- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi penceremden
-
valla bosanmıcagına göre bosa bosanma muhabbeti yapma yani erkeklerin er dedigini takaydık ooooo kendimi balkondan atmamız gerekirdir hic takma bileÇok üzgünüm.Dünden beri canım çok yanıyor.
Bana sevişmekten başka ne işe yararsın dedi
Bu sözü hazmedemiyorum.
Sırf onunla sevişmediğim için ya da prezervatif kullan dediğim için.Bu kadar öküzlük olmaz
Dün hastaneden geldik evdeyiz bana yaklaşlaştı hadi sevişelim dedi.Sevişmeyeli uzun zaman oldu dedi.Bende bu aralar üst üste kanamalarım oluyor spiralle ilgili bir problem olabilir doktora gideceğim hamile kalmaktan korkuyorum dedim.Ne olduğunu bir öğreneyim dedim.Bu ısrar etti.Çok istiyorsan sen korun dedim.Yüzünü ekşitti.İstemiyorum dedi.Sen zaten başka ne işe yararsın dedi.
Ben tabi şok oldum.Sinirlendim.Sen ne zannedersiyorsun beni .Çok istiyorsan geneleve git dedim.Şişme bebek al ihtiyacını görsün .Kadın ruhundan anlamayan odun gibi bir adamsın dedim.Sende bana konuşuyorsun ya dedi.Demekki haketmişsin dedim.O söylediğini kaldırabileceğimi zannetti.
Onu yanımdan gönderdim çek ellerini üzerimden dedim.
İşlerimi bitirdikten sonra akşam odaya kapattım kendimi içerden de kilitledim.Sabah tuvalete kalktım yüzüne bile bakmadım gene girdim odama.
(Şimdiye kadar beraber yaptığımız tek güzel şey gerçekten de sevişmekti. Kafamız uyuşmuyor ruhumuz uyuşmuyor ama sürekli kavga etmezdik sakin bir çifttik.Ben onu sevdiğimi söyler o söylemezdi.Ruhsuz duygusuz bencil bir adamdı.Yinede onu sevdiğim için elimden geleni yapardım.O hatalar yapardı ben isyan ederdim o alttan alırdı kendini düzeltmeye çalışırdı.5-6 yıldır iyiydik )
Son sözü bana kendimi sex makinesi gibi hissettiriyor.Onun dışında bir hiçim demek ki.18 yıllık emeğimde çöp.Zaten sevgisizliğe o kadar alıştırmış ki beni en ufak şeyleri sevgi kırıntıları zannetmişim kendimi kandırmışım.Yüzüne bravo sonunda başardın bende seni sevmiyorum artık !
Yüzünü bile görmek istemiyorum diye haykırmak geliyor.
O kadar öfke doluyum ki mecburiyetler dışında konuşmamayı sadece ev arkadaşı olmayı düşünüyorum.Şimdi gidip boşanma dilekçesi vereceğim ama sakin ol mantıklı ol 17 yaşındaki oğlunu düşün sınava girecek çocuğun geleceğini mahvetme diyorum.
Akıllı kadınlarsınız ne olur bana bi akıl verin.Bu adamsıdan gerçekten kurtulmak istiyorum.Ben bu dünyaya ağlamaya gelmedim ve bunları gerçekten haketmiyorum.
hiç dokunma. yere mi atmış. kalsın orada. ne hali varsa görsün.İşe giyerken giydiği kıyafetleri ayrı bir yere koydum kendi yıkasın madem öyle.Kahvaltı yok ,yemek yok ,güleryüz yok ona bundan sonra su bile yok
valla bosanmıcagına göre bosa bosanma muhabbeti yapma yani erkeklerin er dedigini takaydık ooooo kendimi balkondan atmamız gerekirdir hic takma bile
Bu sefer gerçekten çok kırıldım beni sevmediğini anladım.Onunla bir saniyemi daha harcamak istemiyorum.
Terapist iyi fikir dediğiniz gibi şeffaf olmayan insanlarla anlaşmak daha zor ben en azından o açıdan şanslıyım. Eşim problemleri çözmek için konuşmayı sever.Allah yardım etsin.umarım herşey yoluna girer..Özür dilerse evlilik terapistini düşünüyorum belki bana söyleyemediklerini terapiste söyler.Ben şeffafım ama o değil.
Bir ara içimden geçenleri bir kağıda yazıp yatağının kenarına koyayım dedim ama bekleyeceğim
Once iste spr. Ilgili sorunlar var falan diye soylemissiniz. Sonra israr etmis cok istiyosan pre. Kullan demissiniz. Hakli olarak pek istekli degilmissiniz ve ona da belli etmissiniz aslinda :)
Bana gore gayet norml de esiniz de sizden pek gormediyse zoruna gitmistir. Belki bu konuda yaslandigini dusunuyordur:) sizin farketnediginiz biseyi kafaya taktiysa, siz biraz reddettiginiz icin( yine reddetmek diyorum ama dogru kelime nedir bilemedim, naz degil hakli sebebiniz var) belki o anda ona baglamistir. Cunku fevri ve gereksiz bi cikis yapmis.
Bence genele bakin. 18 yillik evlilik, simdiye kadar hakaret falan yok ki bunu bu kadar onemsediniz, aslinda bence sandiginiz gibi sevgisiz bi iliskini yok. Anlattiklariniza batigimda seven ama fazla belli edemeyen birini gordum ben. Her halukarda bence bosanmaya sebep yok. Suan sinirlisiniz siniriniz gecince iyi yonlrini hatirlayacaksiniz bence :)
Terapist iyi fikir dediğiniz gibi şeffaf olmayan insanlarla anlaşmak daha zor ben en azından o açıdan şanslıyım. Eşim problemleri çözmek için konuşmayı sever.Allah yardım etsin.umarım herşey yoluna girer..
Oğlunun sıvanından sonra eger gercekten ona karsı sevgin bitmisse 20 senede gecmıs olsa terket gitsinÇok üzgünüm.Dünden beri canım çok yanıyor.
Bana sevişmekten başka ne işe yararsın dedi
Bu sözü hazmedemiyorum.
Sırf onunla sevişmediğim için ya da prezervatif kullan dediğim için.Bu kadar öküzlük olmaz
Dün hastaneden geldik evdeyiz bana yaklaşlaştı hadi sevişelim dedi.Sevişmeyeli uzun zaman oldu dedi.Bende bu aralar üst üste kanamalarım oluyor spiralle ilgili bir problem olabilir doktora gideceğim hamile kalmaktan korkuyorum dedim.Ne olduğunu bir öğreneyim dedim.Bu ısrar etti.Çok istiyorsan sen korun dedim.Yüzünü ekşitti.İstemiyorum dedi.Sen zaten başka ne işe yararsın dedi.
Ben tabi şok oldum.Sinirlendim.Sen ne zannedersiyorsun beni .Çok istiyorsan geneleve git dedim.Şişme bebek al ihtiyacını görsün .Kadın ruhundan anlamayan odun gibi bir adamsın dedim.Sende bana konuşuyorsun ya dedi.Demekki haketmişsin dedim.O söylediğini kaldırabileceğimi zannetti.
Onu yanımdan gönderdim çek ellerini üzerimden dedim.
İşlerimi bitirdikten sonra akşam odaya kapattım kendimi içerden de kilitledim.Sabah tuvalete kalktım yüzüne bile bakmadım gene girdim odama.
(Şimdiye kadar beraber yaptığımız tek güzel şey gerçekten de sevişmekti. Kafamız uyuşmuyor ruhumuz uyuşmuyor ama sürekli kavga etmezdik sakin bir çifttik.Ben onu sevdiğimi söyler o söylemezdi.Ruhsuz duygusuz bencil bir adamdı.Yinede onu sevdiğim için elimden geleni yapardım.O hatalar yapardı ben isyan ederdim o alttan alırdı kendini düzeltmeye çalışırdı.5-6 yıldır iyiydik )
Son sözü bana kendimi sex makinesi gibi hissettiriyor.Onun dışında bir hiçim demek ki.18 yıllık emeğimde çöp.Zaten sevgisizliğe o kadar alıştırmış ki beni en ufak şeyleri sevgi kırıntıları zannetmişim kendimi kandırmışım.Yüzüne bravo sonunda başardın bende seni sevmiyorum artık !
Yüzünü bile görmek istemiyorum diye haykırmak geliyor.
O kadar öfke doluyum ki mecburiyetler dışında konuşmamayı sadece ev arkadaşı olmayı düşünüyorum.Şimdi gidip boşanma dilekçesi vereceğim ama sakin ol mantıklı ol 17 yaşındaki oğlunu düşün sınava girecek çocuğun geleceğini mahvetme diyorum.
Akıllı kadınlarsınız ne olur bana bi akıl verin.Bu adamsıdan gerçekten kurtulmak istiyorum.Ben bu dünyaya ağlamaya gelmedim ve bunları gerçekten haketmiyorum.
Esin hakaret ettiginde he deyip geciyon mu.valla bosanmıcagına göre bosa bosanma muhabbeti yapma yani erkeklerin er dedigini takaydık ooooo kendimi balkondan atmamız gerekirdir hic takma bile
penceremden yorumlarını en beğendiğim üyelerdensiniz. Üzülmenize ekstra üzüldüm. Hepimizin sorunları oluyor.
Bence şimdi aceleyle bir karar vermeyin. Böyle düşünmemin ilk sebebi, sizin de dediğiniz gibi büyük oğlunuzun sınavı olması. İkincisi, siz sessizliğinizi ve mesafenizi korudukça ama bu konu hakkında tartışmadıkça eşinizin gelip sizden özür dileyeceğini düşünüyorum. O zaman şimdi hissettiğinizden farklı hissedersiniz. Üçüncüsü de işyerleri bile ilk hatada işten çıkarmıyor, uyarı veriyor. Hata tekrarlanmasın diye konuşuyor, gerekirse eğitim veriyor, ikinci hatta üçüncü hatada atıyor.
O bir şey yapmadan affedilecek, sineye çekilecek bir durum değil, çok ağır haklısınız. Ama dediğim gibi ben hatasını anlayacağını düşünüyorum.
Bence gayet haklısınız alınmakta. Sonucta insanın sevgiye ihtiyacı var.
Ama boşanma konusunu iyi düşünün hemen karar vermeyin.
Gerçi sadece bu olay değil. Genel olarak sizin içinizde birikmişlik var gibi.
Buda patlamızı sağlayan olay olmuş. Yani bardagı tasıran son damla.
Anlıyorum sizi bunca yaşanmışlıga karsılık. Sizinle daha kibar daha sevgi dolu konusmasini istiyorsunuz. Ve boyle bir patavatsızlik sizi cileden cıkarmış. Haklısınız. Ama boşanma konusunda kararsız kaldim. Sonucta 17 yasinda bir oglunuz var. Evet artik cocuk degil herseyi anlayışla karsılayabilir.Evet çok doldum ve en önemlisi bu çirkin sözleri hakettiğimi düşünmüyorum.Yani herşey bu lafı duymak içinmiydi diyorum.Onunla olduğum ve devam ettiğim için faydadan çok zarar gördüm.
aslında isteksiz değildim öyle bir sorunum olmasa sevişirdimde sadece kendimi garantiye almak istedim
Anlıyorum sizi bunca yaşanmışlıga karsılık. Sizinle daha kibar daha sevgi dolu konusmasini istiyorsunuz. Ve boyle bir patavatsızlik sizi cileden cıkarmış. Haklısınız. Ama boşanma konusunda kararsız kaldim. Sonucta 17 yasinda bir oglunuz var. Evet artik cocuk degil herseyi anlayışla karsılayabilir.
Ama tamda ergenlik döneminde. Tamda karakterinin oluştugu bir dönemde onu böyle bir olayla sarsmak dogru olur mu?
Yani bir boşlukta olacak siz ayrılınca. Bir babada bir annede olacak. Tam herseye yeni heves ettigi dönemde bu onu olumsuz seylere yonderir mi bilemiyorum.
En dogru kararı siz verirsiniz tabiki.
Yok ben anladim zaten sizi. Acaba esiniz farkli hissetmis farkli anlamis olabilir mi? Cunku tepkisi oyle gibi
Öyle değil ama diyelimki isteksizdim yinede böyle bir şey söylenmez eşe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?