadım halen elim ayağım tıtriyo. Hangi şerefsiz aklına soktu bunu, ailenden hangi eşşek yakıştırdı vs diye onlarca mesaj..
Napacağmı ne diyeceğimi şaşırdım.
İlk defa bu derece hakaretini ve küfrünü duydum, hiçbir mesajna cevap yazmadım.
En son mesajı; Adam olana kapım açık,olmayanın belasını s....erim. sende önündeki b.ku yiyosan ye başka b.klara burnunu sokma. Benim sabrımı taşırmayın !
Allah aşkına söyleyin çokmu yanlış yaptığım. Kızın namusuna mı dil uzatmışım bilmeden ? naptım bende bu sözleri duydum......

Beni senin gibi katıra yakıştıran eşşekler yakıştırdı deseydiniz.

Terbiyesiz adam.

Kızlar pazar günü evde olduğum için yazma şansım olmadı.
gelişmeleri yazıcam, pazar günü bohça alışverişine çıkacağımızdan bahsetmiştim, annemle konuştum. gitmedik, annesi aradı beni hiçbişeyden haberi yok (ya da öyle davranıyo) kızım nasılsın sesini duyaym dedim falan dedi, annem diye konuşurdum hep, sizli bizli gayet soğuk konuştum 1.15 sn sürdü zaten kapattım, (aslında annesine de anlatacaktım da neyse dedim, o kadar önemsediğimi düşünmesin ) teli kapattık 10 dk sonra msj geldi, annemle neden öyle konuştun bizim sorunumuza neden aileleri karıştırıyosun terbiyesiz yazmış.
dedim kusura bakmada sen benm aileme agza alınmayacak küfürler edeceksin ben senin anneni pamuklara sarıp sarmalıycam öylemi, hatta kusura da bak bi zahmet yazdım. işte sayfalarca yazmış yazmış ama inanın okumak bile istemedm. okudum ama anlamadım :S öyle mal gibiyim işte anlatamıyorum ifade edemiyorum kendimi.. mesaj atmış yine babanı arayıp bitti diyim bari insanlar boşa hayal kurmasın yazmış.. cevap atmadım..
bitti yani.. babam bilmiyo henüz, anlatamadm, çünkü kuzenim bundan 4 5 yıl önce nişan atmstı ve bütün sülale tarafından çok kınanmıştı, suçu kuzenimde bulup üstüne gitmişlerdi.. (bizim sülalenin huyudur,gelinlerine damatlarına çok sahip çıkarlar, biz kavga etsek babam onu savunur beni susturur, çünkü bitanecik damadı onun için çok özel,çok saygılı çok terbiyelidir! ) henüz söyleyemedm ama kendimi topladığım, o cesareti bulduğum bi an söyluycem..
Sevgiyle kalın..

gelişmeleri yazıcam, pazar günü bohça alışverişine çıkacağımızdan bahsetmiştim, annemle konuştum. gitmedik, annesi aradı beni hiçbişeyden haberi yok (ya da öyle davranıyo) kızım nasılsın sesini duyaym dedim falan dedi, annem diye konuşurdum hep, sizli bizli gayet soğuk konuştum 1.15 sn sürdü zaten kapattım, (aslında annesine de anlatacaktım da neyse dedim, o kadar önemsediğimi düşünmesin ) teli kapattık 10 dk sonra msj geldi, annemle neden öyle konuştun bizim sorunumuza neden aileleri karıştırıyosun terbiyesiz yazmış.
dedim kusura bakmada sen benm aileme agza alınmayacak küfürler edeceksin ben senin anneni pamuklara sarıp sarmalıycam öylemi, hatta kusura da bak bi zahmet yazdım. işte sayfalarca yazmış yazmış ama inanın okumak bile istemedm. okudum ama anlamadım :S öyle mal gibiyim işte anlatamıyorum ifade edemiyorum kendimi.. mesaj atmış yine babanı arayıp bitti diyim bari insanlar boşa hayal kurmasın yazmış.. cevap atmadım..
bitti yani.. babam bilmiyo henüz, anlatamadm, çünkü kuzenim bundan 4 5 yıl önce nişan atmstı ve bütün sülale tarafından çok kınanmıştı, suçu kuzenimde bulup üstüne gitmişlerdi.. (bizim sülalenin huyudur,gelinlerine damatlarına çok sahip çıkarlar, biz kavga etsek babam onu savunur beni susturur, çünkü bitanecik damadı onun için çok özel,çok saygılı çok terbiyelidir! ) henüz söyleyemedm ama kendimi topladığım, o cesareti bulduğum bi an söyluycem..
Sevgiyle kalın..

Allah sabır ve bunu atlatma gücü versin canım ama inan şuan en doğru olanı yapıyorsun daha şimdi böyle ağır küfürler eden adam evlenince kim bilir en ufak bir sorunda nasıl konuşur!

okurken midem kalktı.

benim midem böyle bir adamla evlenmeyi kaldırmaz.

aileme değil küfür saygısızca bir yaklaşımda bile silerim.

durumu, ailene ettiği küfürleri söyleyerek babana aktarırsan bence baban da seni haklı bulacaktır zaten.

Kardesini ailesine yakistiramamis mi beyefendi o zaman sizinle niye evlenmek istiyor dengesizlik bu ayrilmaniz daha hayirli gibi gozukuryor da bir insan birden bu derece nasil degisir onu aklim almadi..

Sevgiyle kalın..
hala terbıyesız dıyor size sadece anne diyerek konusmadıgınız için. korktum valla.....
annenız ne yorumda bulundu ?

Sevgiyle kalın..
Babamla ben konuşurum, eşek akrabalarımı muhatap almak zor gelir sana diye msj atabilirdin. Şu asalağı fazla dikkate alma bundan sonra, öpüyorum gözlerinden senin.

Keşke bugun gitseymiş 2 2e14ekim . Uzulmezmissin o kadar. Keşke zamanı da böyle geriye alabilsek. Allah yardımcın olsun

Konunun üzerinden 3 sene geçse de yorum yapicam. Inşallah bu kişiyle evlenmediniz. Küfür etmesi hiç hoş değil bana öylesi denk gelicek yüzüme yuzume küfür edicek of yani. Sizinde 16 yaşında bi kız hakkında saka yollu da olsa böyle yakıştırmalar yapmanız hoş değil üstelik akrabası ve kardeşiniz. Ne gereği var dedim yani kendi kendime

Konunun üzerinden 3 sene geçse de yorum yapicam. Inşallah bu kişiyle evlenmediniz. Küfür etmesi hiç hoş değil bana öylesi denk gelicek yüzüme yuzume küfür edicek of yani. Sizinde 16 yaşında bi kız hakkında saka yollu da olsa böyle yakıştırmalar yapmanız hoş değil üstelik akrabası ve kardeşiniz. Ne gereği var dedim yani kendi kendime

Evlendi ve konu açmış dayak yemiş. Şu an baba evinde

maalesef evlenmiş ve daha 2 gün önceki konu bu şekilde.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/baba-evine-donus.1038942/

Kızlar 4 yıllık beraberliğin sonunda geçen pazar nişanımız oldu.
Daha nişanlılığın ne olduğunu bile anlayamadan bugun son 2 saat içinde yasadıklarım sen ne yaptın dedirtti bana :KK61:
Benim erkek kardeşim var 18 yaşında, onunda dayısının kızı 16 yaşında.Nişanda hep beraber güzelce eğlendik..Neyse,
Bugun mesajlasıyoruz dedimki (kızın adı nur olsun) 'ayyyy nur ne kadar güzeldiii maşallah biraz büyüsünlerde göz koycam Allahın emriyle kardeşime :) ) dedim.
Demez olaydım. Önce duymamış olayım yazdı. :63: Bende aa ne olmuuşş ikiside tertemiz gül gibi çocuklar dedim. Bi başladı hakaretlere. Yok adam olun vs dedi. Ailemi karıştırma ben düşündüm dedim..Biraz uzadı konuşma.. Bana dediki, Bilmem nerenin eşşeği akrabalarnı s...trme bana adam olun dedi.
Şok oldum hiç bşey yazamadım halen elim ayağım tıtriyo. Hangi şerefsiz aklına soktu bunu, ailenden hangi eşşek yakıştırdı vs diye onlarca mesaj..
Napacağmı ne diyeceğimi şaşırdım.
İlk defa bu derece hakaretini ve küfrünü duydum, hiçbir mesajna cevap yazmadım.
En son mesajı; Adam olana kapım açık,olmayanın belasını s....erim. sende önündeki b.ku yiyosan ye başka b.klara burnunu sokma. Benim sabrımı taşırmayın !
Allah aşkına söyleyin çokmu yanlış yaptığım. Kızın namusuna mı dil uzatmışım bilmeden ? naptım bende bu sözleri duydum......
At gitsin nişanı bu ne biçim üslup nişanda böyle yapan dügün de neler yapmaz seni garantiledi tabi gerçek yüzü ortaya çıkar artık

Back
X