Ilk defa aşık oldum,burnumdan geldi

TearsFears

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
25
13
28
Yazdıklarım klişe bilindik platonik olaylar ama ben kaldıramadim

19 yaşındayım hiç kimseyle ne çıktım ne de öyle aşık filan oldum tam bir feminist pandayim

Tabi 5 6 ay öncesine kadar çok aşık oldum annemi babamı bile umursamadan görüştüm sonra son zamanlar bana berbat davranmaya başladı saçın ne böyle gene kilo almışsın yanıma hiç yakismiyorsun filan.
Ben o kadar aşığım ki acaba kilo mu versem sacimimi boyasam yanına yakismak için diyorum.
Sonra tabi öğrendikten sonra bazı şeyleri jeton düştü.
Bu çocuk benden önce arkadaşıma teklif etmiş arkadasimda benim ondan hoşlandığını bildiği için reddetmiş burda bişey yok.
Sonra biz onunla çıkarken gerizekali arkadaşımın aşkı depresmis ki gizli gizli götürmüşler işi bu süreç 2.5 ay gibi ben 2.5 ay salak gibi yaşadım zaten sorunlarda bu süreçte oldu.
Bir daha üniversiteye hazırlanıyoruz onlarla aynı dershanedeyim görmek istemiyorum çok basariliyken netlerim yerlerde.
Arkadaşım çok güzel elf gibi ve sanırım doyumsuz.Herkes ona aşık olsun onu seçsin. Böyle de yaşanmaz ki.
En başından bu kere önce ona açıldığını bana söyleyecekti.
Kuzenim biliyor bunları yeni nesil iyice azmis dedi sadece.Sadece elimi tutmasına izin verdim ama yok öyle iğrenç şeyler yapıyorlar ki ben o olamam.
Sorunu dönüp kendimde aradım sıradan bir tip olduğum için yanına mi yakistiramadi dedim ben mi çok iticiyim dedim ama yok o gelip bunu yapmayacakti bence.
Neyse

Sıradan tip demeyin kendinize. Herkesin kendisine has özellikleri var. Derslerinizi düşünün üniversiteye odaklanın, sevgili ileride çıkar karşınıza, etrafınızdakilere de bakmayın, siz nasılsanız öyle biri sizi bulur bunu da unutmayınç

Sıradan tip demeyin kendinize. Herkesin kendisine has
Ya orası oylede kara kas kara göz biri ne kadar güzel olur ki yüzümde normal.
Arkadaşım elf gibi zaten onunla yarisamam ki ben oyle bir kiyasa gitmezdim arkadaş sonuçta bu olay kötü yaptı.

bence üniversite sınavını düşünsen daha iyi edersin zaman kaybına gerek yok boş insanlar için... hem ünide istediğin çeşit erkek bulunur çok takmamak lazım...

Arkadaşım elf gibi zaten onunla yarisamam ki ben oyle bir kiyasa gitmezdim arkadaş sonuçta bu olay kötü yaptı.
Güzel olmak yüz güzelliği demek değildir, bakın benim de hiç erkek arkadaşım olmadı 21 yaşıma kadar, şimdi sözlüyüm, sözlümle 2 ay içinde tanışıp sözlendik, ben onun huyuna, karakterine aşık oldum o da benim. Bir insanın karakterini sevince yüzü gözü umrunuzda olmaz emin olun. Kendinizi o kızla kıyaslamayın, üniversiteye çalışın, çok iyi bir okul kazanın onlar da çatlasınlar, üniversiteyi kazanınca da el sallarsınız sonra onlara

bence üniversite sınavını düşünsen daha iyi edersin zaman kaybına gerek yok boş insanlar için... hem ünide istediğin çeşit erkek bulunur çok takmamak lazım...
Sanki hep Böyle olunca gibi geliyor
Çok güzel kızlarla arkadaş olmayacağım yada bu korkuyla

Kazansam bile bu beni degistirmeyecek hep birilerine tercih edilicem belkide

Arkadaşın elf, sen gollum mu?

Neden kendini bu kadar hakir görüyorsun anlamadım, arkadaşın elf gibi olsa ne olmasa ne karakteri yok, bu hayatta karakter itibar eder, güzellik ancak karakteri tanıyana kadar karşı tarafı etkiler.

Derslerine çalış derslerine, aynı olayın çok benzeri başıma geldi sonra iki lahana da birbirini yedi ben ünv kazanıp bunları kendi pislikleri ile başbaşa bıraktım. Değmiyor kimseye bebişim, mesleğini al da nice erkekler dizilir kapına.

aramızdaki 10 küsür, evet 10 küsür, yaşa istinaden abla nasihatı vermek istiyorum size.
yaşadıklarınız çok normal ve kendinizden ödün vermeyişiniz de karakterinizin ne kadar güzel olduğunu gösterir. boş verin siz o Elfleri filan. yaşınız olgunlaştkça, güzelliğinizin farkına varırsınız. buradaki yazımınızdan bile olgun ve zeki bir kız olduğunuz anlaşılıyor. ben size "şimdi sınavı düşün bırak bu işleri" diyemeyeceğim. çünkü bu duygular en güzel bu yaşlarda hissediliyor ama şunu bilin ki siz, kendiniz olduğun için farklısınız. bir duruşunuz, bir karakteriniz olduğu için de her zaman 1-0 önde olacaksınız. o Elfler geçer gider. siz kendinizle barışık olmayı, kendinizi sevmeyi hiç bırakmayın.

Bak dinle beni 19 yaşındayken ben de senin gibi düşünüyordum. Gidip lens takmaya başladım renkli. 23 yaşında işe girdim sarışın oldum. Hakikaten güzeldim havam bin beş yüzdü. 27 yaşında aşık olup evlendim. Şimdi yine kara kaş kara göz dolaşıyorum. Geçmişe dönüp baktığımda diyorum ki o zaman sevilmek için güzel olmaya çalışmışım şimdiyse mutluyum seviliyorum güzel olsam da olmasam da. Bence saçını başını bir değiştir özgüvenin gelsin.

O konuda pek umudum yok bu arada çirkin degilim ama o kızın yanında gollum kalıyorum hahaha

Teşekkür ederim :) umarım öyle olur hiç sanmıyorum ya inşallah olur.

Ya dediklerini yaparsam hiç yakışmaz çünkü kaslı gozluyum ha bembeyazim sarı filan gitmesi gerek ama gitmez ki birde su var yuz hatlarim öyle çok iyi değil.
Senin dediklerini yaparsam diyecekler ki aaaa tugceyi kiskandi çalma sarışın oldu.
Zaten o kızın gölgesinde kalmaktan başka yaptığım hiçbirşey yok.

elf ne gollum ne?

derslerine çalış ..19 yaşındasın daha bir adamı bu kadar dert etme kendine.. o kıza da arkadaşım demekten vazgeç ..zaten kendini sürekli onunla kıyaslıyorsun ve bu seni mutsuz ediyor çıkar hayatından..

kara kaş kara göz buyrun ben de ondanım:) neden çirkiniz yahu
bi de profil resmimdeki hatuna bak kara kaş kara göz çirkin mi sence:) (penelope cruz)
illa beyaz ten renkli göz mü lazım güzel olmak için

Bu kıyas bu olaydan sonra oldu.Zaten illa cevremizdekiler ediyordu mesela onun birsey ini begenmeyeyim hemen kiskanmistir deniz seni diyorlardı ona.

kara kaş kara göz buyrun ben de ondanım:) neden çirkiniz yahu
bi de profil resmimdeki hatuna bak kara kaş kara göz çirkin mi sence:)
illa beyaz ten renkli göz mü lazım güzel olmak için
Yok canım ona bakarsan türkan şoray gerçeği var
Kendime ithafen dedim.Onun yanında sırada kalıyorum birde evet
Beyaz tenliyim bak onu tutturduk

Yok canım ona bakarsan türkan şoray gerçeği var
Kendime ithafen dedim.Onun yanında sırada kalıyorum birde evet
herkesin beğeneni oluyor inan ki
benim sevgilime kimse beğenmemiş bana kadar
ama bana dünya tatlısı dünya yakışıklısı benzeri yok
seni de bir gün birisi öyle sevecek :) çook güzel olmak mı yoksa çoook sevilmek mi:)
onların sevgileri görüntüye göre ise zaten geçici
kalıcı olan içiyle dışıyla bütün olarak beğendiğin sevgilin bir gün olacaktır elbette
sen küçüksün henüz daha üniversiteyi bi kazan bakalım daha ne insanlarla karşılaşacaksın :)

Kendini neden küçünsüyorsun ki? Herkes özeldir. Erkek arkadaşının genleri bozuk. Üzülme, erken fark etmen iyi olmuş. İnan çoğumuz buna benzer şeyler yaşıyoruz. Bu tip olaylar sayesinde olgunlaşıyoruz. Herkes öyle olacak diye bir şey yok, daha çok gençsin. Kim bilir önüne kimler çıkacak. Sen eğitimine bak. Seveceğin, sevileceğin bir çıkacaktır karşına merak etme. Herkes de böyle değilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…