İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

Selamlar,
Benimde yumurtalarım geçen hafta toplanmıştı 23 Olgun yumurta alındı. Ancak 11 i döllendi, 5. gün sonuna da iyi kaliteli 2 tane orta kaliteli 1 tanesi ulaşabildi. 3 embriyoda donduruldu, yumurtanın bu kadar çokken embriyonun bu kadar az çıkması neden olur bilen var mı ?

Bir çok nedeni vardır tabiki benimde ilk tüp bebek denemem olacak.
Benimde eşimle alakalı olmuyordu siz neden yaptırıyorsunuz?

Sebepsiz infertilite bizimki. 3 yıldır deniyoruz maalesef nasip olmadı.sizin taze mi dondurulmuş mu transfer olacak
Bizim daha yumurta toplanmadi doktor karar verecek taze mi yoksa dondurulmuş mu bence bana hemen transfer edeceklermis gibi geliyor. Bakalım kısmet
Bizimde altı senedir bekliyoruz esimden kaynaklı kalite bozukluğu ve sayı düşüklüğü var

Merhabalar sağlıklı olması ile alakalı diye biliyrm ben,birde opu olyn arkdşlr yumurta sayısına takılmayın derim ben opu olmadn önce doktor 12,13 yumurta var dedi opudan çıktm 4 tane denildi çok ağladm elenerek elimde ne kalırki diye,birde girerkn tahmini bir rakamdan sonra düşük toplanması beni çok üzmüştü...neticede 4 ü de döllendi vede donduruldu,size tavsiyem benim gibi yapmyn üzüldüğü ağladığı ile kalyr insan.Doktorunuza güveniyrsnz eğer çok kurcalamayn çünkü insan stres olyr kafası karışyr

Merhabalar siz dondurulmuş embriyolardan transfer yaptırdınız mı ?

Canım 13 yumurta toplanmış 9u Iyi kaliteymis 4 u döllenmiş takip ediyorlarmış perşembe transfer olcak nasi sence
Canim dölleneni baz alalm iyi bi skınti yok suanlik insallah sorunsuz yaşarlar 5gün. Ya hemen transfer istemeseydin keske bi dinlenseydi vücudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…