Aşılama ilk defa aşılama yaptıracaklar buyrun duygularımızı paylaşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende aynen senin gibi geçen ay rahim filmini çektirdim doktor ilk adetinle gel dedi ama benim adet gelmiyor b,r türlü
ben pcolu değilim ama adet düzensizliğim var bugün 54. günüm daha tık yok geçen ay da65. gün olmuştum umarım bu sefer bu kadar uzamaz
bende araştırmada bir profa gidiyorum muayene ücrei zaten 125 tl onu veririz onun dışında ne kadar verriz bilmiyorum hiç konuşmadık henüz ama
merak ediyorum açıkçası hayırlısı bakalım..

canım umarım güzel sonuçlarla gelirsin ve hepimize umut olursun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.

canım sana kesinlikle katılıyorum..
ben iki yıldır bekliyorum nerdeyse ve hiç korunmadık düşünüyor musunuz diyen herkese düşünüyorum dedim ve şimdi
öyle pişmanım ki her ay sorular doktor ne diyorlar.. değişik değişik tavsiyeler.. insan gerçekten bunalıyor aşılamayı söylemeyi düşünmüyorum ben de..

kusura bakma canım geç bir cevap oldu. ancak kayınpederimi kaybettik o nedenle bir süredir giremedim. ben daha önce gebe kalmıştım klomenle. ancak 11 haftalık iken düşük yaptım. ben de pco var ve düzenli yumurtlama olmuyor. geçen ay eşime de sperm testi yapıldı. onun da morfolojisi bozuk çıktı. o nedenle dr aşılamaya karar verdi. hayırlısı. bu ay hala adet olmadım. zaten ümidim de yok bu ay için. ne bileyim sanki kendiliğinden olmayacak gibi geliyor. hayırlısı

merhaba kızlar ben de mayısta aşılama yaptıracağım benim hikayem çok farklı. 1 yıl önce 8 haftalık bebeğimin kalbinin durması nedeniyle kürtaj oldum. 3 ay korundum ve 9 aydır bebeğimiz olmuyo. önceki hamileliğim 1 sefer korunmadık oldu ama bu 9 ay ve hala... dr eşimde ve bende bir sorun bulmadı hsg falan çekildim şükür sorun yok..sorun ne mi? eşimin işi.... 9 aydır sadece 2 defa eşim yumurtlama dönemimde evdeydi o zaman da Allah nasip etmedi... ağlar mısın güler misin? Rabbim isteklerimizi geri çevirmez inşallah ezan okunuyor burdaki herkese dua etcem. inşallah 1 ay sonra HAMİLEYİMMMMM derizz :26::26::26:

arkadaşlar merhaba bugün bende aşılamaya başladım. kısaca hikayemi anlatayım kendiliğinden hamile kalıp 2 düşük yaşadım sonra 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemem oldu fakat evladıma hala kavuşamadım. en son çikolata kistinden ameliyat oldum. 4 aydır deniyoruz ama gebelik olmadı.Ankaradayım bugün aşılamaya başladık 1 kutu gonol f aldım 450 lik 4 gün vurulcam fakat 50 gr falan eksik kalıyo 50 gr içinde 1 kutu daha gonol f almak zor olucak maddi açıdan çünkü 400 gr boşa gidicek sizlerden ricam yeni aşılama yapan arkadaşlardan ellerinde gonol f kaldıysa 1 kutu verebilirlermi acaba allah rızası için hamile kaldılarsa ellerindede gonol f varsa 1 kutu benimle irtibata geçerlerse çok sevinirim lütfen simdiden hepinize teşekkür ederim allah razı olsun yoksada mecbur alıcam zaten ama genede şansımı denemek istedim.umarım bu sefer evladıma kavuşabilirim çok yoruldum ve tükendim rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize Amin

canım ben asılamaya basladım henuz adet olmayı beklıyorum ınsallah bekledıgım zamanda gelir pcos oldugu ıcın gunun saptanması zor oluyor
hesaplarıma gore bugun yarın olması lazım doktora gıdecegım hangı ılacları ne sekılde kullanacagımı bılmıyorum henuz ama senın kullandıgın ılactan kullanırsam fazlada gelirse senınle seve seve paylasırım doktora gıdınce haberdar ederım senı

merhaba albunea35
bende de yumurtlama bozukluğu var aynen dediğin gibi
adet gününü saptamak gerçekten çok zor oluyor kafasına göre takılıyor..
geçen ay 65. gün gelmişti yine 65 günü gözden çıkarmıştım ki
çok şükür bugün 56. günümde teşrif edebildi:))
yarın doktordayım süreç nasıl işleyecek ilaçlara ne zaman başlıyorum hepsini öğreneceğim inşallah..
çok heyecanlıyım eğer sende dediğin gibi yarın bugün adet olursan aynı zamanlarda aşılamamız olabilir seni takipteyim inşallah:)))

Ggokcencım cok sevındım 9 gun onceden gelmıs insallah onumuzdekı ay gelmezde bızde mutluluktan havalara ucarız :)
benım de ne zman gelecegı bellı degıl bakalım beklemedeyım
umarım bır an once olur evet eger bugun yarın olursa (hesaplarım tutarsa) aynı zamanda olur asılamamız olcak
bende surecı cok merak edeıyorum
doktordan geldıkten sonra haberlerını beklıyorum
ınsallah en kısa zamanda bebıslerıme kavusuruzz :))

ee kızlarr bişi yazan yok neler yapıyosnz nekadar kaldı aşılamaya neler yiyip içiyosunz banada söleyin bakem:):) bnde yrn gtcem doktora yumurtalarım büyümüştür inşallahh hmn yapılır aşılama

ee kızlarr bişi yazan yok neler yapıyosnz nekadar kaldı aşılamaya neler yiyip içiyosunz banada söleyin bakem:):) bnde yrn gtcem doktora yumurtalarım büyümüştür inşallahh hmn yapılır aşılama

svehcım merhaba
ne yazayım kı ben daha adet olmayı beklıyorum bende tık yok
bu asılama heyecanından mı stresınden mı nedır henuz olmadı
canım yıyıp ıcmede bende degısıklık yok
sabah tost :) yada simit işe giderken kahvaltı pek yapamıyoruz
ogle tabıldotta ne cıkarsa :)
aksam allah ne verdıyse :)) ısten 6 da cıkıyorum eve gıtmem 6:30 buluyor
kocam 7 de gelıyor yarım saate ne pısırırsem :)
ınsallah canım kocaman olmustur yumusların bu ay hepımızın yuzu gulecek buna oyle yurekten ınanıyorum kı
haberlerını beklıyorum
bu arada ben daha doktora gıtmedım asılama ıcın hangı ılacları kullanıyorsun

canım merhaba..
dün gittim doktora ve başladık hayırlısıyla..
önce muayene oldum va sağda 7Af solda 7af var dedi..
galiba yumurta sayısı bende tam bilmiyorum ama..

gonal f diye bir ilaç verdi
iğne tabi ki. 1050 ünite aldırdı bir de ovitrelle diye bir çatlatma iğnesi aldırdı
hergün 150 doz vurulacaksın dedi hatta bir doz orada kendisi vurdu ve nasıl vurulacağını gösterdi
bugün de eşime vurdurdum iki gün oldu yani şimdilik..
bunun yanında hergün 3-4 tane kuru incir yiyorum bi de ara ara balık yağı içiyorum
iki güne bir falan.. yumurta daha kaliteli mi oluyormuş ne..
bunu doktor söylemedi de ben kulaktan dolma yapıyorum işte.. zararı olmaz herhalde..
dört gün bu şekilde kullan pazartesi gel dedi..
pazartesi tekrar gideceğim işte bende haberler böyle canım..
umarım sende bir an evvel adet olursun da bu süreci beraber yaşarız..

canım sen yazacaksın biz okuyacağız:))) sen bizden öndesin ya..
bizim sana ihtiyacımız var asıl:)))
kaçıncı günün canım kaç gündür vuruluyorsun iğnelerini...
sorununuz neydi..
ben yukarıda albunea35 e de yazmıştım yeni başladım bende..
umarım güzel haberlerle gelirsin..

canım cok sevındım hayırlı olsun
balık yağı ve incir cok faydalı
ayy cok heyecanlım sımdı insaşşah bende bır an once baslarım tedavıye
canım tekrar hayırlı olsun bu ay ıcımde buyuk bı umut var olucak dıyor bı ses ıcımden :)
haberlerını beklıyorumm

canım çookk teşekkür ederim ben de senin adet haberini bekliyorum
ama belki de ondan önce alırsın güzel haberini:))))
hiç belli olmaz..
rabbim en hayırlısını versin herkese..

canım çookk teşekkür ederim ben de senin adet haberini bekliyorum
ama belki de ondan önce alırsın güzel haberini:))))
hiç belli olmaz..
rabbim en hayırlısını versin herkese..

belli mı olur demı
moralımı bozmamak ıcın test falan yaptırmadım
klomen kullanıyordum 4 ay onu kullandım sonuc olumsuz olunca gecen ay rahım fılmı cekıldı
doktor asılama dedı bende bu ay ne klomen ıcım nede ılıskıden sonra yattım yumurtlama gununu bıle heyancala takıp etmedım
herseyı asılamaya odakladık
o yuzden umudum yok ama yıne de bellı olmaz allahım ol dedı mı olur ne klomene bakar ne de baska bıseye
3 -4 gun daha gecsın zaten gelmezse test yaptırıtırım
sonuc negatıfse zaten farlutal e talım :) asılamaya baslarız :)
hakkımızda hayırlısı ayy sımdı bı kurt dustu ıcıme
ben her asamadan senı haberdar edecegım
sımdı opuyorum cokk kendıne cok ıyı bak
bol keyıflıı aksamlar

ya nasıl sabrediyosun maşallah sana:)) bn çoktan test yaptıydm yoksada adet söktürücü al en kısa zamanda adet ol ve aşılama yaptr gelsin bebişleeeeerrrrrrr ya bana iğne vermedi doktorum klomen kullanıyorum işte bu akşam son yrnda bakcak yumoşlara büyüklüğüne göre çatlatma iğnesi günü vercektr snrada aşılamaaa bakalım hayırlısı yrn gelir gelmez haber veririm inşallahhh
canm senn yumurtan büyümüyomuydu iğne verdi:44:
bnm sorunum pco canm.. adetimin 9. günü bgn yrn 10. günü olcak.. bana iğne vermedi klomen kullanıyorum bnm yumurtalarım büyüyo klomenle geçen ay 4 tane 18 mm di ama tutmadı işte nasipp.. inşallah bu ay gelr bebişlerimiz

ayy bi bakmışız sen buraya hamileyiiimmmm die yazıyomuşsun ne süper olur hee

kızlar ben geldiimmm 3 yumurtam varmış ama 2si küçükmüş yrn akşam çatlatma iğnemi oluyorum salı aşılamaa çok heyecanlıyım inşallah herşey çok güzel olucakk

kızlar ben geldiimmm 3 yumurtam varmış ama 2si küçükmüş yrn akşam çatlatma iğnemi oluyorum salı aşılamaa çok heyecanlıyım inşallah herşey çok güzel olucakk

canım.. çok sevindim.. maaşalah yumoşuna inşalalh bebiş olsun da göbüşüne konsun emi:)))
büyüklüğü ne kadarmış canım kaç mm..

niye iğne verdi doktor diye sormuşsun canım..
bende pcoluyum..
adetim 60 günü buluyor daha önce 3 siklus klomen kullandım takip yaptırdım üç ay
onunla bir sonuç alınmadı o yüzden doktorum iğneyle başladı galiba..
bende pazartesi iğne sonrsı ilk kontrolüme gideceğim..
seni de takipteyim rabbim yardımcın olsun..

Son düzenleme:

canımm cok sevındım hadı bakalım hayırlısı
inşallah rabbim dualarımızı kabul eder bu ay hepımzın yuzu guler
bugun hıderallez kızlar gul dallarının altına dilekler çizilir
hepimiz için bebişler cizdım :)

canım carsambaya kadar beklemeye karar verdık sonra yıkım oluyor benım ıcın
carsambada olamazsa tahlile gidecegım
bakalım hayırlısı ama her zamankı gıbı gec kalmasıdır alıskınım ben bu gec kalmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…