ilk defa ağzından bu küfürleri duydum..

Konu sahibi icimden bir ses coktan baristin diyor, diger ses de zaten kendinde suc aradigin icin simdi barismasan da bir iki gune barisirsin diyor. Erkek arkadasim bana s.iktirme akrabalarini bilmemnerenin esegi diyecek ha ? Oyle bir durum olsa oncelikle onun o bela s.kmeli kufur dagarcigini epey genisletirdim. Ne demek ya seni bugunlere getiren ailene kufretmek. Tatminsiz erkekler boyle kufrederek egolarini tatmin etmeye calisiyor iste. Hayatta bir yere gelememis, cahil, tek bildigi erkeklik taslamak olan igrenc yaratiklar bunlar. Bununla ayni yataga girmeye tiksinmeyecek misin ya ne evliligi allah askina, midem bulandi...

önümdekinin b.k olduğunu yeni anladım de sende terbiyesiz adamaa

Adam resmen ailesine eşek demiş konu sahibi bunu yutup barıştıysa zaten bir daha gelmesin buraya.

Ben böyle adama buna karşılık bir küfürler yazarım wuhuuuuu dudağı uçuklar isabet olur o andan sonra yüzyüze bakılmaz içine edilir bu ilişkinin

Aileme asla bunları söyletmem bu cesareti nerden bulmuş kendisi

Konu sahibinden ses çıkmadığına göre çoktan affetmistir herhalde. Hiçbir erkek benim aileme küfür edecek kadar değerli olamaz. Tepki vermeyip sessiz kalmak dediklerini kabûl etmek demektir. Beni bu yaşıma getiren aileme hakaret eden kim ki ondan vaz geçemeyeceğim. Cehenneme kadar gitsin. Eğer bu insanla evlenirsen bu gibi küfürleri çok duyarsin hazirlikli ol.

Arkadaşım yanlış anlama;
Nişanlının sanki bu kızda gözü varmış gibi hissettim.
Tamam belki Nur çocuk olduğu için de kızmış olabilir.
Ancak bu denli şiddetli tepki vermesi garip..
Bana birazda sende bu durumu hissettiğin için böyle bir soru sormuşun gibi geldi.
Belki yanılıyorumdur özür dilerim yanılmadığım bir husus varsa o da:
Arkana bakmadan kaç!!!
Yoksa evlendikten sonra evde kaçacak delik ararsın ..

Ayyy sok oldum.ben olsam gitmezdim alisverise falan....sizi kotu gunler bekliyor.bence tavir yap.nsianlandiktan sonra boyle seyler olup vazgecemiyecegini mi saniyor.korkut onu..ve unutma evliyken dahi boyle laFin bir tanesini duyayim seni terk ederim de.ve bunun farkina varsin..edepsizz.

Barismistir onlar yoksa o kufuru ettigin de yuzugu atardi..yazik ediyor kendine konu sahibi..biz nedesek bos bir kulagindan girip diger kulagindan cikicak yoksa evindeki kiz ailesine bu kadar kufretirmez..
Biz insanlar niye böyleyiz illa yaşayıp göreceğiz o kazığı yiyeceğiz yoksa tatmin olmuyoruz

Bende aynen düşündüm ama ağzım varmadi demeye evet sanki bu kızda gönlü var

Konu sahibi kesinlikle ayrılmayacak evlenecek bu adamla

Kuzeninde gözü varmış diyenler neyse de diğer söylenen herşeyin ortak noktası şu ki kaç kaç kaç. Hayatımda tahammül edemediğim tek erkek tipidir bu saygısız küfürbaz dangozlar...küfür dayağı olmadı hakareti getircek arkasından. Yaşadım biliyorum... kaç kurtar kendini babacığım aynen böyleydi şimdi yaşlandı da duruldu. 60 yaşında babam 40 yıl bekledi annem düzelir mi diye... pay biç kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…