- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
5 de degil 3 gun oOluyo canim bilmiyorum ki bildikleri vardir doktorun diye zaten diyemwm biraz dinleneyim diye ama oyle soylediler insallah persembeye kadar kalirlar .Canim dölleneni baz alalm iyi bi skınti yok suanlik insallah sorunsuz yaşarlar 5gün. Ya hemen transfer istemeseydin keske bi dinlenseydi vücudun
3.gün embriyosu transfer olcaksa merak etme yasarlar zaten bu tabloda en az 3 tane kalır 3.güne5 de degil 3 gun oOluyo canim bilmiyorum ki bildikleri vardir doktorun diye zaten diyemwm biraz dinleneyim diye ama oyle soylediler insallah persembeye kadar kalirlar .
Insallah canim progestan vuruluyorum transfer günü de vurulup mu gideyim bi fikrin war mi3.gün embriyosu transfer olcaksa merak etme yasarlar zaten bu tabloda en az 3 tane kalır 3.güne
Doktoruna sor ama ogünde vurulman lazım saat farketmez tabiki transferdn önce daha rahat gdip gelirsn canim. O progestan 2 ay kadar kullancaksn zatenInsallah canim progestan vuruluyorum transfer günü de vurulup mu gideyim bi fikrin war mi
Soracağım canım inşallah hayirlisiolur bu süreç zorlu stresli hakkimizda hayırlısıDoktoruna sor ama ogünde vurulman lazım saat farketmez tabiki transferdn önce daha rahat gdip gelirsn canim. O progestan 2 ay kadar kullancaksn zaten
Çok teşekkür ederiz. Sizin çocuğunuz var mı şimdi ?5 kez yaptırmıs biri olarak hepinize kolaylıklar dilerim. Rabbim gönlünüzden geceni nasıp etsin ınsallah. Yavrularınız göbüşünüzde sonrada kucagınızda olsun ınsallah.
Allah yardımcınız olsun kızlar. Süper moralle başlayın herşey güzel olsun
Malesef canım. Bu sıze motivasyon kaybettırmesin. Ben PES etmedim. Yakın zamanda tekrar deneyeceğim.Çok teşekkür ederiz. Sizin çocuğunuz var mı şimdi ?
İlk etapta istiyorlar tedavi ona gore şekilleniyorPeki rahim filmi çektirdiniz mi? Yani sizden istediler mi
Herkesten istemıolar benden istemediler meselaİlk etapta istiyorlar tedavi ona gore şekilleniyor
Olabilir benim tanidiklarimdan ve benden istenmistiHerkesten istemıolar benden istemediler mesela
Kesinlikle doğru bnnde esim kaynakli diye gitmistik bendende istenince rahim filminde polip cikti ameliyat oldum eger olsaymisda dusermis zaten dedi drMutlaka çektrmenizi tavsiye ederm,bizim problemim eşim kaynaklı diye tüp bebeğe başlama kararı aldk ben tedbir için çektrmk istedm kafam rahat olsun diye benimde sağ tüp tıkalı ve sıvı bulundu bunun için operasyon geçirdim,çektirmeden transfer olsaydm o sıvı bebeğin tutunmasını yada daha sonra düşmesine sebeb olcktı..bence mutlaka çekilmeli
Hayırlısı olsun arkadaşım bencede bazen insan kendi araştırıp bazı çareler aramalıMutlaka çektrmenizi tavsiye ederm,bizim problemim eşim kaynaklı diye tüp bebeğe başlama kararı aldk ben tedbir için çektrmk istedm kafam rahat olsun diye benimde sağ tüp tıkalı ve sıvı bulundu bunun için operasyon geçirdim,çektirmeden transfer olsaydm o sıvı bebeğin tutunmasını yada daha sonra düşmesine sebeb olcktı..bence mutlaka çekilmeli
Çok geçmiş olsun canim. Şimdiden hayırlısı olsun herşey. Güzel haberler le gel insalahBen de varım :)
Merhaba herkese tedavisinde başarılar hayırlısı olsun diyorum öncelikle :)
Yaş 41'e 2 ay var :) Endometriozis hastasıyım. Amh çok düşük. iki tüpüm de tıkalı. laparoskopi olmam gerekiyor. Antalya Memorial Hastanesinde tedavi görüyorum. Tek yumurtam var. Embriyo havuzu şeklinde öneride bulundu doktorumuz. Pazartesi ya da Salı ilk opu'yu olucam kısmetse eğer.
Aynen benim doktorum da bu şekilde bilgi verdi. İğnelere başladığım gün itibariyle cinsel ilişkiyi yasakladı.Tedaviye basladigin andan itibaren iliski hic istemiyorlar aslında ama olan olmus sıkıntı olmasin insallaj
canım hiç canını sıkma o kadar çok kötü durumda olan var ki su akıyor ve yolunu buluyor merak etme herşey düzelecekMerhaba kızlar bende ocak şubat gibi başlicam tüpe sorularım var ağrı sızı oluyormu yumlar nasıl toplanıyo, birde çikolata kisti olanlar cevap verebilirmi benim kistim yapılan tedavilerden dolayı büyümüş ve şuan tüp aşılama bişey yapılmıyo küçülmesini beklicez ama küçülürmü hiç iyi değilim ya hiç umutlu değilim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?