ilk defa hakarete uğradım

Duygusal ve babasına cok duskun diyosunuz. Ne kadar olgun olsada bu olay sarsıcı bir olay. Aile butunlugu bozulacak.
Ygs lys hepsinin ayrı stresi var. Üstüne ailede huzursuzluk. Yani karakter gelişimini etkileyebilir. Yada derslere odaklanmasını.
Herseyin ustunde birde engelli bir kardesi var. Onun icinde üzülmesi cabası.
Ben bilemedim açıkcası.
Yazdıklarınızdan belliki umursamaz laylaylom bir gençte degil.
Ki zaten böyle bir konuda kimse umursamaz davranamaz.

Simdi hem kendi annemle babamın ayrildigini dusunup. Hemde kendi kızim açısından bakıyorum.

Siz ne zaman ayrılırsanız ayrılın her sekilde etkilenecek o çocuk.
Ama en az hasar gorecegi bir donemde ayrılmanızı tavsiye ederim. Şuan ergenlik dönemi dedigim gibi olumsuz seylere yönlenebilir. Sigara vs. yada karakterinde bikinc altinda olumsuz izler bırakabilir bence.

Çocuklarımızı çok önemsiyor.

Evlilik konusunda bir daha evlenmeyi düşünmüyorum.Bu adam evlilikten soğuttu beni.

Esin hakaret ettiginde he deyip geciyon mu.
Yoksa sende ona ayni sekilde mi karsilik veriyosun.eger oyleyse boyle dusunmen normal.
bana kim nasıl cevap verirse bu onun kalitesidir benim degil dıs etkenlerin ne dedigi umrumda olmaz bu benim gercekciligim ayrıca kadınlar biraz politik olmalı yoksa isi sonuna getiriceksem tamam ugras ama bosanmıcaksan da bosa lacka olursun adam her seferinde bunu kullanır ama adama bu senin kaliten kafa yapın sen busun dersen bi daha diyemez yani her kavgada bosanma yaparsan istedigini elde edemezsin

Evlilik konusunda bir daha evlenmeyi düşünmüyorum.Bu adam evlilikten soğuttu beni.
Bence o kadar sinirlenecegin bir sey yok .Esin dusuncesizlik etmis sinid aninda olur oyle seyler .Bu yastan sonrada ayrilik olmaz kocaman oglun var onudusun ve esinle mutlu olmanin yollarini ara.

bu konuda kesinlikle onceden konusmayin
cunku daha yasiniz kaç ki gencsiniz illa ki isticeksiniz
basta sinirle erkeklere guvensizlik vs.duygularla bi kac sene istenmeyebiliyor ama iste dedigim gibi su an sinirlisiniz..
ve siz en onemlisi esinizi cok seviyosunuz
onun sevmedigini dusunuyosunuz o yuzden ayrilmak istiyosunuz...
siz her ne kadar ona 18 yilinizi vermis olsaniz bile o da sonucta size 18 yilini verdi...
18 yildir sizinle evli kalan adam illaki sizi seviyordur
ana şöyle bi problem var size sanırım sevgisini gostermiyo
benim esim de cok odundur ama arada sirada gelir öper sarikir bana
esiniz sözle degil de bu sekilde de mi sevgisuni gostermez
ya bi de artik ciddi anlamda 18 yillik bi evlilikte bunlar sorun olmamali
yani sizi sevdigini ya da sevmedigini şıp diye anlamış olmaniz lazim
artik birinirinizi cok iyi taniyosunuz sonucta
heralde esiniz soyle düşünüyo yillardir evliyiz artik bizden gecti gibi ...
yanlis bu da
oturun anlatin ilgi istediginizi sizin tek istegijiz ilgi..

şimdi söyler misiniz cidden merak ediyorum ben bu soruyu ruhunuzun uyuştuğu merhmetli seni sen olduğun için seven hataalrında bile seni seven bir adam olsaydı aşık hissetmesen evlenir miydin ?? diyorsun ya anlaşamazdık ruhumuz uyuşmazdı böyle bir adama nasıl aşık oluyorsunuz ve buna aşk diyoorsunuz ??? ben bazen tüm düşüncelerimiz aynıyken sorguluyorum kendimi doğru olan hangisi ??

biz nerde ariza var onu seciyoruz nasil beceriyoruz bilmiyorum :))

Bunu defalarca konuştuk daha doğrusu ben söyledim o dinledi ya da yazdım o okudu .Rest çektiğimde oldu.Ondan sonra bazı şeyler değişti .

Ailesinden bazı kişilere ya da abuk subuk kişilere olan davranışlarını düzeltti.Dışarıya karşı hep vericiydi bana karşı sorun çıkartıyordu.Bunu düzeltti.Ama o sevgisini gösterme olayını çözemedi.Demekki içinde yok elinden bu kadar geliyor.

Ben onun mahalleden arkadaşı değilim herhangi biri değilim .Ben bunca zaman ona aşkla bağlı olduysam iyi günde kötü günde yanındaysam beni bir anda sıfırlayamaz.Sevişmekten başka bir işe yaradığın yok diyemez.

Kişiden kişiye değişir.Sadece iyi biri benide seviyor diye evlenmezdim.Mantık evliliğine giriyor benim için.Bende aynı şekilde seviyorsam olur ancak.

Birde aşkın yada sevginin hesabı yok.Planlanacak bir şey değil.

Gozume takilan ayrintilar var: sadece kendi tatminiyle ilgilenmesi, senin sagliginla ilgili sorunu onemsemeyi zevk odakli dusunmesi, evin idaresi ve cocuklarin bakimiyla ilgili olmamasi.

Evdeki saksı bile daha fonksiyonlu bana gore, arada bir sularsin, çiçekleri gozune hos gelir, ustelik kalbinide kirmaz.

Çocukların bakımıyla ve ev idaresiyle ilgileniyor diğer dediğiniz konuda bencil dediğiniz gibi

Sağlıkla ilgili ilgisizde değildi bu sefer şaşırttı beni.Sinirim hala geçmedi o saksıyı kafasına atasım var

bence spirali çıkart. spiral yok artık ister sen tak ister kendin bilirsin de çekil köşeye

bence spirali çıkart. spiral yok artık ister sen tak ister kendin bilirsin de çekil köşeye

ona kendimi nasıl teslim edeyim libidosu çok yüksek daha doğrusu ikimizinde takana kadar iş işten geçmiş olur.Hadi gündüz farkındayız gece uykuda nasıl kontrol edeceğiz kendimizi

ona öfkem geçmedi ev arkadaşı takılacağım

evet diyemez soyledigi yanlis ama siz de biraz fevri hareket eden birisiniz sanki
bana oyle geldi yazdiklarinizdan
hem sizi sevmese bi vok davranisini da degistirmez duzeltmezdi
siz boşanmayi kafaniza koymussunuz zaten hakkinizda hayirlisi
ama pisman olmamak icin herseyi düşünun
sevilmek guzel sey ama türk erkeklerinin geneli odun zaten...
odun olmayan erkek oldugunu ben acikcasi sanmiyorum

1.ağlamayı kes
2.sevişme ve fedakarlık asla yapma
3.bunun içinboşanılmaz,saçmalama

Yukarıda eksik yazmışım söylediğimde bir iki sarıldı falan ama o da bitti yine.Birde sarıldığında direkt hadi yatağa gidelim moduna giriyor gıcık.Aklı hep uçkurunda duygulardan arındırılmış odun misali

DDDD

Var çevremde hem iş hayatımda hemde kardeşlerimde akrabalarımda görüyorum. Gayette güzel davranıyorlar eşlerine

Cocuk aglarken yaptigi hareketlere istinaden soylemistim ilgisizligi. Umarim cocuklarinizin minimum etkilenecegi sekilde cozebilirsiniz bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…