svehcım merhaba
bu topıcte de beraberız :)
bende bu ay asılamaya baslıyorum ınsallah
bu ay mutlu sonuclar alacagız
ben daha fıyat konusunu konusmadım
bu ayın basında rahım fılmı cekıldı temız cıkınca hazır olunca gel dedı
adetımın ılk gunu gıdecegım ayrıntıları orda konuscagız artık ogrenınce paylasırım
sen ne kadar yaptırıyorsun
canım bende aynen senin gibi geçen ay rahim filmini çektirdim doktor ilk adetinle gel dedi ama benim adet gelmiyor b,r türlü
ben pcolu değilim ama adet düzensizliğim var bugün 54. günüm daha tık yok geçen ay da65. gün olmuştum umarım bu sefer bu kadar uzamaz
bende araştırmada bir profa gidiyorum muayene ücrei zaten 125 tl onu veririz onun dışında ne kadar verriz bilmiyorum hiç konuşmadık henüz ama
merak ediyorum açıkçası hayırlısı bakalım..
canım umarım güzel sonuçlarla gelirsin ve hepimize umut olursun rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.herkese iyi haftalar
ben de 4 gün önce ilk aşılamamı oldum, ben elimden geleni yaptım gerisi allaha kalmış..hayırlısıyla güzel haberi almayı bekliyoruz..
süreç hakkında sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olmaya çalışırım.
allah hepimizin yanında olsun
bnm doktorum da oyle demıstı ama ben genede tp bebek merkesının psıkologuyla gorustum kafana takmaman ıcın gez toz tv ızle kıtap oku el işi yap dedı kendını asla dınleme dedı ve ben kımseye soylemedım esımın anne sı yengesı ve ablam bılıyodu sadece o zaman cok soranda olmuyor ve tepkı almıyorsun negatıf sonuc o luncaaa sızdebu taktıgı kulanıp ınsl.negatıf sonuc almassınızda yanı o bu su sorup durmazz
canım sana kesinlikle katılıyorum..
ben iki yıldır bekliyorum nerdeyse ve hiç korunmadık düşünüyor musunuz diyen herkese düşünüyorum dedim ve şimdi
öyle pişmanım ki her ay sorular doktor ne diyorlar.. değişik değişik tavsiyeler.. insan gerçekten bunalıyor aşılamayı söylemeyi düşünmüyorum ben de..