Ilk defa aşık oldum,burnumdan geldi

Sen illa sarışın olmak zorunda değilsin. Saçlarına kızıl renkler attır ara ara. Kiloluysan fazla kilolarını ver. Saç şeklini değiştir. Zaten seneye üniversitede olacaksın boşver onları. Sınava odaklan. Üniversitede daha iyileri çıkar karşına emin ol,

Bu olaylar yüzünden çok güzel olmak çok sevilmeyi getiriyor gibi.
Kendime birşeyler mi yapsam diyorum ama makyaja bakıma da inanmıyorum herşey yuz hatlarında bitiyor.O yüzden hiç boşuna uğraşmak istemiyorum ki birinin beni sevecegibe inancım yok yeni nesil erkekler hele tipi fiziği güzelse ona yürüyorlar bi 10 yıl önce doğa aydın insanlar erkekler daha iyiydi bence.

Cicim önce bi feministlik kavramının gerçek anlamı üzerine yoğunlaş istersen. Bahsettiğin şey feminizm değil çünküm.

Her neyse, eminim sen de güzelsindir. Arkadaşın türk standartlarının dışında diye ilgi çekiyor sadece. Ben sarışın insanlardan hoşlanmam mesela, çok soluk gelirler bana. Ve inan dışarıda bir yerlerde sarışınlardan hoşlanmayan tonlarca erkek var. Hele son zamanlarda çoğu sahte sarışınlardan kaçıyor. Boşver saç rengini göz rengini, önemli olan kafanın içinde ne olduğu.

Kendini geliştirmye bak, okulda öğrendiklerinle asla yetinme. Her konuda söyleyecek iki çift lafın olsun. Çok oku, çok araştır, çok bil. Çünkü bir kaç sene sonra o elflerin peşinden koşan çocuklar biraz büyüyüp adam olunca akıllı kızların peşinden koşmaya başlıyor. Tecrübeyle sabit...

Ya herkes özeldir ama hayatın gerçekleri de var aynaya bakınca.
Başka ozelliklerimle öne çıkmaya çalışırdım bu olaya kadar.Bu olay iyice umudumu kırdı.

Ya tabiki güzelim dur herkesin kendine göre havası var da ortalama bir tipim normal yani.Birde böyle gerçekler var
Ha benim için cok mu önemliydi hayır değildi.Bu olaya kadar değildi.

Ya tabiki güzelim dur herkesin kendine göre havası var da ortalama bir tipim normal yani.Birde böyle gerçekler var
Ha benim için cok mu önemliydi hayır değildi.Bu olaya kadar değildi.

Bu olaydan sonra da önemli olmasın.
Bak sana kendimi anlatayım. İlkokuldan liseye kadar aynı sınıfta okuduğum, kardeşim dediğim bir arkadaşım vardı! İkimizde kara kaşlı kara gözlüydük ama o benden daha çok ilgi çekerdi her zaman. Ayrı bir havası vardı. Hep en yakışıklıları o kapardı
Sonra üniversite çağına geldik, ben ilk girişte yerleştim iyi bir okula. O benim mezun olduğum sene girebildi. üniversiteye hazırlanırken, benim yakışıklı, düzgün, eğitimli bir sevgilim oldu. O ise kendini hırpalayan adamlarla takıldı. Baktım olmayacak sevgilimin yakın arkadaşıyla arasını yaptım uzun süre ite kaka sürdü ilişkileri. En son bu arkadaşla kavga ettiklerinde "yeter be kızım, çok koştun peşinde bırak artık adam istemiyor seni, hiç mi gururun yok" dedim diye bitti arkadaşlığımız. Şimdi ne yapar ne eder bilmiyorum, umarım aklı başına gelmiştir.
Yani işin özü, etrafında yamuk insanlar hep olacak, ama senin aralarından iyisini seçebilmen için kafanın çalışıyor olması, iyi bir eğitiminin, iyi bir kariyerinin olması ve muhakeme yeteneğinin gelişmesi gerekiyor.

Doğru değişik bir olaymis biz ne olacak bakalım.

yaşın daha 19 daha üniyede hazırlanıyormuşsun niye haketmeyen insanlar yüzünden kendini üzüp derslerine de yansıtıyorsun bu durumu daha herşeyin başındsın neleeeer nelr göreceksin önüne ne fırsatlar ne kısmetler çıkacak ayrıca sen nye kendini itici buluyorsun anlamış değilim zaten seven her türlü sever
senin yapman gereken tek şey ne biliyor musun seni okutan sana emek veren aileni gururlandırmak üniye en iyi şekilde hazırlanıp kazanmak aynı dershanede olun hiç farketmez ne rezil insanlarla aynı ortamda bulunacağın günler olacak o yüzdn sıkma canını hiç takma onları yne kendin ol bırak onlar utansın kendlerinden kendini suçlamayı bırak

Bilmiyorum ne yanlış bakımdan mi anlamıyorum nedir bir rimel bir ruj benim anladığım. Yada saç modeli mi kötü ne yaptım ona bu kadarda böyle oldu
Hele son zamanlar ışte yok benim yanıma yakismiyorsun yok çok sonuksun yok ni ya saçını siyah yaptın zebani gibisin.
Bunlar olunca killandim ve öğrendim zaten.

Bayanlar bu sitede böyle bakimla ilgili kısımlar bakımdan anlayanlar var mi ? biraz göz atmak yardım almak istiyorum.

Bilmiyorum ne yanlış bakımdan mi anlamıyorum nedir bir rimel bir ruj benim anladığım. Yada saç modeli mi kötü ne yaptım ona bu kadarda böyle oldu
Hele son zamanlar ışte yok benim yanıma yakismiyorsun yok çok sonuksun yok ni ya saçını siyah yaptın zebani gibisin.
Bunlar olunca killandim ve öğrendim zaten.

Onu demekle halt etmiş o sanki kendileri brad pitt Allhım ya şöyle kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedenlere ayrı bi ayarım lafa gelince eğlenilecek kız değil evlenilecek kız ararız derler de ne kızlara bakarlar Makyajla herkes güzel zaten önemli olan gerçek güzellik şunu unutma ki dünyanın en güzel kadını bile aldatılıyor sana bunu diyene kadar adam gbi sana yediği haltı anlatıp ilişkinzi bitrmenizi söylerdi ama onda öyle bi karakter olmadığı aşikar o yüzden canını ne sık ne de kimsyi tak bu da sana zaten bi hayat dersi olmuş oluyor ilerde kimseye kolay kolay güvenememn gerektiğini insanların nasıl çift karakterli oldğunu gördün zararın nersinden dönülse kardır balım

Ya orası öyle bazen hala onu Görünce içim kötü oluyor sanırım hala seviyorum.
Birde kendimden soğudum yani tekrar nasıl mutlu guze, hissederim bilmiyorum zaten bırak gerçeği sanalda bile siradansin ortalama tipsiz bilmem ne diyorlar çok güzel değilsin olmayan gerek yok.
Tamam gerek yok ta hani her çirkin kızın bile mutlaja begeneni olurdu yani beni seven be gene biri i bulsam unuturum ama bulacağına umudum yok.

Ben de senin gibi sınava yeniden hazırlanıyorum.Sen moralini yüksek tutmaya bak.Eğer sana gerçekten değer verseydi beğenmese bile kırılmaman için nazikçe uyarırdı.Bence bu saatten sonra derslerine biraz daha önem göster.Başka biri yüzünden bir seneni daha kaybetme.

O da doğru. Bilmiyorum ya

Sen kendini beğeniyorsan sorun yok çnkü bi insan kendini beğeniyorsa mutludur başkaları söyledi diye kendini eleştirip kötü hissetmen çok yersiz şu an tek düşüncen önünde ki sınavın olsun bırak o da Allahından bulsun ill ki gördükçe insan kötü oluyor ama zaman geçtikten sonra şu hallerni düşünp kızacaksn kendine :) sen her zaman ki gibi giyin kuşan öyle kednini salma ak be hala takıyor da iyice salmış kendini dedirtme çnkü insanlar kimsenin mutluluğuya değil mutsuzluğuyla ilgilenir

BeğeniyorDUM Artık değil.
Birde şöyle birsey var gerçekten çok guze, olmadıktan sonra begenme zaten bir yere kadar olur.Böyle bir olaydan sonra çok kalmadı. Sadece ailemi önemsiyorum zaten artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…