İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

valla ben bu işi öyle bi kaptım ki gidip ücra bi yerde sahte klinik açıcam. elde düşme bi ultrason cihazı bulsam tamamdır :))

canım tüp bebek işi buğün benim için tam resmiyet kazandı..

ilaçlar alındı ve iğneler başlandı..çok tırstım bugün..1 kilo gözyaşı dökmüşümdür...

canım tüp bebek işi buğün benim için tam resmiyet kazandı..

ilaçlar alındı ve iğneler başlandı..çok tırstım bugün..1 kilo gözyaşı dökmüşümdür...

Bak ben raporlu deliyim yıllardır terapiye gidiyorum ve terapistin bana söylediği çoook güzel bişey var. Şimdi bizler birer kız çocuğuz ve babamız bizi bebek almaya götürüyor, bu bi oyun durup dururken ya olmazsa diyip babanın aklına bebek almamayı sokma, sen de oyna bu oyunu..Hoplaya zıplaya git al bebeği gel. Ha eğer fiziksel olarak canım yanacak sanıyorsan gerçekten yanmıyor kuzucum valla ağrı sızı yok.

slm herkese benimde tahmini 25 ocak regl dönemim tedaviye başlıcazya günler geçmek bilmioooo yanlız benim 2.denemem olacak aranızda olmamın sakıncası varmı

Gündaşımmmmmmm
Canımmmmmmm :)
gel alırım ben seniiii

benim de ikinci denemem kovarlarsa ikinci defa tüp bebek deneyecek büyülü bahçe adaylarının umut, heyecan dolu deneyimleri diye çakma başlık açarız :)))

yook öle şeyyyy
kabul ettim ben seni

Bayıldım bu oyunaaaaa

bide denemesek canımız daha çok yanmayacak mı keşkelerle
acı fiziksel olsun geçer...

İlk denememde olmamasından o kadar korktum ki etrafıma durmadan hiç ümidim yok, sanmıyorum, ummuyorum dedim durdum. Aklım sıra olmadığı zaman böylece çok üzülmeyecektim.. Ama o insanın içindeki umut var ya en derine de itsen orada duruyor ve hayalkırıklığı denen şeyden kaçmak bu nedenle imksansız. Bu deneme için beklerken bir baktım yeni bir savunma mekanizması bulmuşum, diyorum ki içimde bir his var bu sefer olmayacak ama 3.de olacak.. Bak salağa.. yine aynı şey.. sonra kahraman terapistim neden umutlanmaktan korkuyorsun umutlanmadığın zaman üzülmedin mi sanki konulu seansıyla gözümü açtı :))) Şimdi içimdeki umut ateşini habire körüklüyorum.. Olumsuzluk aklımın bir yerinde var ama onu görmezden gelmeye çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki beklentilerim ne olursa olsun olumsuz olursa acı ve olumlu olursa sevinç sonsuz olacak.. Hem hiç bir zaman şans bitmez gücüm olduğu sürece hayalimin peşinden koşacağım..
Bir de olumlu taraf buldum bu başıma gelenlerde..Ben bunları yaşamadan önce daha sabırsız daha duyarsız bir insandım. Tanımadığım birinin sorduğu soruya cevap yazmak, hiç bilmediğim insanları kendime dost bilip onlar için dua etmek, başkasının da mutluluğunu kendimle beraber istemek bana göre şeyler değildi.. Şimdi tevekkül nedir, dayanışma nedir biliyorum. Yaşadığım sıkıntılara değer veriyorum o sıkıntılar beni iyi insan olma yolunda ilerletiyor.
Öfff amma kafa ütüledim sabah sabah..

yaaaaaaaaaa bu söylediklerin yaŞAdıkların aynını düşünüyorum transferden sonra hayır yaaaaa olmayacak demler
olmasa bana busfer koymaz alıştım dermeler
ama olmayınca saatlerce ağlamalr (ağlamasam ölecektim içimde büyüyecekti)
offffffffff
kuzum ooffffffffffffff
ama en doğrusu umdudu yitirmemek umut yoksa hiç bir şey yok
ben şimdi neden olmasın demeye çalışıyorum neden vereck olan ALLAH olduktan sonra neden olmasın
ve inşş olcak
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

canım geçen yıllarda eşim bir bebk alalım dedi
ama ben eşime
biz her şeyi deneyelim olmassa ondan sonra dedim
ilerde keşke diyeceğimiz bir şey kalmasın dedim
inşşşşşşş keşklerimiz hiç olmaz

Çok güzel yzmışsın cnm

Tevekkül,yapıp yapabileceğimiz sığınabileceğimiz tek şey o
Tanımadığımız kişiler ise
en dosttan dost bu dönemde arkadaşım.
En ii biz anlarız birbirimizi

yapma be güzelim
güzel olacak sadece çok planlı ve takipli bi gebelik seninki o kadar...
moralini yüksek tut bebeğin için yapıyosun hepsini ilerde seni üzmeye kalkarsa elinde kozun olur
ben senin için ne iğneler yedim eşek sıpası dersin
tabi annesi babası hariç

Selam Kızlar,

Topiğiniz bugün ilk defa baştan sona kadar okudum öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.Bnede sizin gibi bu yollardan geçtim ve hiç bir zaman pes etmedim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu duyguyu hepimize yaşatsın hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın dualarım sizinle kızlar inşallah 2012 yılına hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz.Amin

akıllıbıdığım haklısın..

kendimi hemen topladım..şurda 3 haftalık bir süreç, güçlü olmak gerekiyor..dün ilk iğnemide yaptırdım..aldım östrojenimi, artık yavaş yavaş benim gögüsler Pamela Anderson gibi olurım:)))

hepimizin tedavileri hemen hemen aynı zamana denk geliyo
İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi de peş peşe burda paylaşırız

hormonların iyi yanı diyelim biz ona

kızlar 5. günüm ve karnım patlamak üzere az önce 5. iğnemide yaptım saat 22:00 da yumurtalar kendi kendine çatlamasın diye başka bir ğine yapıcam bu iğneye bugün başlıycam yarın sabah doktorum görecek bakalım yumurtalar ne durumda olacak..

merhaba craftcım, merhaba arkadaşlar.

ben hepinize Allah kolaylık versin ve bol şans demek için uğramıştım. dilerim ilk ve son tedaviniz olur ve bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız.

hepinizi çok çok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…