ilk defa yasiyorum bunu..

Karakalem0772

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
115
16
98
Kızlar selamlar. Daha önce de bi konu actim ama içimdekileri susturamiyorum bir turlu. Karaktersiz adamlara lanet olsun.. 4 yıllık bir ilişki biter ve ardına 2.3 ay sonra yeni biri bulunur. Ben 4 aydir kahrimdan oluyorum. Akıl verin bana. bu adamdan ben ayrildim ilk çünkü hic değer vermiyordu bana. Ama boyle bir hamle yaparak beni gurursuzlastirdi başka birine teklif ettiğini öğrenince ilk basta kiz kabul etmemis agladim yapma dedim 4 yilimiza kimse değmez dedim. Ama adice davrandi kizi bana anlatti fotografini gösterdi. Daha bugün haberini aldım ki birlikteler mis kizin elini bile tutmuş. 4 yıl da bulunduğum şehre hic gelmedi yaz tatillerinde falan. Simdi kız için km öteye gidiyormuş. Daha 3, aydir tanidigi biri için. Ben burda kendimi yedim mahvoldum. Neden ben üzüldüm tek ahim yerde kalmaz biliyorum ama o ne zaman uzulcek?? Boyle şeyler yasayan oldu mu? O çok mutlumutlu. o ne zaman uzulecek içi yanacak. Birazcıkta olsa ofkem dinsin içim soğusun istiyorum

O kıza da aynısını yapar ya da yapmaz önününe bak 4 yıl kısa değil ama o mutluyken sen kendini üzme gerek yok...
Hemende bir ilişkiye başlama az zaman tanı kendine.

O kıza da aynısını yapar ya da yapmaz önününe bak 4 yıl kısa değil ama o mutluyken sen kendini üzme gerek yok...
Hemende bir ilişkiye başlama az zaman tanı kendine.

Ah bir bilseniz neler yasatti bana. Ben mutaasıp bir ailede yetistim. Daha ilişkinin ilk zamanlari dokunmaya calisti ben müsaade etmedim. Ayrildim aglayarak geldi kapima merhamet ettim. Neyse efendim sonrada baglandim sevdim ona yapmadigim kalmadi elnusyunde tuttum pamuklara sardim. Adam maddiyata benden daha değer verirdi hakaretler ederdi oturmasini kalkmasini bilmez toplum içinde nazil davranacagini bilmez biriydi. Benim kalemim değildi anlayacaginiz. Zaten ilk ben ayrildim. Ama o kartlari bunsurede kendi lehine cevirdi. Bense salak gibi agladim hep. Rahatsiz ettim aradim cildirdim yani. Ailesini gecen yaz bahane etti sonra da toparlanamadik. Simdi tutuyorum kendimi. Daha bugün öğrendim kiz için paraya kiyip 600 liraya uçak bileti aliyormus. Bir defa bile benim memleketine gelmedi adi. Aramizda 4 saat mesafe olmasına rağmen. Yorulurum nerde kalacam dizlerim acir param yok hep palavra...

Ah bir bilseniz neler yasatti bana. Ben mutaasıp bir ailede yetistim. Daha ilişkinin ilk zamanlari dokunmaya calisti ben müsaade etmedim. Ayrildim aglayarak geldi kapima merhamet ettim. Neyse efendim sonrada baglandim sevdim ona yapmadigim kalmadi elnusyunde tuttum pamuklara sardim. Adam maddiyata benden daha değer verirdi hakaretler ederdi oturmasini kalkmasini bilmez toplum içinde nazil davranacagini bilmez biriydi. Benim kalemim değildi anlayacaginiz. Zaten ilk ben ayrildim. Ama o kartlari bunsurede kendi lehine cevirdi. Bense salak gibi agladim hep. Rahatsiz ettim aradim cildirdim yani. Ailesini gecen yaz bahane etti sonra da toparlanamadik. Simdi tutuyorum kendimi. Daha bugün öğrendim kiz için paraya kiyip 600 liraya uçak bileti aliyormus. Bir defa bile benim memleketine gelmedi adi. Aramizda 4 saat mesafe olmasına rağmen. Yorulurum nerde kalacam dizlerim acir param yok hep palavra...
İyi ki bitmiş o zaman sizin için en güzeli bu olmuş! Yeni sayfa açın üzüldüğünüze değmez güzel gözlerinizden akan yaşa değmez gün gelecek iyi ki ayrılmışım yoksa sevgimi hakedecek adamı bulamiyacaktım diyeksiniz.

Kaybedince değerlenmiş sanırım canım,fıtratımız gereği böyleyiz belki...senin için neden olumsuz olduğunu düşün...ve dua et

İyi ki bitmiş o zaman sizin için en güzeli bu olmuş! Yeni sayfa açın üzüldüğünüze değmez güzel gözlerinizden akan yaşa değmez gün gelecek iyi ki ayrılmışım yoksa sevgimi hakedecek adamı bulamiyacaktım diyeksiniz.

Biliyorum herşeyin farkindayım.. Emeklerime ona verdiğim kıymete üzüldüm. Bir daha birini hic sevemeyecekmisim gibi geliyor.. İlk erkek arkadasimdi. İnsanlar hayatindan ne yazik ki kolay kolay koparabilen biri değilim.. :( keşke öyle Olsaydim. Yorumlarınız için teşekkür ederim..

Biliyorum herşeyin farkindayım.. Emeklerime ona verdiğim kıymete üzüldüm. Bir daha birini hic sevemeyecekmisim gibi geliyor.. İlk erkek arkadasimdi. İnsanlar hayatindan ne yazik ki kolay kolay koparabilen biri değilim.. :KK43: keşke öyle Olsaydim. Yorumlarınız için teşekkür ederim..
Rice ederim şuan psikolojik olarak düşünüyorsunuz bunları az ruhunuzu dinlendirin kendinize gelin ...

Kaybedince değerlenmiş sanırım canım,fıtratımız gereği böyleyiz belki...senin için neden olumsuz olduğunu düşün...ve dua et

Ondan ziyade henuz severken ayrildim ve onu bir baskasiyla dusunmek beni mahvetti. benim kalemiim olmadigini hep biliyordum. Ama bir turlu ayrilamiyordum.

Sürprizler hediyeler. Sahsina verdiğim kiymet evini temizledeim utusunu yaptim . bakimlar yemekler kekler çörekler masajlar.. Daha neler neler. Adam simdi hepsini unutmuş kızlar. Ve bir baskasi için cirpiniyor. Ailesi istemedi gecen yaz beni tartışmalaimiza şahid olmuşlar bu kiz uzer gibisinden bi algi oluşmuş. Hic beni tanimamalarina rağmen. sadece bir defa karsilastik Bulundugumuz şehre geldiler giderken yolluk bile yapip verdim. Annesine hediye yolladim. :( kızlaaarrr akıl verin bana pişman olacak mı sizce? Daha once ki ilişkisinde aldatilmis bana.çok güveniyordu. Simdi ne oldu. O dönsün demiyorum asla. Ama pişman olduğu günügormek istiyorum. Sizce nasib olur mu? Boyle birşey yasayan var mı. Geri dönüşler oldu mu??

Küfürler etti hakaretler etti sevmiyorum dedi defalarca. Bu olaylardan 1 ay öncede hala beni sevdiğini söyleyip agladi. Şimdi bir baskasi ile mutlu. Ben hala saplanmis bir vaziyetteyim. Adam mutlu nasip pişman olabilir. Yapmamam gereken herşeyi yaptim basinn etini yedim resmen. Yaklaşık 1 aydir hic bir iletişim kurmuyorum öncesinde biktirdim adami.. Bu raddeden sonra pişman olur mu adam. Ustelik simdi çok mutluyken..

Kızlaar yardım edinkutfen kendimi heder ettim burada dun iftarda bile birşey yiyemedim. Elime kitap alip. Ağlayarak bieakiyorum hastalanacagim artik o çok mutlu. O kizla evlenir bile uzun surer ilişkileri kiz çok hanim bi kizmis. Yardim edin bana bende mutlu olmak istiyorum artik...

cnm ilk aylar erkekler karsıdakı kıza yaranılmak ıcın herseyı yaparlar. amac goz boyamak ve agına dusurmek. o kızı da kendısıne asık ettıkden sonra emın ol sana yaptıgınn aynısını yapıcak. basıma geldı de bılıyorum.

cnm ilk aylar erkekler karsıdakı kıza yaranılmak ıcın herseyı yaparlar. amac goz boyamak ve agına dusurmek. o kızı da kendısıne asık ettıkden sonra emın ol sana yaptıgınn aynısını yapıcak. basıma geldı de bılıyorum.
Zavalli kız duzgunmus. Hic erkek arkadasi olmamis namazinda niyazindaymis (benimde kimse olmamisti boyle bi kizdim) kaç kere kiza yazmayi düşündüm ama yapamadim. Kendimi küçük düşürmek istemedim. Yeterince ona yalvararak düşürdün zaten. Kanatti parcaladi gitti canımı. İftarda birşey bile yiyemedim..

Cok şanslısın evlenmeden yırttın.

Şükür ediyorum evet ama 4 yılda pamuklara sardım emeklerime üzüldüm o kadar değer verdim ki bir soorunu olunca konuştum ellerini elleerime arkandayim dedim. Hastalandiginda başında bekledim iyileştirmek için yaomadigim şey kalmadi. Neler neler.. O pişman olur mu bunkadar çok emeğe. Benim ona. Çok değer verdigimi zamanında anlar mi??. Dönsün bana diyesua etmiyorum zaten ama ben 4 aydir cehennem deyken onun mutluluğunu bu kadar Lisa zamanda hazmedemiyorum. İstiyorum ki pişman olduğunu göreyim de azicik benim de kalbim ferahlasin

Her yerden engelli zaten çok konuştuğum için o da beni engelledi. Bu kadar ardina bakmadan nazil bir baskasina gitti. Günün birinde pişman olur mu çünkü tek üzülen benim gördüğüm kadarıyla o gününü gün ediyor
size değer vermiyormuş ki neden çabuk olmasına şaşırıyorsunuz?
ilişkinize değer veren sizmişsiniz sadece ne yazıkki.

Back
X