valla ben bu işi öyle bi kaptım ki gidip ücra bi yerde sahte klinik açıcam. elde düşme bi ultrason cihazı bulsam tamamdır :))
merhaba Ayşecim nasılsın?
canım tüp bebek işi buğün benim için tam resmiyet kazandı..
ilaçlar alındı ve iğneler başlandı..çok tırstım bugün..1 kilo gözyaşı dökmüşümdür...
slm herkese benimde tahmini 25 ocak regl dönemim tedaviye başlıcazya günler geçmek bilmiooooyanlız benim 2.denemem olacak aranızda olmamın sakıncası varmı
benim de ikinci denemem kovarlarsa ikinci defa tüp bebek deneyecek büyülü bahçe adaylarının umut, heyecan dolu deneyimleri diye çakma başlık açarız :)))
Bak ben raporlu deliyim yıllardır terapiye gidiyorum ve terapistin bana söylediği çoook güzel bişey var. Şimdi bizler birer kız çocuğuz ve babamız bizi bebek almaya götürüyor, bu bi oyun durup dururken ya olmazsa diyip babanın aklına bebek almamayı sokma, sen de oyna bu oyunu..Hoplaya zıplaya git al bebeği gel. Ha eğer fiziksel olarak canım yanacak sanıyorsan gerçekten yanmıyor kuzucum valla ağrı sızı yok.
Bak ben raporlu deliyim yıllardır terapiye gidiyorum ve terapistin bana söylediği çoook güzel bişey var. Şimdi bizler birer kız çocuğuz ve babamız bizi bebek almaya götürüyor, bu bi oyun durup dururken ya olmazsa diyip babanın aklına bebek almamayı sokma, sen de oyna bu oyunu..Hoplaya zıplaya git al bebeği gel. Ha eğer fiziksel olarak canım yanacak sanıyorsan gerçekten yanmıyor kuzucum valla ağrı sızı yok.
bide denemesek canımız daha çok yanmayacak mı keşkelerle
acı fiziksel olsun geçer...
yaaaaaaaaaa bu söylediklerin yaŞAdıkların aynını düşünüyorum transferden sonra hayır yaaaaa olmayacak demlerİlk denememde olmamasından o kadar korktum ki etrafıma durmadan hiç ümidim yok, sanmıyorum, ummuyorum dedim durdum. Aklım sıra olmadığı zaman böylece çok üzülmeyecektim.. Ama o insanın içindeki umut var ya en derine de itsen orada duruyor ve hayalkırıklığı denen şeyden kaçmak bu nedenle imksansız. Bu deneme için beklerken bir baktım yeni bir savunma mekanizması bulmuşum, diyorum ki içimde bir his var bu sefer olmayacak ama 3.de olacak.. Bak salağa.. yine aynı şey.. sonra kahraman terapistim neden umutlanmaktan korkuyorsun umutlanmadığın zaman üzülmedin mi sanki konulu seansıyla gözümü açtı :))) Şimdi içimdeki umut ateşini habire körüklüyorum.. Olumsuzluk aklımın bir yerinde var ama onu görmezden gelmeye çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki beklentilerim ne olursa olsun olumsuz olursa acı ve olumlu olursa sevinç sonsuz olacak.. Hem hiç bir zaman şans bitmez gücüm olduğu sürece hayalimin peşinden koşacağım..
Bir de olumlu taraf buldum bu başıma gelenlerde..Ben bunları yaşamadan önce daha sabırsız daha duyarsız bir insandım. Tanımadığım birinin sorduğu soruya cevap yazmak, hiç bilmediğim insanları kendime dost bilip onlar için dua etmek, başkasının da mutluluğunu kendimle beraber istemek bana göre şeyler değildi.. Şimdi tevekkül nedir, dayanışma nedir biliyorum. Yaşadığım sıkıntılara değer veriyorum o sıkıntılar beni iyi insan olma yolunda ilerletiyor.
Öfff amma kafa ütüledim sabah sabah..
bide denemesek canımız daha çok yanmayacak mı keşkelerle
acı fiziksel olsun geçer...
İlk denememde olmamasından o kadar korktum ki etrafıma durmadan hiç ümidim yok, sanmıyorum, ummuyorum dedim durdum. Aklım sıra olmadığı zaman böylece çok üzülmeyecektim.. Ama o insanın içindeki umut var ya en derine de itsen orada duruyor ve hayalkırıklığı denen şeyden kaçmak bu nedenle imksansız. Bu deneme için beklerken bir baktım yeni bir savunma mekanizması bulmuşum, diyorum ki içimde bir his var bu sefer olmayacak ama 3.de olacak.. Bak salağa.. yine aynı şey.. sonra kahraman terapistim neden umutlanmaktan korkuyorsun umutlanmadığın zaman üzülmedin mi sanki konulu seansıyla gözümü açtı :))) Şimdi içimdeki umut ateşini habire körüklüyorum.. Olumsuzluk aklımın bir yerinde var ama onu görmezden gelmeye çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki beklentilerim ne olursa olsun olumsuz olursa acı ve olumlu olursa sevinç sonsuz olacak.. Hem hiç bir zaman şans bitmez gücüm olduğu sürece hayalimin peşinden koşacağım..
Bir de olumlu taraf buldum bu başıma gelenlerde..Ben bunları yaşamadan önce daha sabırsız daha duyarsız bir insandım. Tanımadığım birinin sorduğu soruya cevap yazmak, hiç bilmediğim insanları kendime dost bilip onlar için dua etmek, başkasının da mutluluğunu kendimle beraber istemek bana göre şeyler değildi.. Şimdi tevekkül nedir, dayanışma nedir biliyorum. Yaşadığım sıkıntılara değer veriyorum o sıkıntılar beni iyi insan olma yolunda ilerletiyor.
Çok güzel yzmışsın cnm
İlk denememde olmamasından o kadar korktum ki etrafıma durmadan hiç ümidim yok, sanmıyorum, ummuyorum dedim durdum. Aklım sıra olmadığı zaman böylece çok üzülmeyecektim.. Ama o insanın içindeki umut var ya en derine de itsen orada duruyor ve hayalkırıklığı denen şeyden kaçmak bu nedenle imksansız. Bu deneme için beklerken bir baktım yeni bir savunma mekanizması bulmuşum, diyorum ki içimde bir his var bu sefer olmayacak ama 3.de olacak.. Bak salağa.. yine aynı şey.. sonra kahraman terapistim neden umutlanmaktan korkuyorsun umutlanmadığın zaman üzülmedin mi sanki konulu seansıyla gözümü açtı :))) Şimdi içimdeki umut ateşini habire körüklüyorum.. Olumsuzluk aklımın bir yerinde var ama onu görmezden gelmeye çalışıyorum. Çünkü biliyorum ki beklentilerim ne olursa olsun olumsuz olursa acı ve olumlu olursa sevinç sonsuz olacak.. Hem hiç bir zaman şans bitmez gücüm olduğu sürece hayalimin peşinden koşacağım..
canım güzel gelişmeler seninle beraber hepimizi sevindiriyor inanabilirsin...Herşeyi paylaş bizimle..
Kızlar buğün ne oldu anlatmak isterim...
doktorla randevum vardı 18 gündür doğum kontrol hapı kullanıyordum, bugün lucrine başladım..4 gün doğum kontrol hapı ile kullanıp sonra ilacı tek kullanacağım..Adet olunca tekrar doktora gideceğim..
bugün ne duygu yoğunluğu yaşadım anlatamam..eşim eczaneye girdi ilaçları alayım diye eczaneden bi çıktı..elinde 6 poşet ilaç şok oldum..bi an dedimki vazgeçiyorum..sonra eşim ikna etti enjeksiyondan çok görünüyor diye:)ben iyi bi ağladım..
sonra hemişire bana nasıl yapılacağını gösterirkende bi dolu göz yaşı döktüm...sormayın ya anlamveremedim kendime..
yapma be güzelim
güzel olacak sadece çok planlı ve takipli bi gebelik seninki o kadar...
moralini yüksek tut bebeğin için yapıyosun hepsini ilerde seni üzmeye kalkarsa elinde kozun olur
ben senin için ne iğneler yedim eşek sıpası dersin
tabi annesi babası hariç
akıllıbıdığım haklısın..
kendimi hemen topladım..şurda 3 haftalık bir süreç, güçlü olmak gerekiyor..dün ilk iğnemide yaptırdım..aldım östrojenimi, artık yavaş yavaş benim gögüsler Pamela Anderson gibi olurım:)))
Hişşt noldu? Neden sesiniz çıkmıyor kaç gündür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?