- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi penceremden
-
Duygusal ve babasına cok duskun diyosunuz. Ne kadar olgun olsada bu olay sarsıcı bir olay. Aile butunlugu bozulacak.Çocuğum için bile olsa gönlümden geçen artık mutsuz olmak istemiyorum.Bunca zaman sadece sevdiğim için değil çocuğum içinde düşünerek hareket ettim.
Hassas duygusal bir çocuk.Babasına hayran.Zaten 8 yaşında engelli bir kardeşe sahip olarak,artı sorumluluk hissederek bu yaşına gelmiş.Bizimle beraber hastanesi ,kardeşinin nöbeti, bayılması ,yoğun bakımda kalması v.s aynı sıkıntıları yaşamış .Buna rağmen hep olgun davranmış bir çocuk.Birde anne baba ayrılığını kaldırabilir mi bilmiyorum.Yoksa sağlıklı bir şekilde halledebilirimiyiz?
soylenilen laf ağır olabilir darilabilirsiniz ama siz de cok tepki gostermissiniz.kapiyi kilitlemissiniz adami iceri almamissiniz.hele ki bunun icin bosanmayi dusunmek cok yanlis olur...
siddet yok kufur yok sonucta....
ama sanki bana sadece bu laftan dolayi degil de evlendiniz evleneli yillarin birikimi sonucunda bosanma kararina vardiniz gibi geldi
bence bunu biraz daha düşünün yine de siddet küfür psikolojik siddet falan yoksa
surekli tartisan cift degilmissiniz ne guzel..
kari koca olgun akilli insanlarsiniz ..
artik sık sık tartismamaniz normal zaten. bu seneye kadar bi cok seyi asmis olmaniz gerekiyo esinizin huylari degismez biliyosunuz...
birde ozel bi cocugunuz da var Allah bagislasin eşinizin cocuguna ilgisi tam mi onemsemiyo mu
yasiniz da cok genc maddiyatiniz da masallah cok iyi bosansaniz da bakabikirsiniz illa ki ama insansiniz sonucta ikinci bi evlilik de yapmak isticeksinizdir.
yasiniz genc oldugu icin hakli olarak.
e ikinci evlilikte sizce hersey dort dörtlük mu olacak saniyosunuz.bence daha buyuk problemler çıkabilir
sizin çocuklarınızi sorun edebilir siz sorun edebilirsiniz daha cocugu da gectik eski esler kaynanalar falan bu yastan sonra kafa dinlemek istersiniz sonucta 20 25 yasinda da degilsiniz artik dingin bi evlilik istersiniz
siddet kufur yoksa düşünün evlatlariniz icin 10 kere düşünün...
bana kim nasıl cevap verirse bu onun kalitesidir benim degil dıs etkenlerin ne dedigi umrumda olmaz bu benim gercekciligim ayrıca kadınlar biraz politik olmalı yoksa isi sonuna getiriceksem tamam ugras ama bosanmıcaksan da bosa lacka olursun adam her seferinde bunu kullanır ama adama bu senin kaliten kafa yapın sen busun dersen bi daha diyemez yani her kavgada bosanma yaparsan istedigini elde edemezsinEsin hakaret ettiginde he deyip geciyon mu.
Yoksa sende ona ayni sekilde mi karsilik veriyosun.eger oyleyse boyle dusunmen normal.
Bence o kadar sinirlenecegin bir sey yok .Esin dusuncesizlik etmis sinid aninda olur oyle seyler .Bu yastan sonrada ayrilik olmaz kocaman oglun var onudusun ve esinle mutlu olmanin yollarini ara.Çocuklarımızı çok önemsiyor.
Evlilik konusunda bir daha evlenmeyi düşünmüyorum.Bu adam evlilikten soğuttu beni.
bu konuda kesinlikle onceden konusmayinÇocuklarımızı çok önemsiyor.
Evlilik konusunda bir daha evlenmeyi düşünmüyorum.Bu adam evlilikten soğuttu beni.
biz nerde ariza var onu seciyoruz nasil beceriyoruz bilmiyorum :))şimdi söyler misiniz cidden merak ediyorum ben bu soruyu ruhunuzun uyuştuğu merhmetli seni sen olduğun için seven hataalrında bile seni seven bir adam olsaydı aşık hissetmesen evlenir miydin ?? diyorsun ya anlaşamazdık ruhumuz uyuşmazdı böyle bir adama nasıl aşık oluyorsunuz ve buna aşk diyoorsunuz ??? ben bazen tüm düşüncelerimiz aynıyken sorguluyorum kendimi doğru olan hangisi ??
bu konuda kesinlikle onceden konusmayin
cunku daha yasiniz kaç ki gencsiniz illa ki isticeksiniz
basta sinirle erkeklere guvensizlik vs.duygularla bi kac sene istenmeyebiliyor ama iste dedigim gibi su an sinirlisiniz..
ve siz en onemlisi esinizi cok seviyosunuz
onun sevmedigini dusunuyosunuz o yuzden ayrilmak istiyosunuz...
siz her ne kadar ona 18 yilinizi vermis olsaniz bile o da sonucta size 18 yilini verdi...
18 yildir sizinle evli kalan adam illaki sizi seviyordur
ana şöyle bi problem var size sanırım sevgisini gostermiyo
benim esim de cok odundur ama arada sirada gelir öper sarikir bana
esiniz sözle degil de bu sekilde de mi sevgisuni gostermez
ya bi de artik ciddi anlamda 18 yillik bi evlilikte bunlar sorun olmamali
yani sizi sevdigini ya da sevmedigini şıp diye anlamış olmaniz lazim
artik birinirinizi cok iyi taniyosunuz sonucta
heralde esiniz soyle düşünüyo yillardir evliyiz artik bizden gecti gibi ...
yanlis bu da
oturun anlatin ilgi istediginizi sizin tek istegijiz ilgi..
şimdi söyler misiniz cidden merak ediyorum ben bu soruyu ruhunuzun uyuştuğu merhmetli seni sen olduğun için seven hataalrında bile seni seven bir adam olsaydı aşık hissetmesen evlenir miydin ?? diyorsun ya anlaşamazdık ruhumuz uyuşmazdı böyle bir adama nasıl aşık oluyorsunuz ve buna aşk diyoorsunuz ??? ben bazen tüm düşüncelerimiz aynıyken sorguluyorum kendimi doğru olan hangisi ??
Çocukların bakımıyla ve ev idaresiyle ilgileniyor diğer dediğiniz konuda bencil dediğiniz gibiGozume takilan ayrintilar var: sadece kendi tatminiyle ilgilenmesi, senin sagliginla ilgili sorunu onemsemeyi zevk odakli dusunmesi, evin idaresi ve cocuklarin bakimiyla ilgili olmamasi.
Evdeki saksı bile daha fonksiyonlu bana gore, arada bir sularsin, çiçekleri gozune hos gelir, ustelik kalbinide kirmaz.
bence spirali çıkart. spiral yok artık ister sen tak ister kendin bilirsin de çekil köşeye
evet diyemez soyledigi yanlis ama siz de biraz fevri hareket eden birisiniz sankiBunu defalarca konuştuk daha doğrusu ben söyledim o dinledi ya da yazdım o okudu .Rest çektiğimde oldu.Ondan sonra bazı şeyler değişti .
Ailesinden bazı kişilere ya da abuk subuk kişilere olan davranışlarını düzeltti.Dışarıya karşı hep vericiydi bana karşı sorun çıkartıyordu.Bunu düzeltti.Ama o sevgisini gösterme olayını çözemedi.Demekki içinde yok elinden bu kadar geliyor.
Ben onun mahalleden arkadaşı değilim herhangi biri değilim .Ben bunca zaman ona aşkla bağlı olduysam iyi günde kötü günde yanındaysam beni bir anda sıfırlayamaz.Sevişmekten başka bir işe yaradığın yok diyemez.
1.ağlamayı kesÇok üzgünüm.Dünden beri canım çok yanıyor.
Bana sevişmekten başka ne işe yararsın dedi
Bu sözü hazmedemiyorum.
Sırf onunla sevişmediğim için ya da prezervatif kullan dediğim için.Bu kadar öküzlük olmaz
Dün hastaneden geldik evdeyiz bana yaklaşlaştı hadi sevişelim dedi.Sevişmeyeli uzun zaman oldu dedi.Bende bu aralar üst üste kanamalarım oluyor spiralle ilgili bir problem olabilir doktora gideceğim hamile kalmaktan korkuyorum dedim.Ne olduğunu bir öğreneyim dedim.Bu ısrar etti.Çok istiyorsan sen korun dedim.Yüzünü ekşitti.İstemiyorum dedi.Sen zaten başka ne işe yararsın dedi.
Ben tabi şok oldum.Sinirlendim.Sen ne zannedersiyorsun beni .Çok istiyorsan geneleve git dedim.Şişme bebek al ihtiyacını görsün .Kadın ruhundan anlamayan odun gibi bir adamsın dedim.Sende bana konuşuyorsun ya dedi.Demekki haketmişsin dedim.O söylediğini kaldırabileceğimi zannetti.
Onu yanımdan gönderdim çek ellerini üzerimden dedim.
İşlerimi bitirdikten sonra akşam odaya kapattım kendimi içerden de kilitledim.Sabah tuvalete kalktım yüzüne bile bakmadım gene girdim odama.
(Şimdiye kadar beraber yaptığımız tek güzel şey gerçekten de sevişmekti. Kafamız uyuşmuyor ruhumuz uyuşmuyor ama sürekli kavga etmezdik sakin bir çifttik.Ben onu sevdiğimi söyler o söylemezdi.Ruhsuz duygusuz bencil bir adamdı.Yinede onu sevdiğim için elimden geleni yapardım.O hatalar yapardı ben isyan ederdim o alttan alırdı kendini düzeltmeye çalışırdı.5-6 yıldır iyiydik )
Son sözü bana kendimi sex makinesi gibi hissettiriyor.Onun dışında bir hiçim demek ki.18 yıllık emeğimde çöp.Zaten sevgisizliğe o kadar alıştırmış ki beni en ufak şeyleri sevgi kırıntıları zannetmişim kendimi kandırmışım.Yüzüne bravo sonunda başardın bende seni sevmiyorum artık !
Yüzünü bile görmek istemiyorum diye haykırmak geliyor.
O kadar öfke doluyum ki mecburiyetler dışında konuşmamayı sadece ev arkadaşı olmayı düşünüyorum.Şimdi gidip boşanma dilekçesi vereceğim ama sakin ol mantıklı ol 17 yaşındaki oğlunu düşün sınava girecek çocuğun geleceğini mahvetme diyorum.
Akıllı kadınlarsınız ne olur bana bi akıl verin.Bu adamsıdan gerçekten kurtulmak istiyorum.Ben bu dünyaya ağlamaya gelmedim ve bunları gerçekten haketmiyorum.
evet diyemez soyledigi yanlis ama siz de biraz fevri hareket eden birisiniz sanki
bana oyle geldi yazdiklarinizdan
siz boşanmayi kafaniza koymussunuz zaten hakkinizda hayirlisi
ama pisman olmamak icin herseyi düşünun
sevilmek guzel sey ama türk erkeklerinin geneli odun zaten...
odun olmayan erkek oldugunu ben acikcasi sanmiyorum
Bence eşinizin sözünde kızılacak bir şey yok, altı üstü sevismediği için naz etmiş ya.
Hem 17 yaşında oğlunuz olduğuna göre yaklaşık 45-50 yaşındasınız doğru mu? 18 yıllık evlilikten sonra kocam bana seks makinası dese valla benim çok hoşuma gider:) Sizi gidi hot mama:)
Güzel güzel, hala sevisiyosunuz ne güzel, millet üç beş yıldan sonra kardeş oluyo, o daha kötü yani.
Takdir ettim, sevgiler :)
evet diyemez soyledigi yanlis ama siz de biraz fevri hareket eden birisiniz sanki
bana oyle geldi yazdiklarinizdan
hem sizi sevmese bi vok davranisini da degistirmez duzeltmezdi
siz boşanmayi kafaniza koymussunuz zaten hakkinizda hayirlisi
ama pisman olmamak icin herseyi düşünun
sevilmek guzel sey ama türk erkeklerinin geneli odun zaten...
odun olmayan erkek oldugunu ben acikcasi sanmiyorum
Çocukların bakımıyla ve ev idaresiyle ilgileniyor diğer dediğiniz konuda bencil dediğiniz gibi
Sağlıkla ilgili ilgisizde değildi bu sefer şaşırttı beni.Sinirim hala geçmedi o saksıyı kafasına atasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?