Ilk defa aşık oldum,burnumdan geldi

Ben de yeniden hazırlanıyorum sınava
Ve kafami karıştıran biri vardı,üzüldüğüm olaylar da oldu ama hic derslerimi aksatmadım yani masaya oturunca ne o ne de aptal insanların hic birini getirmedim aklıma.
Evet zor oluyor ama o insanlar yüzünden kaybedecek ne vaktim ne de imkanım var
Senin olaylar net mesala yapman gereken şey ikisini birden çıkarman hayatından
Ama benim yapacak bir şeyim yok zamana bıraktım her şeyi uzaktan izliyorum artik olanları.

senle çıkarken arkadaşınla iş götüren biriyle hala görüşüyorum deme sakın.

Tam bir feminist pandayım kimse ile görüşmedim derken
Zaten yaşın 19 muş yahu, bence de derslerine bak
İşini gücünü edin sonra düşünürsün bunları

bebğim bazen yeri geliyr ben bile kendimden soğuyorum kendimi beğemiyorum aynaya bakmak istemiyorum bu bütün kızların başına glen bi olay sonra bakıyorum etrafıma hayat yaşanmak için çok güzlken nye böyle düşünüp kend kendime hayatı zehr ediyorum ki kim kusursuz ki bende olayım :) zaten seninde böyle düşünme nedenin bu çocuk şimdi ne yap biliyr musun otur eline bi kağıt kalem al onun beğenmediğin yönlerni yaz ve onu her gördüğünde bu kaıda bakıp ondan daha da soğuycağını hatta tiksineceğini göreceksin

Tam bir feminist pandayım kimse ile görüşmedim derken
Zaten yaşın 19 muş yahu, bence de derslerine bak
İşini gücünü edin sonra düşünürsün bunları
Evlenicem demiş gibi konustun
Sorun düşünecek bişey olmaması salak yerine konduğunu anlatıyorum sen işini gücünü edin sonra düşün diyon ne alaka

Aynı dershanedeyiz çıkarsam da hazirana kadar dibimdeler

Denesem mi bunu kız of çok kötü hissediyorum su an.çocuğun kötü bir tarafı yok Ki serefsizligi dışında yakışıklı gitar çalıyor çok zeki sesi çok güzel uzun boylu O hooo.

Ama karaktersiz biri şöyle düşün bi de en yakın arkadaşınla olabilecek kadr midesiz birisi ben olsam onu her görmemde kusardım

Aynı dershanedeyiz çıkarsam da hazirana kadar dibimdeler
Biz de ayni dersanedeyiz
İnadına gözlerinin içine bakıyorum ki anlasın bana hic bir halt yapamayacağını
İnadına kahkahalar atıyorum arkadaşlarının yaninda bilsinler diye beni yaralayamayacaklarini

Biz de ayni dersanedeyiz
İnadına gözlerinin içine bakıyorum ki anlasın bana hic bir halt yapamacağını
İnadına kahkahalar atıyorum arkadaşlarının yaninda bilsinler diye beni yaralayamayacaklarini
Ben bunu yapamam o kadar güçlü değilim ve lanet olsunki aşığım.ağlamak istiyorum okadar mı çirkinim o kadar mı iticiyim neden alay ettiler bunu yaptılar

Ben bunu yapamam o kadar güçlü değilim ve lanet olsunki aşığım.ağlamak istiyorum okadar mı çirkinim o kadar mı iticiyim neden alay ettiler bunu yaptılar
Bak bana yaptıklarını yazsam sana varya
Nasıl aptal yerine konuldum bilemezsin
Ama bana bunu yapanlar o değil arkadaşlarıydı o yüzden bende nefret edemiyorum ondan
Evet senin yasadigin benimkinden daha zor ama su da var sana bunu yapan birine nasıl hala aşıksın
Ve sen kendini ne kadar beğenmesen de kimsenin sana boyle davranmasına sakın izin verme
Birini görünüş olarak beğenmese bile adam olan bunu yapmaz kimseye
İyi insan kimseyi küçük düşürmek istemez
O yüzden sen kendi değerini iyi bil ki kıymet bilenlerle karşılaş ilerde:)

Ya herkes özeldir ama hayatın gerçekleri de var aynaya bakınca.
Başka ozelliklerimle öne çıkmaya çalışırdım bu olaya kadar.Bu olay iyice umudumu kırdı.
Aynaya bakinca diyorsun da o tipler ancak fiziki olarak bir yere kadar. Bence sen ozguvenini kaybetmissin. Ozguvene bakar asil aynaya degil.

18 19 yaşında daha beyni gelişememiş bir erkekten ne beklersinki, karaktersizin önde gideniymiş bence onlar, sen kendinde arama sorunu, sorun onlarda, sorunları karaktersiz beş para etmez tipler olmaları. Bu kadarda olmaz dedirttiler şuan bana. Sen sınavına çalış okulunu kazan, hele bir üniversiteye git, esas o zaman bulacaksın gerçek aşkı, üniversite aşkları başka olur, boşver bu çoluk çocuk tayfayla uğraşmayı, odaklan sınavına, onlara en iyi cevabı hiçbirini sallamayıp dersanede çok başarılı olup hepsini geçmenle çok iyi yerlere gelmenle vereceksin sen. Kendine güven, o salakları da sallama artık, birbirlerini düdükleyip dursunlar abazanlar, sen geleceğine ve ideallerine odaklan canım.

Bilmiyorum hala görünce kötü oluyorum.

O kadar safim ki hala kendimde aradım.
Ikimizi hatta üçümüz görsen anlarsın yuz olarak onun yanına yakismiyordum bunun aksini soyleyen de yoktu benden mi rahatsız oldu diyorum ana herşey tip mi bu mu dur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…