• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Defa Tüp Bebek Deneyecek Büyülü Bahçe Adaylarının Umut, Heyecan Dolu Deneyimleri

arkadaslar sizlere bi sorum olacak hiç asılama denemedinizmi doktorunuz önermedimi benim eşimin sperm sayısı ilkinde 17milyondu 2.de 13milyon oldu bize doktor asılama öneriyor ama biz daha karar veremedik bitkisel şeyler deniyoruz çok da istiyoruz allah bigün verecek çokkkk ii biliyorum bizlerin kucakları dolacak allah gönlünüze göre hayırlı evlat versin

arkadaslar sizlere bi sorum olacak hiç asılama denemedinizmi doktorunuz önermedimi benim eşimin sperm sayısı ilkinde 17milyondu 2.de 13milyon oldu bize doktor asılama öneriyor ama biz daha karar veremedik bitkisel şeyler deniyoruz çok da istiyoruz allah bigün verecek çokkkk ii biliyorum bizlerin kucakları dolacak allah gönlünüze göre hayırlı evlat versin

canım,
benim ve tannsel in dr u aşılama boşa zaman kaybı dedi. Sayı değil de (Sizin sayınız da düşük) morfoloji daha önemli.
Sizin morfoloji nedir? Birde hangi dr a gidiyorsunuz?

canım bizim sperm sayımız 4-6 milyon arası..doktor bana aşılamayı hiç önermedi..sizde morfoloji ve ileri hareketlilik kaç? bunlarda çok önemli..

arkadaslar morfoloji yi bilmiyorum ama doktor ii demişti esimde varikosel var doktorum ahmet yılmaz bursada medical park hastanesi ne gidiyorum

arkadaslar morfoloji yi bilmiyorum ama doktor ii demişti esimde varikosel var doktorum ahmet yılmaz bursada medical park hastanesi ne gidiyorum

canım ürologa gidince tüp bebek işini önermiyorlar, kadın doğumcuya gidincede varikosel ameliyatını önermiyorlar..zor bir durum oluyor anlıyacağın...benim eşim proceed diye bi ilaç kullanıyor multıvitamin..

cnm bizim 1. test 8 milyon 2. test 5,5 milyon
morfoloji %4
senin nasıl yaz bakalım bi
hangi ildesin bide

canım benım esımde varıkosel vardı.2 temmuzda amelıyat oldu .amelıyat oncesı degerlerı 1 ccde 8 mılyon ılerı hareket % 26 yavas hareket % 28 morfolojı % 2 idi.ve dr. bırde dna hasar testı ıstedı.bızım spermlerde ılerı derecede hasar cıktı.% 42 cıktı.sınır % 15 ti.amelıyattan 4 ay sonra 1 ccde 17 mılyon olmus spermler.hareket ve morfolojı aynıydı.dna hasarına bır daha baktrmadık.ama ınsallah dusmustur.ınternetten arastrdgıma gore hasar % 35 ten coksa mıkroenjeksıyon bıle zor yazıyordu.bu yuzden cok korkuyorum evladım olmazsa dıye.ama sımdı e vıtamını cınko gınseng folık asıt ıcıyor esım.ocak sonu yıne test yaptrcaz.dna hasarınada bakıcaz.umarım dusmustur.esımde bırde fsh dusuk.2.4 sanırım ocakta fsh yukseltıcı ılac verıcek dr.bızde boyle yok yok.bende nısanda baslamayı dusunuyorum.Insallah ılk denememızde hepımız bebıslerımıze kavusuruz

kızl bu arada mutlaka eslerınız proxeed plus kullansın.spermlerı cok arttırıyor.burda cok kısı var kullanıp fayda goren.sızın morfolojıde guzel.% 4 % 5 i gorsem keske bende.sayıyıda proxeed ıle arttırabılırsınız bence.ayrıca eslerınızın fsh ve testesteron degerlerını olcturmedıysenız mutlaka olcturun.bu da spermlerde cok etkılı.dusuk yada yuksek olması problem.

kızl bu arada mutlaka eslerınız proxeed plus kullansın.spermlerı cok arttırıyor.burda cok kısı var kullanıp fayda goren.sızın morfolojıde guzel.% 4 % 5 i gorsem keske bende.sayıyıda proxeed ıle arttırabılırsınız bence.ayrıca eslerınızın fsh ve testesteron degerlerını olcturmedıysenız mutlaka olcturun.bu da spermlerde cok etkılı.dusuk yada yuksek olması problem.

canım tannselin eşi kullandı onu,
benimkide kullandı benzer ürün
bizimkilerde ters tepti:) sayı iice düştü :)
tüm tahliller yapıldı eşimin de
sorun yok hepsi normal
varikosel de yok

canım eşim proxeedi 1 aydır kullanıyor.doktorumuz en az 3 ay daha kullanın dedi..inşallah güzel sonuçlar alırız...

ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ

hayırlısı olsun cnm
anlat bakalım yaş? neden tüp? hangi merkez? Nelerden geçtin bu yolda

sende sende

pişşşttt
yok öle sipariş :)
HAYIRLISI dicez,sağlıklısı dicez :)

kizlar sizlere ümit olmak isterdim ama malesef yumurtaliklarim dölenmedi umut dolu seyler yazin demissiniz bende fazla birsey yazmiyacagim insallah bir gun bende umut dolu güzel deyimlerimi sizinle baylasirim allah herkesin yolunu acik etsin kucagini dolu etsin

kizlar sizlere ümit olmak isterdim ama malesef yumurtaliklarim dölenmedi umut dolu seyler yazin demissiniz bende fazla birsey yazmiyacagim insallah bir gun bende umut dolu güzel deyimlerimi sizinle baylasirim allah herkesin yolunu acik etsin kucagini dolu etsin

canım neden böyle oldu?doktorlar ne dedi?Canım inşallah güzellikler getirisn hayat bize...

canım neden böyle oldu?doktorlar ne dedi?Canım inşallah güzellikler getirisn hayat bize...

gitigimiz merkez o kadar yogun ki ancak yarin termin aldik aslinda 2 hafta sonra veriyorlardi termini esim biraz kizinca yarina ayarladi termini bilemiyoruz nasil oldu saskinlik icindeyik hersey yolundaydi adeta bitmis gibiyim

gitigimiz merkez o kadar yogun ki ancak yarin termin aldik aslinda 2 hafta sonra veriyorlardi termini esim biraz kizinca yarina ayarladi termini bilemiyoruz nasil oldu saskinlik icindeyik hersey yolundaydi adeta bitmis gibiyim

canım hangi merkezde yaptırdınız?

termini ne demek..

Back
X