merhaba ben de mayıs ayında aşılama yaptıracağım inşallah. heyecanlıyım. inşallah bir süpriz olur da aşılamaya gerek kalmaz ve bu ay hamile kalırım
merhaba arkadaşlar benim bu ikinci aşılamam ve dün oldum 15 günün geçmesini bekliyorum inş bu sefer olur.hepimizin için hayırlısı...
Bende ilk kez aşılama yaptıracağım (sanırım nisan sonu olur),ilk adımı yarın doktora giderek başlatacağım.İnanılmaz heyecanlıyım,Allah hepimize nasip eder inşallah.
merhaba arkadaşlar benim bu ikinci aşılamam ve dün oldum 15 günün geçmesini bekliyorum inş bu sefer olur.hepimizin için hayırlısı...
bende 1 yıllık evliyim hiç korunmadık diyebilirim 6 aydır tedavi görüyorum 3 kez klomen ve ovitrelle kullandım ama sonuç hüsrandoktorum aşılamaya geçelim dedi umarım ilk ve son olur.
bu süreçte birbirimize destek olalım topic çok garip kalmış arkadaşlar sesimi duyanlar yazsın lütfennnnn :)
emilay hosgeldın aramıza
bende 5 ay klomen kullandım sonuc benımde husran
bu ay asılamaya gecıyoruz cok heyecanlıyım
ayın 3 gıbı adet olduktan doktora gideceğim
iğneli yumurtaları büyütecekler sonra çatlatacaklarmıs
cok heyecanlıyım evet destek olalım bırbırımıze ınsallah en kısa zamanda mutlu haberlerımızde paylasırız[/QUOTE
hoş buldum canım :)
ben henüz yeni regl oldum bu yüzden aşılama mayıs 20 yi geçer
senin bana anlatacak daha çok şeyin olacak bende ağzım açık seni dinlicem
gözlerim bozulacak resmen yaşayanların yazdıklarını okurken :)
ben ve eşim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın inşaallah(amin).
okuyorum yıllardır uğraşan arkadaşları bu yüzden bazen üzmitsizliğe kapılıyorum bazende ümit yokken hamile kalanları duyup mutlu oluyorum :) aman ne bileyim yaaa karmakarışığım
bende 2 gün sonra kırmızı kart yemem lazım zaten adetliyken başlıyorlar takiplere sanırım zaten benimde o şekilde denk geliyor doktorun kimdir canım yarın inşallah iyi geçer
merhaba arkadaşlar;
bende dün ilk aşılamamı oldum.çok heyecanlandım ya:)) umarım isteyen herkesten hayırlı haber alırız.
sanırım beklemek daha zor olucak herkese Allahtan sabır diliyorum.
Canım hayırlı olsun acılıs senden oldu insallah canım guzel haberlerını alırız
ilk hamısımızde sen olursunn
emilay hosgeldın aramıza
bende 5 ay klomen kullandım sonuc benımde husran
bu ay asılamaya gecıyoruz cok heyecanlıyım
ayın 3 gıbı adet olduktan doktora gideceğim
iğneli yumurtaları büyütecekler sonra çatlatacaklarmıs
cok heyecanlıyım evet destek olalım bırbırımıze ınsallah en kısa zamanda mutlu haberlerımızde paylasırız[/QUOTE
hoş buldum canım :)
ben henüz yeni regl oldum bu yüzden aşılama mayıs 20 yi geçer
senin bana anlatacak daha çok şeyin olacak bende ağzım açık seni dinlicem
gözlerim bozulacak resmen yaşayanların yazdıklarını okurken :)
ben ve eşim çok istiyoruz bebeğimizin olmasını Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok aratmasın inşaallah(amin).
okuyorum yıllardır uğraşan arkadaşları bu yüzden bazen üzmitsizliğe kapılıyorum bazende ümit yokken hamile kalanları duyup mutlu oluyorum :) aman ne bileyim yaaa karmakarışığım
bende cok heyancanlıyım bu bır hafta nasıl gececek bılemıyorum bıran once baslasın ıstıyorum bu tedavi
inşallah bir an önce kavusuruz bebıslerımıze
tabı her anını her asamasını tum ayrıntıları ıle anlatacagım
ümitsizliğe kapılmak yok bende zman zaman ayarı kacıyorum ınsanın elınde olmıuyor biliyorum
bendem sonra evlenenlerın hamıle oldugunu duyunca ozellıkle kendımı kotu hıssedıyorum onlar adına mutlu oluyorum ama ıste hep bı burukluluk oluyor...bu durumu üzerımden cabucak atmak için cok caba harcıyorum bu forumda yazdıkca rahatlıyorum ve bırbırımıze olunan destekle guclenıyorum :)
moral cok onemlı bu konuda ben ınanıyorum bu baslık altında mayıs ayında asılama yaptıracak tum arkadaslar
güzel sonuclar alacak sonra hamılelılık maceralarımı paylasacagız burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?