Aşılama ilk defa aşılama yaptıracaklar buyrun duygularımızı paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım cok gecmıs olsun dualarım senınle
inşallah hersey bır an once yoluna gırer

kızlarr bende geldim aranızaa bende aşılama yaptrcam bu ay 4 yıllık evliyim ve pcoluyum.... bnde 5 ay klomen kullandm ama olmadı dr aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısı bi heyecan bastı bni:) adetimin 3.günü bgn 2gün snra klomene başlıcam inşallah haftaya pteside gtcm yumurtaların büyüklüğüne göre gün vercek bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.. sizler ne kadara yaptrcaksınz aşılamayı fiyat olarak..

svehcım merhaba
bu topıcte de beraberız :)
bende bu ay asılamaya baslıyorum ınsallah
bu ay mutlu sonuclar alacagız
ben daha fıyat konusunu konusmadım
bu ayın basında rahım fılmı cekıldı temız cıkınca hazır olunca gel dedı
adetımın ılk gunu gıdecegım ayrıntıları orda konuscagız artık ogrenınce paylasırım
sen ne kadar yaptırıyorsun

evet cnm snrada mayısta hamile kalanlar topiğine geçeriz inşallahh:)) bn bgn klomene başladm bnm aşılama snnkinden önce olcak sanırım:) bnmki 400 olcak heralde bn özel muaynanesine gidiyorum. 70 lira muayne ücreti alcam dedi 180 sperm yıkaama, 65 çatlatma iğnesi, 70 lirada ayrı muayne ücteti alır ctesi gittiğimde öle işte

herkese iyi haftalar
ben de 4 gün önce ilk aşılamamı oldum, ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış..hayırlısıyla güzel haberi almayı bekliyoruz..
süreç hakkında sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olmaya çalışırım.

allah hepimizin yanında olsun

Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun cnm.. aşılayı adetin kaçıncı günü oldun yumurtan kaç taneydi kaç mmdi. işlem ne kadar sürüyo acı hissediyomusun.. işlemden snra ne kadar dinlendin. bide hareketlerine dikkat et dedi mi doktor ağır kaldırma fln. test yapmak için adetini mi bekliceksin yoksa 14. günü test yaptr dedi mi dr un. çok soru sordm k.bakma canm:)

amin cnm
sorabilirsin hiç önemli değil biliyorum insan çok merak ediyor
aşılamayı adetimin 19. günü oldum. bende hafif pko var, yumurtalar tembel benim:) o yüzden adetin 4. günü iğneye başladım bir çok yumurta gelişti ama en son bir tane büyük kaldı 20 mm olduğunda çatlama iğnesi yaptım.
işlem sırasında acı hissetmedim doktor aşılamayı yaparken bana da ekrandan izletti. spermleri enjekte ederken hafif ve kısa süreli bir sancı oldu. işlem 10 dk. falan sürdü sanırım. sonrasında odaya aldılar ve bir saat yattım.
doktor normal yaşantına devam et dedi, özellikle de yatmana gerek yok dedi. kafanı başka şeylerle meşgul et hamile miyim değil miyim diye çok kafanı yorma dedi:))
15 gün sonra da kanda bhcg ye baktırıcam. progestana başladım onu içtiğim sürece adet olmayacağım için kanda baktırmam gerekiyor.

bnde pcoluyum ama yumurtam gelişiyo klomenle aşılamadada klomen kullancaz iğne vermedi yumurtam çatlamıyo çatlatma iğnesi oldm geçen ay ilk defa ama olmadı hemde 4 tane yumurtam vardı 18 mm ama nasip değilmiş dr artık aşılamaya geçelim bi sorun gözükmüyo ama bebekte olmuyo dedi. bakalım hayırlısı olsun. sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin

neevercarecim hayırlı olsun canım güzel haberlerini beklıyoruz

ben de daha önce 2 defa klomen kullandım yumurta gelişti ama olmadı..doktorum aşılama için iğne tercih etti
ben 1,5 yıllık evliyim 31 yaşındayım. aşağı yukarı 1 yıldır korunmuyoruz. bir defa kimyasal gebelik yaşadım sonrasında da tedavilere rağmen olmadı. allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin diye dua ediyorum. allah dermanı olmayan hastalıklar vermesin biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri. ben allahtan istiyorum bütün tedaviler vesile olsun. ne yaparsan yap nasipte yoksa olmuyor...
sen kaç yaşındasın? ne kadar süredir istiyorsunuz??

öle valla biz vesile arıyoruz Rabbim ol demedkten snra hçç bişi olmaz.. bnde 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçükyüm dimi hç korunmadk ama yaşım küçük diede olmuyo die takmadm ama son 1 yıldr istiyorum bnmde bebişim olsun hayatıma neşe gelsinn

ne kadar küçük evlenmişsin:))
yaşın daha çok genç hiç stres yapma hayırlısıyla beklediğin neşene kavuşursun inşallah

canım benımm bende 3,5 yıllık evlıyımsenn gıbı hıc hamısolmadım daha korunmadıkda,ilk aşılamayı kasım ayında oldum ondan oncede klomen kullandım 2-3 sefer catlatma ıgnelerı sonra laporoskopi sonra hsg fılan bırseydebulamadılar ve sonuc gene negatiff inşl.sıze hayırlı olur ve tutar cokbasıt bır ıslem bende korkuyordum ama af edersınız esınız lebırlıkte olmak gibi masaya yatıyorsun ve sırangaya benzeyen bır aletle rahım kanallarına esınızın gusel spermlerını gonderıyorlar ve 30dk dınlenıp cıkıyorsun 14.gunde kandan baktırıyorsunuz o kadar kapsullü bır ılac avsıye edıyorlar(bebegın rahıme sıkı tutunması ıcın)onuda kullanıyorsun o kadar aklınzda takıldıgınız bırsy olursacvpverırım ınsl...

bnm doktorum da oyle demıstı ama ben genede tp bebek merkesının psıkologuyla gorustum kafana takmaman ıcın gez toz tv ızle kıtap oku el işi yap dedı kendını asla dınleme dedı ve ben kımseye soylemedım esımın anne sı yengesı ve ablam bılıyodu sadece o zaman cok soranda olmuyor ve tepkı almıyorsun negatıf sonuc o luncaaa sızdebu taktıgı kulanıp ınsl.negatıf sonuc almassınızda yanı o bu su sorup durmazz

canım bende aynen senin gibi geçen ay rahim filmini çektirdim doktor ilk adetinle gel dedi ama benim adet gelmiyor b,r türlü
ben pcolu değilim ama adet düzensizliğim var bugün 54. günüm daha tık yok geçen ay da65. gün olmuştum umarım bu sefer bu kadar uzamaz
bende araştırmada bir profa gidiyorum muayene ücrei zaten 125 tl onu veririz onun dışında ne kadar verriz bilmiyorum hiç konuşmadık henüz ama
merak ediyorum açıkçası hayırlısı bakalım..

canım umarım güzel sonuçlarla gelirsin ve hepimize umut olursun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

canım sana kesinlikle katılıyorum..
ben iki yıldır bekliyorum nerdeyse ve hiç korunmadık düşünüyor musunuz diyen herkese düşünüyorum dedim ve şimdi
öyle pişmanım ki her ay sorular doktor ne diyorlar.. değişik değişik tavsiyeler.. insan gerçekten bunalıyor aşılamayı söylemeyi düşünmüyorum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…