İlk defa tüp bebek deneyecek olanlar

tüp bebek ne zaman deneyeceksiniz ?
Allah yardımcımız olsun canım senin de sorun kistmi, baya olmuş Allah sabır versin gerçekten zor ya, ocakta kistim küçülmüş olursa hemen başlarız o zamana kadar hapla küçültcem, haftaya da bahçeciye ön görüşme yapcaz zeki beyden

Yok benimki kist değil Sorun benden kaynaklı değil
Eşimden kaynaklı sperm morfoloji hepsi az olduğundan dolayı 6 senedir bekliyorum
İlk defa tüp bebek deneyeceğiz bizde ocakta

Ben de geçen cuma başladım 4 gün iğne kullandım bugün opu olacak tek yumurta toplanacaktı zaten o da erken çatlamış toplanmadı yani. Çok zor Amh düşük benim yumurtam çok olsaydı keşke ama 6 tane folikül gördü geçen ayda 4. Bu ay sadece tek yumurta önden gittiği ve büyüdüğü için onu alacak oldular o da olmadı.

Bizim yaşlar 28, ağustosta bi senemiz doldu canım, baştan beri korunmadık yaşımız da küçük değil dedik ama uğraştıracağı varmış
sizin gene iyiymiş boşver en azından en baştan başlamışsın biz yapmadık öyle hadi bu sene hadi bu sene derken zaman su gibi akıp geçti

merhaba düşüklük için vitamin vs. bişey vermedi mi ?

sizin gene iyiymiş boşver en azından en baştan başlamışsın biz yapmadık öyle hadi bu sene hadi bu sene derken zaman su gibi akıp geçti
Olsun canım bakalım ne zamana kısmet olcak onu bilsek içimiz rahat etcek de bekliyoruz işte, ocakta uğraşlarımız son bulur inşallah ikimizin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…