Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olduysan bittikten sonra ilişkiye girmyorsun direk kadına gidiyorsun göbek çekiyor sanirim birde dualar okuyor falan. Ben daha önce gittim hamile kaldım ama düşük yaptım. Smdi tekrar deneyecem.
hmmm bende daha once bi kadina gitmistim kasiklarimi cekmisti ve belime yaki yapistirmisti tabi bende yine.ise.yaramamisti umarim sende ise yarar bi git bakalim ne olucak

hmmm bende daha once bi kadina gitmistim kasiklarimi cekmisti ve belime yaki yapistirmisti tabi bende yine.ise.yaramamisti umarim sende ise yarar bi git bakalim ne olucak
Ya öyle karmasigim ki napcam bilemez oldum bir sürü yöntem söylüyorlar. Bende rahim iltihabi var onun için soğan ve maydonoz kurunu yapcam kırmızıları bekliyorum. Kadın konusunda da hem gitmek istiyorum hemde umutlandigim için istemiyorum.

bende ayni durumdayim bana da bi suru yontem soyleyen var bi.umut her soyleneni yapiyorm bi yamdan bu konuyu kafamdan atip rahat olmak istiyorum hep biseyler yapinca diyorum ki birdaha hic biseyle.ugrasmiycam akisina birakicam olmuyo olmuyo cok zor.bi durumdayiz. allah yardimcimiz olsun sen kac yildir deniyosun ve rahim iltihapi icin doktor ilac vermedi mi

2 yıldır evliyim ilk günden itibaren deniyorum canim. Antibiyotik tedavisi gördüm 2 ay. Ama ilaçlar ne kadar etkili emin değilim. Çünkü bir tanesi iyi gelmedi ülseratif kolit hastasiyim her ilacı kullanamıyorum. Ya doktorum doğum izninde onun yerine bakan doktor tenezzül edip bakmadı bile ne durumda olduguma direk aşılama yaptı. Doktorumu bekleyecem artık. Dediğin gibi hem stres yapmayın diyorlar hemde sürekli birşeyler öneriyorlar. Biz sürekli kur yap doktora git kadına git bu halde nasıl stres olmayacaz. Allah yardımcımız olsun dediğin gibi

aynen canim.bu kadar seyin uzerine.nasil stres yapmayacaksak artik :)

aynen canim.bu kadar seyin uzerine.nasil stres yapmayacaksak artik :)
Hiç deme canim ya. Bosvereyim diyorum bazen böyle yaparak hayatıda kaçırıyoruz aslında. Eğlenip keyfini çıkarmak varken biz çocuk çocuk demekten kendimizi alamaz olduk. Hicbirseyden zevkte almıyoruz.

Hiç deme canim ya. Bosvereyim diyorum bazen böyle yaparak hayatıda kaçırıyoruz aslında. Eğlenip keyfini çıkarmak varken biz çocuk çocuk demekten kendimizi alamaz olduk. Hicbirseyden zevkte almıyoruz.
aynen canim aslinda eger nasibimizde yoksa biz kendimizi ne.kadar yipratsak ta uzulsekte olmuycak bu duruma alisip oyle yasamaya devam etmemiz gerekiyor bu bizim.imtihanimiz allah bu imtihanda bize sabir versin insallahh.

aynen canim aslinda eger nasibimizde yoksa biz kendimizi ne.kadar yipratsak ta uzulsekte olmuycak bu duruma alisip oyle yasamaya devam etmemiz gerekiyor bu bizim.imtihanimiz allah bu imtihanda bize sabir versin insallahh.
Kesinlikle öyle umudumuzu kaybetmeyelim ama akışına bırakmakta fayda var. Birde önce biz sağlıklı olmalıyız enfeksiyon varsa temizlenmeli. Eksik vitaminler tamamlanmali mesela. Stresten uzak olmalıyız. Ruhende saglikli olmak şart çocuk için çaba harcamak yerine bunları yapsak kendiliğinden olcak bence.:)

bence de canim ben artik tup bebek tedavisine.baslamayi.dusunuyorm ama bi sure akisina.birakip beklemeye karar verdim belki bu sure icinde.kendiliginden gelir bebisim

bence de canim ben artik tup bebek tedavisine.baslamayi.dusunuyorm ama bi sure akisina.birakip beklemeye karar verdim belki bu sure icinde.kendiliginden gelir bebisim
Inşallah canım ya eşime kalsa oda hemen tüp Bebek yapalım diyor da ben beklemekten yanayım. Şu durumda tutmaz diye düşünüyorum. Kilomda var onuda vereyim hem.:)

Inşallah canım ya eşime kalsa oda hemen tüp Bebek yapalım diyor da ben beklemekten yanayım. Şu durumda tutmaz diye düşünüyorum. Kilomda var onuda vereyim hem.:)
bence de sen biraz.daha bekleyebilirsin 2 yil olmus daha kilon varsa o da.onemli doktor.kilo vermeni isteyebilir. bu arada yasin kac merak ettim . benim artik.beklemeye gucum.kalmadi 3 ay sonra 3.senemiz bitiyor 4 e giriyorz o yuzden 3. senemiz dolsun sonra gidicem tup bebek icin asilamada o kadar igne.,hormon bi suru.sey.kullaniyiruz ve sansimizda cok dusuk maddi.acidan da asilamaya harcadigimiz parayi tup bebek icin.harcamak bence daha mantikli

o konuda kesinlikle haklısın aşılama vs için harcadığın parayı tüp bebeğe verirsin hem tüp bebekte oranda artıyor. 26 yaşındayım canım ben. Daha raporda çıkaramıyoruz zaten tüp bebek içinde. birazda toparlanmak istiyorum.

benden buyuksun ben 23 yasindayim biz ozel bi klinikte tedavi oluyoruz bu rapor orda da gecerli oluyormu oluyorsa bu rapor nasil cikartiliyor bu konuda hic bilgim yok sen biliyor musun bu konulari

benden buyuksun ben 23 yasindayim biz ozel bi klinikte tedavi oluyoruz bu rapor orda da gecerli oluyormu oluyorsa bu rapor nasil cikartiliyor bu konuda hic bilgim yok sen biliyor musun bu konulari
Bende başkent hastanesinde oluyorum ama o raporu çıkarıyor. Hastaneye sorarsan gittiğinde kendileri çıkarabiliyor aslında. Sende çok gençsin canim ya. Belirli bir problem yoksa bence tüp Bebek için acele etme. Doğal yollarla da olur.

esimde ve bende bi problem.yok ama.beklemekten yorulduk.artik o yuzden acele ediyoruz artik tup bebek.icin

esimde ve bende bi problem.yok ama.beklemekten yorulduk.artik o yuzden acele ediyoruz artik tup bebek.icin
Siz bilirsiniz tabi canim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benimle de paylaş mutlaka deneyimlerini. Bende tüp bebeğe gidecem gibi duruyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…