- Konu Sahibi love_dilek
-
Ömrümde ilk defa birisi ile cikacam.. yani hic öyle birisi ile sirf tanisip flört etmek icin basbasa görüsmedim. Bir yerlerde bir seyler iceriz herhalde. Nasil selamlasacam? Iki kez görüstük sadece baskalari ile birlikte, fazla samimiyetimiz yok aslinda. Tokalasacak miyim, öpüsecek miyim? Bi de neler konusulur, nasil konusulur? Samimiyet derecesi? Rezil olmak istemiyorum, cekingenim üstelik bi de yurtdisinda yasadigim icin türkcem onunkisi kadar iyi degil :18:
Cekingen oldugumu söylersem ne olur? Belirtmeyim mi?
yardiiiim
Bu gecen bahsettiginiz kisi mi?
LG-P710 Tapatalk
Ömrümde ilk defa birisi ile cikacam.. yani hic öyle birisi ile sirf tanisip flört etmek icin basbasa görüsmedim. Bir yerlerde bir seyler iceriz herhalde. Nasil selamlasacam? Iki kez görüstük sadece baskalari ile birlikte, fazla samimiyetimiz yok aslinda. Tokalasacak miyim, öpüsecek miyim? Bi de neler konusulur, nasil konusulur? Samimiyet derecesi? Rezil olmak istemiyorum, cekingenim üstelik bi de yurtdisinda yasadigim icin türkcem onunkisi kadar iyi degil :18:
Cekingen oldugumu söylersem ne olur? Belirtmeyim mi?
yardiiiim
merhaba diyip elini sıkarsın o zaten yanağını uzatırsa sende öpersin nasılsın iyimisinden başlar okullar ilgilendiklerin hobilerin fobilerin falan derken el ele bulun kendinikasma kastıkça daha çok hata yaparsın sakarlaşırsın
evet ani kisii:/
Yeni biri sandım :)
Tokalaşın sadece zaten muhabbet olur laf lafı açar tabi biraz mesafeli olun :)
LG-P710 Tapatalk
direk öpersen farklı anlarşpur şupur ço şükür gibi elini uzat o yağanını uzatırsa öpersin yoksamda öpme aypı ayıp
ahha tamam bunu ögrenmem iyi ooldu
tokalaşman yeterli şimdilik konuda açılıyor bir şekilde hayırlısı olsun hakkında, bir de bunlar güzel anlar tadını çıkar:)
kasma kendini normal kız arkadaşınmış gibi davran fazlada kız arkadaşına bağlama fönden bukleden bahsetme
ahaha ben de bundan korkuyorum:)) neden bahs edecegimi sasiracam :) bi de kac saat oturulur ordanasil kalkarim poff en iyisi ben gitmeyim hic
git git gör tanış sonra yabani deroturun bir yere çaya çorba nasılsın neler yapıyorsandan gir konu kendiliğinden gelir zaten kalkarkende oçakta yemeğim vardı dibi tutmasın kalkayım ben dersin
aahahah kiz cok komiksin vallah :) cocugumu okuldan almam gerek benim diyeyim bi de adamin yüregine indireyim :))
akşama kocam nohut yap dedi gideyimde yapayım de nohut ıslanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?