Buna hiç inanamıyorum stres çok kötü etkiliyo biliyorum ama kendimi durduramıyorumcanım hiç canını sıkma o kadar çok kötü durumda olan var ki su akıyor ve yolunu buluyor merak etme herşey düzelecek
kaç senedir evlisin ve çocuk ne zamandır düşünüyorsun ?Buna hiç inanamıyorum stres çok kötü etkiliyo biliyorum ama kendimi durduramıyorum
1 senelik evlilik baştan beri de düşünüyoruz yaşım 28kaç senedir evlisin ve çocuk ne zamandır düşünüyorsun ?
peki eşinde bir problem var mı =?1 senelik evlilik baştan beri de düşünüyoruz yaşım 28
Eşimde problem yok, sorun benim kistim başka bişey gözükmüyo çünküpeki eşinde bir problem var mı =?
Benim eşimde problem olduğundan dolayı altı yıldır olmuyor
o zaman merak etme daha da işin kolaylaşır :)Eşimde problem yok, sorun benim kistim başka bişey gözükmüyo çünkü
İnşallah öyle oluro zaman merak etme daha da işin kolaylaşır :)
içini ferah tut ben bile artık bunaldımİnşallah öyle olur
tüp bebek ne zaman deneyeceksiniz ?İnşallah öyle olur
Allah yardımcımız olsun canım senin de sorun kistmi, baya olmuş Allah sabır versin gerçekten zor ya, ocakta kistim küçülmüş olursa hemen başlarız o zamana kadar hapla küçültcem, haftaya da bahçeciye ön görüşme yapcaz zeki beydentüp bebek ne zaman deneyeceksiniz ?
Yok benimki kist değil Sorun benden kaynaklı değilAllah yardımcımız olsun canım senin de sorun kistmi, baya olmuş Allah sabır versin gerçekten zor ya, ocakta kistim küçülmüş olursa hemen başlarız o zamana kadar hapla küçültcem, haftaya da bahçeciye ön görüşme yapcaz zeki beyden
Yaşlar kaç canım ne kadarlık evlisinizYok benimki kist değil Sorun benden kaynaklı değil
Eşimden kaynaklı sperm morfoloji hepsi az olduğundan dolayı 6 senedir bekliyorum
İlk defa tüp bebek deneyeceğiz bizde ocakta
26 yaşım eşiminde 33 geçen sizin yaşınız kaç?biz 6 senedir evliyizYaşlar kaç canım ne kadarlık evlisiniz
Bizim yaşlar 28, ağustosta bi senemiz doldu canım, baştan beri korunmadık yaşımız da küçük değil dedik ama uğraştıracağı varmış26 yaşım eşiminde 33 geçen sizin yaşınız kaç?biz 6 senedir evliyiz
sizin gene iyiymiş boşver en azından en baştan başlamışsın biz yapmadık öyle hadi bu sene hadi bu sene derken zaman su gibi akıp geçtiBizim yaşlar 28, ağustosta bi senemiz doldu canım, baştan beri korunmadık yaşımız da küçük değil dedik ama uğraştıracağı varmış
merhaba düşüklük için vitamin vs. bişey vermedi mi ?Ben de geçen cuma başladım 4 gün iğne kullandım bugün opu olacak tek yumurta toplanacaktı zaten o da erken çatlamış toplanmadı yani. Çok zor Amh düşük benim yumurtam çok olsaydı keşke ama 6 tane folikül gördü geçen ayda 4. Bu ay sadece tek yumurta önden gittiği ve büyüdüğü için onu alacak oldular o da olmadı.
Hayır onların bir etkisi olmuyormuş. Bilimsel olarak öyleymiş doktorun dediği.merhaba düşüklük için vitamin vs. bişey vermedi mi ?
Olsun canım bakalım ne zamana kısmet olcak onu bilsek içimiz rahat etcek de bekliyoruz işte, ocakta uğraşlarımız son bulur inşallah ikimizin desizin gene iyiymiş boşver en azından en baştan başlamışsın biz yapmadık öyle hadi bu sene hadi bu sene derken zaman su gibi akıp geçti
bende eczacıma sordum gerek yok dedi ama herkes kullanıyor bana sadece beslenmene dikkat et dedi sağlıklı şeyler yemem gerekiyormuş ben bilmiyorum napacağımHayır onların bir etkisi olmuyormuş. Bilimsel olarak öyleymiş doktorun dediği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?