• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

inşşşşşşşşşşşşş:49::49::49:

canım öksürmek apşurmak ne kadar etkler bilmiyorum
ama ben çok etkileyeceğini düşünmüyorum
unutuyor olmanda bence iyi hep aaaaa bende bebiş var ne oldu ne olacak düşüncesinden iyidir
dikatli ol kendini yorma kasık ağrılarıda iyi haberin habercisi olsun :49::49::49:

kasık ağrısına öye diyorlarda benim daha 3. günüm...ama varya sözlerin sabah sabah içimi açtı allah razı olsun sende tez vakitte anne ol inşallah

kasık ağrısına öye diyorlarda benim daha 3. Günüm...ama varya sözlerin sabah sabah içimi açtı allah razı olsun sende tez vakitte anne ol inşallah

amin teşekür edrim
inşş
allahım hepimize nasip etsin
anneliği

canım yaa gözlerim doldu sevinçten formu tek tek okuyordum acaba ne oldu tarihlere bakıp bakıp atlıyordum birden görünce coştum vallahi hamişlerin duası kabul olur bizede bol bol dua et olurmu

CANIM HER AN DUA EDİYORUM SİZLER İÇİN HİÇ MERAK ETMEYİN OLUMLU YAKLAŞIN BEBİŞLERİNİZ GELCEK KIZLAR.BEN BUGÜN GÖRDÜM BEBİŞİMİ İNANILMAZ BİR DUYGU ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN PES ETMEK YOK BEBKLER GELİYOR KIZLAR.BİZ 4 HAFTA 1 GÜNLÜĞÜZ :nazar::emir_bebek:

CANIM HER AN DUA EDİYORUM SİZLER İÇİN HİÇ MERAK ETMEYİN OLUMLU YAKLAŞIN BEBİŞLERİNİZ GELCEK KIZLAR.BEN BUGÜN GÖRDÜM BEBİŞİMİ İNANILMAZ BİR DUYGU ALLAHIM HEPİNİZE NASİP ETSİN PES ETMEK YOK BEBKLER GELİYOR KIZLAR.BİZ 4 HAFTA 1 GÜNLÜĞÜZ :nazar::emir_bebek:

yerim ben senin bebeşini inş. sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasıp etsin Allahım

darısı bizlerin başına bize dua etmeyi unutma

birdaha gördüğünde söyle ona canım belkide hiç tanımıyacağı teyzesi doğduğu zaman onun o tatlı yanaklarından kocaman öpecek :))

günaydın kızlar
ALLAHIM YÜZLERİMİİZ GÜLDÜRSÜN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ayy ne uzun yazmışı yahu tabi buldum itiraf kadını yazarım :D:D

meraba eduvuca
ben de 3.5 yıllık evliyim.ben de senin gibi prof diye bi doktora takılıp kaldım.aynı aemeye onun da ağzından cımbızla alıyodun lafı.soru soruyodun cevaplamıyodu.ilgi alaka zaten dizboyu....bende 2 aşılama 1 tüp bebek denemesini istemeye istemeye ona yaptırdım.tabi olmadı.rahim filmi,küçük bi operasyon daha yaptı.bu acılar bi tarafa keşke tutsaydı.
şimdiki merkezimden memnunum allaha şükür.herşeyde çok iyiler.

kaçgün kaldı test gününe.hayırlı haberlerini alırız inşallah.
dün test günümdü yaptırdım 60 çıktı.biraz düşük ama inşallah katlanır.

Kızlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim:)))))))
Ben iğne kullanacağım 8. gündeyim, 300 gonal f ile başladım, 3. gün öncede gonal f e ilaveten 75 doz menogon yapılıyorum..bugün doktora gittim en büyük yumurta çapım 11,5 mm. Doktorum herşey normal dedi.ben dedim acaba ilaçlarmı etkilemiyor..doktorum hayır dedi, yavaş yavaş büyüyor bi problem yok dedi. Ama ben acaba niyeki diye düşünüyorum? doktorum yumurta toplamamın gelecek hafta salı günü olacağını söyledi

Kızlar merhaba bi sorum olcak size cevaplarsanız çok sevinirim:)))))))
Ben iğne kullanacağım 8. gündeyim, 300 gonal f ile başladım, 3. gün öncede gonal f e ilaveten 75 doz menogon yapılıyorum..bugün doktora gittim en büyük yumurta çapım 11,5 mm. Doktorum herşey normal dedi.ben dedim acaba ilaçlarmı etkilemiyor..doktorum hayır dedi, yavaş yavaş büyüyor bi problem yok dedi. Ama ben acaba niyeki diye düşünüyorum? doktorum yumurta toplamamın gelecek hafta salı günü olacağını söyledi

tannsel senin tedavi uzun protokol muydu?ne kadar sürecek,yumurta toplamaya kadar?

tannsel senin tedavi uzun protokol muydu?ne kadar sürecek,yumurta toplamaya kadar?

canım evet benimki uzun protokoldu, doktorum yumurta toplamanın pazartesiveya salı günü olabileceğini söyledi..Bakalım zaman ne gösterecek..sen ne yaptın?

canım bütün dualrım seninle...Bende dün başladım tedaviye Gonal f verdi. ctesi tekrar kontrol var bakalım nolucak?

bende 7 gündür kullanıyorum gonal f'i..300 doz başladık,inşallah sonumuz hayırlı olur...

Back
X