Ilk defa birisi ile cikacam! Yardim...

alayim, babasindan isteyim ikinci bulusmada tamam haber etcem unutma beni görüstükten sonra özel mesaj atcam sana

vermezse kocaman kadınlar kulbübü olarak kaçırırız eniştemiz o bizim düğünde halay başıyım tey tey

Bir deneme olduğunu belirt ama sonra hayal kırıklığına uğramasın..

ayy canım buluşuyormuşsunuz çok sevindim kasma kendini çekingenim falan da deme özgüvenli dur aman öpme tokalaş yanağını uzatırsa da öpme bence aman ne ağıbaşlı desin hahaha ayy inşallah hayırlı haberlerle geleceksin olacak bu iş inanıyorum

Sen doğal ol, kendin ol :) kasılma, ama bunu da yaparken çok da rahat bir kız imajı verme :) tavırların tepkilerin ölçülü olsun, ilk izlenim önemli :) ve bence aşırı makyajdan kaçın. Çok fazla makyaj yaparsan karşındaki seni itici bulabilir :) onun dışında eminim ki hersey yolunda gidicektir, iyi şanslar canım ^.^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahaha ağırbaşlı sansın aslında hiçte öyle değilim sağol canım benim desteğin için çok teşekkür ederim :)))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

O nasıl belirtilir hiç tecrübem yok ki:)

Başlamadan söylersin..

'''Sonradan olmazsa üzülmeni istemem,Evlilik çok önemli o yüzden yanlış yapmamak için bir deneme diye düşünebilirsin'' diyebilirsin..

Fazla makyaj yapma onun icin saatlerce ugrasmissin hazirlanmissin gibi bi izlenim birakma fazla da abartma heyecanlanirsin iyice kiz arkadasinla bulusuyomus gibi dusun kasma hic cool ol rahat davran ama samimi olma 😉 ve bence tokalasman yeterli opme eger o opecek olursa opersin yoksa sadece tokalas. Iyi sanslarr 😘

Yok fazla makyaj yapmayacam zaten yapmıyorum fazla:) ya sorun aslında şu, benim hiç normal erkek arkadaşım da olmadı öyle gidip kahve çay içtiğim :) onun için heyecanlanıyorum ve konuşacak bişey bulamayacağımı düşünüyorum :/ öyle genel kültür ile ilgili de fazla bilgim yok gibi geliyor bana:)) hep derslere verdim kendimi kesin oturur derslerimi konuşur adamı sıkarım

Ya genel kultur de neymis bosver sanki kim 500 milyar istere katiliyorsun 😄 adam konusucak bir seyler bulur zaten konu konuyu acar bir bakarsin ki saatler gecmis tabi kafa dengi biriyse. Ne konusacagini dusunme soyleyeceklerini planlama akisina biraakk iyi vakit gecirmeye calis sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…