İlk Defa Eşim Bana Küfür Etti

Çocuğunun gözlerinin içine bak ve ben senin annenim ne yaparsam yapayım seni herkesten çok sevdiğimi unutma diye anlat babaannesini kötülemeden.Çocuğuna sevgi eşliğinde otoriteni kur kv de mesafeni koy.Eşinle aranı bozma.

O köprünün altından ne sular akmıştır bacım kimbilir zira konu 6 sene evvel açılmış...

Babaanne evden haber getirdiğinde çocuğu ödüllendiriyor mu. Anında nasıl yoldan geçerken evdekileri anlatıyor çocuğunuz. Gerçekten çok sinir bozucu. Kayinvalide iyi niyetli falan değil hele ki ne demek ağlarken gelip evden alıp götürmek. Çocuğu içeri çeker sen kimin çocuğunu nereden alıyorsun der suratına kapatırdim o kapıyı. Çok sinirlendim

Bunu öğrendiğinde tekrar yazar misin bende merak ettim ne demiste küfür etti seninde hatalarin var hata demiyeyim de akıllıca hareket etmemissin mademki babaannesi parka götürüyor o zaman sen evde durucaksin kim goturduyse o getirecek eve sen niye gidip alıyorsun zararli şeyler mi yediriyor babannesine bir kere soyliceksin laftan anlamiyor mu o zaman eşine soyle çocuk bugun aburcuburdan başka bisey yemedi (yemiş olsa bile öyle soyle maksat korkutmak) annene soyluyorum beni dinlemiyor sende konuş bir gun bu cocuk hasta olacak diye biraz endiselendir cocuga babannesinin yanında sert davranma çünku hem çocuk sigincak yer arar hem babaannesi ona hep kötü davrandigini düşünür kiyamaz esinde senin sert annenin merhametli oldugunu dusunebilir yanlış anlasilirsin böyle hep

Babaanne tabi şımartacakta, siz k.v ile tatlı dille konuşsanız. Abur cubur ve her istediğini yapmama konusunu... Parka gitmesi gerek. Şu an anlamasada ayrılma saati öncesi, 10 dk kaldı 5 dakika kaldı gibi gideceğine alıştırın. 4-5 kez uyarın zaman doluyor bu son sallanma gibi. Haydi şimdi gitme zamanı deyin. Evde cazip bir aktivite bulun. Onu yapacağız deyin. İnanın ağlamadan gelir.

Arkadaşlar o çocuk şimdi 9 buçuk yaşında
2013 te açılmış
Ama çok güzel yorum ve fikirler gelmiş diğer annelerin faydalanacak olması adına iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…