bende cok heyancanlıyım bu bır hafta nasıl gececek bılemıyorum bıran once baslasın ıstıyorum bu tedavi
inşallah bir an önce kavusuruz bebıslerımıze
tabı her anını her asamasını tum ayrıntıları ıle anlatacagım
ümitsizliğe kapılmak yok bende zman zaman ayarı kacıyorum ınsanın elınde olmıuyor biliyorum
bendem sonra evlenenlerın hamıle oldugunu duyunca ozellıkle kendımı kotu hıssedıyorum onlar adına mutlu oluyorum ama ıste hep bı burukluluk oluyor...bu durumu üzerımden cabucak atmak için cok caba harcıyorum bu forumda yazdıkca rahatlıyorum ve bırbırımıze olunan destekle guclenıyorum :)
moral cok onemlı bu konuda ben ınanıyorum bu baslık altında mayıs ayında asılama yaptıracak tum arkadaslar
güzel sonuclar alacak sonra hamılelılık maceralarımı paylasacagız burdan
canım ağzından bal damlamış resmen :)
doğru söylüyorsun ümitsizliğe kapılmak yok moral bozmak yok bu topic hepimize uğurlu gelecek Allah'ın izniyle inşaallah(amin)
Teşekkür ederim canım,gittim doktora sanırım yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş yuvarlak bir hap verdi östrojen-progesteron hormonlarını düzenliyormuş,doktor değiştirdim cumartesi randevum var muayene yapacak kist ne durumda diye,benim içinde dua edin.
kızlarr bende geldim aranızaa bende aşılama yaptrcam bu ay 4 yıllık evliyim ve pcoluyum.... bnde 5 ay klomen kullandm ama olmadı dr aşılama yapalım dedi bakalım hayırlısı bi heyecan bastı bni:) adetimin 3.günü bgn 2gün snra klomene başlıcam inşallah haftaya pteside gtcm yumurtaların büyüklüğüne göre gün vercek bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.. sizler ne kadara yaptrcaksınz aşılamayı fiyat olarak..
svehcım merhaba
bu topıcte de beraberız :)
bende bu ay asılamaya baslıyorum ınsallah
bu ay mutlu sonuclar alacagız
ben daha fıyat konusunu konusmadım
bu ayın basında rahım fılmı cekıldı temız cıkınca hazır olunca gel dedı
adetımın ılk gunu gıdecegım ayrıntıları orda konuscagız artık ogrenınce paylasırım
sen ne kadar yaptırıyorsun
evet cnm snrada mayısta hamile kalanlar topiğine geçeriz inşallahh:)) bn bgn klomene başladm bnm aşılama snnkinden önce olcak sanırım:) bnmki 400 olcak heralde bn özel muaynanesine gidiyorum. 70 lira muayne ücreti alcam dedi 180 sperm yıkaama, 65 çatlatma iğnesi, 70 lirada ayrı muayne ücteti alır ctesi gittiğimde öle işte[/QUOT]
AMİNNN inşallah mayısta dedıgın gıbı diğer topıge gecerız :) cok hosuma gıttı bu :)
hayırlı olsun canım ben ayın 3 gıbı adet olacagım
olduktan sonra doktor cagırdı bakalım arkandan gelıyorum cok heyacanlıyım bu sefer olacakmıs gelıyor
ınsallah umutlarım bosa cıkmaz
bakalım bızım kı ne kadar ısteyecek ogrenınce paylasırım
evet cnm snrada mayısta hamile kalanlar topiğine geçeriz inşallahh:)) bn bgn klomene başladm bnm aşılama snnkinden önce olcak sanırım:) bnmki 400 olcak heralde bn özel muaynanesine gidiyorum. 70 lira muayne ücreti alcam dedi 180 sperm yıkaama, 65 çatlatma iğnesi, 70 lirada ayrı muayne ücteti alır ctesi gittiğimde öle işte[/QUOT]
AMİNNN inşallah mayısta dedıgın gıbı diğer topıge gecerız :) cok hosuma gıttı bu :)
hayırlı olsun canım ben ayın 3 gıbı adet olacagım
olduktan sonra doktor cagırdı bakalım arkandan gelıyorum cok heyacanlıyım bu sefer olacakmıs gelıyor
ınsallah umutlarım bosa cıkmaz
bakalım bızım kı ne kadar ısteyecek ogrenınce paylasırım
bndede tuhaf bi duygu var bi acayip oldum ne sevinebiliyorum ne üzülüyorm.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bnm tahminim bu hafta değil haftaya olur aşılamam bgn camlarımı fln sildm yrn evimi temzlicem aşılama olunca ağır iş yapılmıyomuş yorulmıcakmışsın fln ya işlerimi halledeyim dedim:)
herkese iyi haftalar
ben de 4 gün önce ilk aşılamamı oldum, ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış..hayırlısıyla güzel haberi almayı bekliyoruz..
süreç hakkında sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olmaya çalışırım.
allah hepimizin yanında olsun
Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun cnm.. aşılayı adetin kaçıncı günü oldun yumurtan kaç taneydi kaç mmdi. işlem ne kadar sürüyo acı hissediyomusun.. işlemden snra ne kadar dinlendin. bide hareketlerine dikkat et dedi mi doktor ağır kaldırma fln. test yapmak için adetini mi bekliceksin yoksa 14. günü test yaptr dedi mi dr un. çok soru sordm k.bakma canm:)
amin cnm
sorabilirsin hiç önemli değil biliyorum insan çok merak ediyor
aşılamayı adetimin 19. günü oldum. bende hafif pko var, yumurtalar tembel benim:) o yüzden adetin 4. günü iğneye başladım bir çok yumurta gelişti ama en son bir tane büyük kaldı 20 mm olduğunda çatlama iğnesi yaptım.
işlem sırasında acı hissetmedim doktor aşılamayı yaparken bana da ekrandan izletti. spermleri enjekte ederken hafif ve kısa süreli bir sancı oldu. işlem 10 dk. falan sürdü sanırım. sonrasında odaya aldılar ve bir saat yattım.
doktor normal yaşantına devam et dedi, özellikle de yatmana gerek yok dedi. kafanı başka şeylerle meşgul et hamile miyim değil miyim diye çok kafanı yorma dedi:))
15 gün sonra da kanda bhcg ye baktırıcam. progestana başladım onu içtiğim sürece adet olmayacağım için kanda baktırmam gerekiyor.
herkese iyi haftalar
ben de 4 gün önce ilk aşılamamı oldum, ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış..hayırlısıyla güzel haberi almayı bekliyoruz..
bnde pcoluyum ama yumurtam gelişiyo klomenle aşılamadada klomen kullancaz iğne vermedi yumurtam çatlamıyo çatlatma iğnesi oldm geçen ay ilk defa ama olmadı hemde 4 tane yumurtam vardı 18 mm ama nasip değilmiş dr artık aşılamaya geçelim bi sorun gözükmüyo ama bebekte olmuyo dedi. bakalım hayırlısı olsun. sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin
neevercarecim hayırlı olsun canım güzel haberlerini beklıyoruz
ben de daha önce 2 defa klomen kullandım yumurta gelişti ama olmadı..doktorum aşılama için iğne tercih etti
ben 1,5 yıllık evliyim 31 yaşındayım. aşağı yukarı 1 yıldır korunmuyoruz. bir defa kimyasal gebelik yaşadım sonrasında da tedavilere rağmen olmadı. allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin diye dua ediyorum. allah dermanı olmayan hastalıklar vermesin biz elimizden geleni yapalım gerisi allahın takdiri. ben allahtan istiyorum bütün tedaviler vesile olsun. ne yaparsan yap nasipte yoksa olmuyor...
sen kaç yaşındasın? ne kadar süredir istiyorsunuz??
öle valla biz vesile arıyoruz Rabbim ol demedkten snra hçç bişi olmaz.. bnde 4 yıllık evliyim 21 yaşındaym küçükyüm dimihç korunmadk ama yaşım küçük diede olmuyo die takmadm ama son 1 yıldr istiyorum bnmde bebişim olsun hayatıma neşe gelsinn
mrb arkadaslar bende mayista asilama yaptiracagim Allah nasip ederse:) agustosta 3 yil olacak evleneli hic korunmadim bebek istedigim icin ama bu zamana dek hic hamile kalamadim doktor pko oldugumu soyledi 6 ay klomen+catlatma ignesi kullandim yine gebelik olmadi simdi ise ilk asilamaya start veriyoruz adetimi bekliyorum Allah dualarimizi kabul eder de meleklerimizi bize verir
amin cnm
sorabilirsin hiç önemli değil biliyorum insan çok merak ediyor
aşılamayı adetimin 19. günü oldum. bende hafif pko var, yumurtalar tembel benim:) o yüzden adetin 4. günü iğneye başladım bir çok yumurta gelişti ama en son bir tane büyük kaldı 20 mm olduğunda çatlama iğnesi yaptım.
işlem sırasında acı hissetmedim doktor aşılamayı yaparken bana da ekrandan izletti. spermleri enjekte ederken hafif ve kısa süreli bir sancı oldu. işlem 10 dk. falan sürdü sanırım. sonrasında odaya aldılar ve bir saat yattım.
doktor normal yaşantına devam et dedi, özellikle de yatmana gerek yok dedi. kafanı başka şeylerle meşgul et hamile miyim değil miyim diye çok kafanı yorma dedi:))
15 gün sonra da kanda bhcg ye baktırıcam. progestana başladım onu içtiğim sürece adet olmayacağım için kanda baktırmam gerekiyor.
ne kadar küçük evlenmişsin:))
yaşın daha çok genç hiç stres yapma hayırlısıyla beklediğin neşene kavuşursun inşallah
svehcım merhaba
bu topıcte de beraberız :)
bende bu ay asılamaya baslıyorum ınsallah
bu ay mutlu sonuclar alacagız
ben daha fıyat konusunu konusmadım
bu ayın basında rahım fılmı cekıldı temız cıkınca hazır olunca gel dedı
adetımın ılk gunu gıdecegım ayrıntıları orda konuscagız artık ogrenınce paylasırım
sen ne kadar yaptırıyorsun
canım umarım güzel sonuçlarla gelirsin ve hepimize umut olursun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.herkese iyi haftalar
bnm doktorum da oyle demıstı ama ben genede tp bebek merkesının psıkologuyla gorustum kafana takmaman ıcın gez toz tv ızle kıtap oku el işi yap dedı kendını asla dınleme dedı ve ben kımseye soylemedım esımın anne sı yengesı ve ablam bılıyodu sadece o zaman cok soranda olmuyor ve tepkı almıyorsun negatıf sonuc o luncaaa sızdebu taktıgı kulanıp ınsl.negatıf sonuc almassınızda yanı o bu su sorup durmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?