önümdekinin b.k olduğunu yeni anladım de sende terbiyesiz adamaaKızlar 4 yıllık beraberliğin sonunda geçen pazar nişanımız oldu.
Daha nişanlılığın ne olduğunu bile anlayamadan bugun son 2 saat içinde yasadıklarım sen ne yaptın dedirtti bana
Benim erkek kardeşim var 18 yaşında, onunda dayısının kızı 16 yaşında.Nişanda hep beraber güzelce eğlendik..Neyse,
Bugun mesajlasıyoruz dedimki (kızın adı nur olsun) 'ayyyy nur ne kadar güzeldiii maşallah biraz büyüsünlerde göz koycam Allahın emriyle kardeşime :) ) dedim.
Demez olaydım. Önce duymamış olayım yazdı.Bende aa ne olmuuşş ikiside tertemiz gül gibi çocuklar dedim. Bi başladı hakaretlere. Yok adam olun vs dedi. Ailemi karıştırma ben düşündüm dedim..Biraz uzadı konuşma.. Bana dediki, Bilmem nerenin eşşeği akrabalarnı s...trme bana adam olun dedi.
Şok oldum hiç bşey yazamadım halen elim ayağım tıtriyo. Hangi şerefsiz aklına soktu bunu, ailenden hangi eşşek yakıştırdı vs diye onlarca mesaj..
Napacağmı ne diyeceğimi şaşırdım.
İlk defa bu derece hakaretini ve küfrünü duydum, hiçbir mesajna cevap yazmadım.
En son mesajı; Adam olana kapım açık,olmayanın belasını s....erim. sende önündeki b.ku yiyosan ye başka b.klara burnunu sokma. Benim sabrımı taşırmayın !
Allah aşkına söyleyin çokmu yanlış yaptığım. Kızın namusuna mı dil uzatmışım bilmeden ? naptım bende bu sözleri duydum......
katılıyorum. kapatıp kapatıp açıyorum konuyu bi gelişme var mı diye, sinirim bozuldu..konu sahibi de yazsada rahat uyusak bu gece :*
yeminlen cok.bunaldim...katılıyorum. kapatıp kapatıp açıyorum konuyu bi gelişme var mı diye, sinirim bozuldu..
Biz insanlar niye böyleyiz illa yaşayıp göreceğiz o kazığı yiyeceğiz yoksa tatmin olmuyoruzBarismistir onlar yoksa o kufuru ettigin de yuzugu atardi..yazik ediyor kendine konu sahibi..biz nedesek bos bir kulagindan girip diger kulagindan cikicak yoksa evindeki kiz ailesine bu kadar kufretirmez..
Bende aynen düşündüm ama ağzım varmadi demeye evet sanki bu kızda gönlü varArkadaşım yanlış anlama;
Nişanlının sanki bu kızda gözü varmış gibi hissettim.
Tamam belki Nur çocuk olduğu için de kızmış olabilir.
Ancak bu denli şiddetli tepki vermesi garip..
Bana birazda sende bu durumu hissettiğin için böyle bir soru sormuşun gibi geldi.
Belki yanılıyorumdur özür dilerim yanılmadığım bir husus varsa o da:
Arkana bakmadan kaç!!!
Yoksa evlendikten sonra evde kaçacak delik ararsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?