Gebeliğe Hazırlık Ilk defa aşılama yaptiranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen oyle canim bende negatif sonucu gordugumde madem hamile.degilim adet olayim da yeni dongu baslasin diyorumdum hakkinda hayirlisi olur insallahh canim napcaksin kan vericek misin bugun
Doktoru aradım smdi anlattım durumu yarın sabah gel bakmamız lazım dedi. Kist falan oluşmuş olabilir mi ki ya

Doktoru aradım smdi anlattım durumu yarın sabah gel bakmamız lazım dedi. Kist falan oluşmuş olabilir mi ki ya
insallahh kist olusmamistir canim sen gonlunu ferah tut allah buyuktur bakarsin yarin bi mucizeyle karsilasirsin senden guzel haberbekliyorum insallhh

insallahh kist olusmamistir canim sen gonlunu ferah tut allah buyuktur bakarsin yarin bi mucizeyle karsilasirsin senden guzel haberbekliyorum insallhh
Doktora gittik canim. Adet olmam için ilaç verdi. Birde tüp Bebek öneriyorum dedi. Yumurta rezervim yani amh 1.47 benim. Bu düşük olduğu için aşılama yıpratır sizi sadece dedi. Ben daha da düşme ihtimali varmış bu nedenle erken davranmak istiyorum falan dedi.

hadi ya bence o zamn imkaniniz varsa hic vakit kaybetmeden tup bebege baslayin canim daha cok sansiniz olur tup bebekte asilama bence bosa vakit kaybi olur ha birde nerde oturuyorsun baska doktor a da gorun bi istersen

hadi ya bence o zamn imkaniniz varsa hic vakit kaybetmeden tup bebege baslayin canim daha cok sansiniz olur tup bebekte asilama bence bosa vakit kaybi olur ha birde nerde oturuyorsun baska doktor a da gorun bi istersen
Bizim niyetimizde oydu ya. Osmaniye de yaşıyorum ama adanaya gidiyoruz doktora. Başkent hastanesinde doktorum. Acibademden randevu aldım volkan noyan diye bir doktor var herkes övüyor bayağı. Orda yaptırmak istiyorum tüp bebeği.Baskentte tahlil falan yapıldı yine arayacaz dediler onlardan haber gelsin duruma göre karar verecem. Korkum su ama vücudum tutacak mi ? 20 gün önce merdivenlerden yuvarlandim ben. Bayağı kan kaybettim kafamda 15 dikiş var. Sol ayağımda lif yırtılması falan oldu. Bu halde yaptırdım aşılamayı da daha toparladım mi emin olamıyorum. Boşa gitmesinden de korkuyorum çünkü bir sürü para harcıyoruz her seferinde nereden bulacam ben. Tahlillere gore önce toparlan da diyebilir.

gecmis olsun canim en kotu ihtimal 1 2 ay kadar.bi dinlen toparlan ondan sonra baslarsin tedavine insallahh hayirlisi olur

Hmm hayırlısı olsun kuzum. Benimde dinlenesim vardı da doktor korkuttu biraz beni :)

kızlar ben ilk defa yaptırıcam suan klomenin 4. günündeyim. yumurtam olusmadıgı ıcın cok uzuluyorum ama tabi Allahın takdiri.

neler yapılacak bilgilendiren olursa cok sevinirim.

Slm kızlar ben ilk aşılamamı oldum bugün.. çatlatma iğnesinin yaptığı karın ağrısı (her çatlatma iğnesinde karın ağrım olur) dışında hiç bir ağrı sızı yok.. sizin de ilk gün böyle miydi??

kızlar ben ilk defa yaptırıcam suan klomenin 4. günündeyim. yumurtam olusmadıgı ıcın cok uzuluyorum ama tabi Allahın takdiri.

neler yapılacak bilgilendiren olursa cok sevinirim.
Merhaba canım. Öncelikle hemen umudunu kaybetme iğneyle büyümüştü yumurtam benim. Seninki de büyür. Aşılama içinde yumurta yeterli düzeye gelince catlatma iğnesi vurmani isteyecek doktorun. 2 gün sonrada yaklaşık 36 saat sonrada eşinden spermleri alıp sana enjekte edecek. Sonra 14 gün sonra falan test yapmanı isteyecek. Umarım ilk seferinde tutar.

Bende de ağrı sızı olmadi. Çok rahattım açıkçası. 14 15.gün ağrılar başladı sanci falan ama ben hala adet olmadım ara ara sancim oluyor. Ilacla adet olmaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…