Bende gittim geldm cnim 2 gun daha kullan gel dediler Çarşamba kontrol var yinebgn gittim ben e2 tahlılı istedi cnm doktor. onun sonucunu beklıorm. daha önce adetin 2. gnü yplmştı prolaktn yğksek çıkmş
Bir çok nedeni vardır tabiki benimde ilk tüp bebek denemem olacak.Selamlar,
Benimde yumurtalarım geçen hafta toplanmıştı 23 Olgun yumurta alındı. Ancak 11 i döllendi, 5. gün sonuna da iyi kaliteli 2 tane orta kaliteli 1 tanesi ulaşabildi. 3 embriyoda donduruldu, yumurtanın bu kadar çokken embriyonun bu kadar az çıkması neden olur bilen var mı ?
Sebepsiz infertilite bizimki. 3 yıldır deniyoruz maalesef nasip olmadı.sizin taze mi dondurulmuş mu transfer olacakBir çok nedeni vardır tabiki benimde ilk tüp bebek denemem olacak.
Benimde eşimle alakalı olmuyordu siz neden yaptırıyorsunuz?
Bizim daha yumurta toplanmadi doktor karar verecek taze mi yoksa dondurulmuş mu bence bana hemen transfer edeceklermis gibi geliyor. Bakalım kısmetSebepsiz infertilite bizimki. 3 yıldır deniyoruz maalesef nasip olmadı.sizin taze mi dondurulmuş mu transfer olacak
Bu sene olmadı seneye olur diye diye bekledik 6 sene geçmişSebepsiz infertilite bizimki. 3 yıldır deniyoruz maalesef nasip olmadı.sizin taze mi dondurulmuş mu transfer olacak
bnmde cuma iğneler iyi tepkı vermış 4 gğnde 5 yumurta var gibi duruomuşBende gittim geldm cnim 2 gun daha kullan gel dediler Çarşamba kontrol var yine
Yumurta sayisini solemedi ama ben ultrason da sayarken 13-14 saydim gibi belki de yanls anladim olcup yazdırıyor du stajyerinebnmde cuma iğneler iyi tepkı vermış 4 gğnde 5 yumurta var gibi duruomuş
olmştr belkıde sen benden önde gidiyosun kaçıncı gğn bgn senınYumurta sayisini solemedi ama ben ultrason da sayarken 13-14 saydim gibi belki de yanls anladim olcup yazdırıyor du stajyerine
7 ignemi olcam bugunolmştr belkıde sen benden önde gidiyosun kaçıncı gğn bgn senın
Bi umut bekliyor insan anlıyorumBu sene olmadı seneye olur diye diye bekledik 6 sene geçmiş
Merhabalar sağlıklı olması ile alakalı diye biliyrm ben,birde opu olyn arkdşlr yumurta sayısına takılmayın derim ben opu olmadn önce doktor 12,13 yumurta var dedi opudan çıktm 4 tane denildi çok ağladm elenerek elimde ne kalırki diye,birde girerkn tahmini bir rakamdan sonra düşük toplanması beni çok üzmüştü...neticede 4 ü de döllendi vede donduruldu,size tavsiyem benim gibi yapmyn üzüldüğü ağladığı ile kalyr insan.Doktorunuza güveniyrsnz eğer çok kurcalamayn çünkü insan stres olyr kafası karışyrSelamlar,
Benimde yumurtalarım geçen hafta toplanmıştı 23 Olgun yumurta alındı. Ancak 11 i döllendi, 5. gün sonuna da iyi kaliteli 2 tane orta kaliteli 1 tanesi ulaşabildi. 3 embriyoda donduruldu, yumurtanın bu kadar çokken embriyonun bu kadar az çıkması neden olur bilen var mı ?
Toplam kaç iğne vurulması gerekiyor bide kaç gün bu iğneler kullanılıyor7 ignemi olcam bugun
İlk etapta 6 gun bugun kontrol vardi 2 gun daha kullan dedilrr sonra nolur bilmemToplam kaç iğne vurulması gerekiyor bide kaç gün bu iğneler kullanılıyor
Peki rahim filmi çektirdiniz mi? Yani sizden istediler miİlk etapta 6 gun bugun kontrol vardi 2 gun daha kullan dedilrr sonra nolur bilmem
Merhabalar siz dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdınız mı ?Merhabalar sağlıklı olması ile alakalı diye biliyrm ben,birde opu olyn arkdşlr yumurta sayısına takılmayın derim ben opu olmadn önce doktor 12,13 yumurta var dedi opudan çıktm 4 tane denildi çok ağladm elenerek elimde ne kalırki diye,birde girerkn tahmini bir rakamdan sonra düşük toplanması beni çok üzmüştü...neticede 4 ü de döllendi vede donduruldu,size tavsiyem benim gibi yapmyn üzüldüğü ağladığı ile kalyr insan.Doktorunuza güveniyrsnz eğer çok kurcalamayn çünkü insan stres olyr kafası karışyr
Canım 13 yumurta toplanmış 9u Iyi kaliteymis 4 u döllenmiş takip ediyorlarmış perşembe transfer olcak nasi senceHaber verirsn canim beni etiketleyip .kac tane yumurtan olcak diye. Insallah gúzel gecer stres yapma
Canim dölleneni baz alalm iyi bi skınti yok suanlik insallah sorunsuz yaşarlar 5gün. Ya hemen transfer istemeseydin keske bi dinlenseydi vücudunCanım 13 yumurta toplanmış 9u Iyi kaliteymis 4 u döllenmiş takip ediyorlarmış perşembe transfer olcak nasi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?