ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

inan şoktayım. Ne diyeceğimi ne yapacağmı bilmiyorum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yarın gidip nişan cdlerimzi alacaktık, pazar günü ona bohça alışverişi yapacaktık..
Hic uzulme.boyle bi karaktersizin gercek yuzunu gordugun icin sukret.hic dusunme bitir.kendinne saygin varsa bitir.nisan atmak zor ama en buyuk hayalin evlilikte mutluluk olsun.boyle bi insani hayatima dahil etme.bende daha once nisan attim ve suan evliyim.rabbime sukrediyorum beni kurtardgi ve bu mutlulugu yasattigi icin

Bu arada konu sahibi nişanlanmadan önce ikimizde tek çocuğuz demişti başka konusunda burda da erkek kardeşinden bahsediyor. Enteresan geldi

Arkana bile bakmadan o ahlaksiz adamdan kac. Bunlar nasil kufurler ya midem kalkti. Bu ahlaksizla evlenirsen belayi satin alirsin. Ne var yani esprisine bir sey soylemissin gururlanmasi bile lazim.

Sizin aileden kız alınca oh ne ala onun ailesinden siz kız alınca ''s...tirtmeyin belanızı'' oluyor..
Ohh ne ala s..tirsin gitsin madem..
Karısı olacak kadının ailesine küfür yaa küfür ediyor şer...siz..
Ay arkadaşım bu adamla evlenirsen aptallığına doyma

Bu arada konu sahibi nişanlanmadan önce ikimizde tek çocuğuz demişti başka konusunda burda da erkek kardeşinden bahsediyor. Enteresan geldi

Ayy demeyin yaa bu da mi atmasyon bir konu..
Kafa yorup okadar yazıyoruz sayfalarca sonra açıkları yakalanıyor...
Uyduruksa hakkım helal değil valla sıkıldım artık yaa..

Evlenmeden içindekini boşaltmış adam, kaçın derim...

Cok ezilirsin şanslisin gerçek yüzünü gördün evlendikten sonra hic senin ve ailenin hiç kıymetini bilmeyecek kendi ailesi herseyden üstün olacak arada kalacaksın kim ne derse desin düşünme ayril yoksa cok pişman olursun

O yuzuk hala parmaginda mi?

Reactions: mbz
Sana yapilan hakaretleri hadi kaldirdin diyelim, ailene yapilanlar? Esim bana birak kufretmeyi, evimizde argo bile konusmamaya gayret ederiz ki saygimiz, sevgimiz eskimesin. Sen bu cocugu affedeceksin bence, hatta sucu kendinde bile gormeye baslamis olabilirsin. O s ile baslayan kelimeyi ailenle ayni cumle icerisinde kullanip tehditler yagdiran o adamla ilgili acacagin konulari okuyacagiz bak burdan.

Reactions: mbz
Önceki konularınızı okudum da. Çok değil, 1-2 ay önce açtığınız 'biraz onurlu ol' konunuzda sözlünüzün size ilk kez ağır konuştuğunu, sonra da özür dilemediğinin hikayesini anlatmışsınız.
Ve yapılan yorumlarda bir arkadaş demiş ki;
"Bugün bu şekilde konuşan, ilerde küfür ederse şaşmayın. Alıp karşınıza konuşun, hakaret vb ederse sizi kaybedeceği konusunda uyarın. Sizi kaybedeceğini kafasına sokun. "

Şimdiki başlığınız artık tavsiyeleri dinlemeniz gerektiği konusunda ders vermeli. Daha nişanlıyken sinirlenince ailenize küfreden adam, ilerde anne babanıza her turlu saygısızlığı yapma potansiyeline sahiptir.

Benim kişisel tespitim, aranızdaki büyük yaş farkı yüzünden sizi biraz küçümsüyor, o yüzden de her fırsatta adam ol, akıllı ol, onurlu ol gibi karakter dersleri vermeye yelteniyor. Hadi bunu bu zamana kadar yaptığınız gibi affediyor olsanız da, ailenize küfür etmesi, af sınırları içinde olamaz, olmamalı.
Öyle buradan nişanı at, ayrıl demek kolay biliyorum. Sizin için çok zor. Ama yavaş yavaş kendini göstermeye başlayan bu karaktersiz adamla evlenirseniz ilerde ayrılmak daha da zor olur.

Benzerini siz ona yapsaydınız, o sizi süründürmeyi de nişanı atmayı da bilirdi Daha bir haftalık taze nişanlıyı napsam da mutlu etsem derdinde olması gerekirken ailesine küfredebilen bi adamla evlenerek hayatınızın hatasını yapmayın.

Yaşınız daha çok genç. Çok daha 'hayırlı ve terbiyeli' bi kısmet bulma ihtimaliniz yarın güneşin tekrar doğudan doğma ihtimali kadar yüksek..

Yanlış mı anladım 18 yaşında nişanlandınız?
Adamın 16 yaşındaki yeğenine göz koydunuz?

Erkekler işte ...
Nişanlandınya artık garantiledi neden iyi davransınki ...
İlerde döverse hiç şaşırmam ...
Baksana nişanlıyken böyle huyları çıkıyı evlenince ne huyları çıkacak !

Siz yol yakınken dönün size saygısı bile yok baksanıZya. Artı dediğinde yanlış bişe göremedim ...
Ona göre yanlışsada uygun bir dille ıyarsın ! Hakaret neden ?

Herşeyş geçtim ben aileme hakaret etmesine kesinlikle müsade etmem . Önce dönsün kendine baksın. Kıyamet dediğin o zaman kopar eşimde bunu çok iyi bilşr .

kapısına gelimiştir. aglamıştır ben sensiz yapamam diye.
konu sahibide kıyamamış. ayrılamamıştır.
mutlu mesut hayatlarına devam ediyorlardır. bi sonraki patlamaya kadar

Senin oyle bir sey demen hos olmamis. Ama o da cok fazla tepki vermis. Neyse gercek yuzunu gordun. Iyi düsün tasin.

Yanlış mı anladım 18 yaşında nişanlandınız?
Adamın 16 yaşındaki yeğenine göz koydunuz?

öyle şey olsa konu sahibesi buraya gelip yazıcak nefesi bulamazdıki
Adam bunu dogrardı valla.

18 yaşında erkek kardeşi var.
16 yaşındaki dayı kızını kardeşine yakıştırır gibi yaptı. sonuc bi küfürbaz. aileye kadar uzanan bi hakaret küfür.
sonrası affedip mutlu mesut devam etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…