Temmuzda ilk denememiz dondurulmuşlar ile yapıldı tek embiryo 5. gün blast olmasına rağmen negatifle sonuçlandı... Kasımda tekrar deneme yapıcaz bu kez herkezden yardım bekliyorum ne yapmalıyız
Kliniğimiz bahçeci Fulya.. 11 adet dondurulmuş emb. bulunuyor. Benim durumumda olup dondurulmuşlarla Ekim ve Kasımda devam edenlerle burada konuşalım istiyorum
Temmuzda ilk denememiz dondurulmuşlar ile yapıldı tek embiryo 5. gün blast olmasına rağmen negatifle sonuçlandı... Kasımda tekrar deneme yapıcaz bu kez herkezden yardım bekliyorum ne yapmalıyız
Kliniğimiz bahçeci Fulya.. 11 adet dondurulmuş emb. bulunuyor. Benim durumumda olup dondurulmuşlarla Ekim ve Kasımda devam edenlerle burada konuşalım istiyorum
selam arkadaşımTemmuzda ilk denememiz dondurulmuşlar ile yapıldı tek embiryo 5. gün blast olmasına rağmen negatifle sonuçlandı... Kasımda tekrar deneme yapıcaz bu kez herkezden yardım bekliyorum ne yapmalıyız
ben daha önceki dondurulmuş transferi olup hamile kalan biri olarak şans daha yüksek buluyorum hernekadar 10. hafta da bebeğimin kalbi durup kürtaj olsamda daha iyi olduğunu düşünüyorum şuanda kasım 7 gibi dondurulmuş tranferim için hazırlanıyorum taze opu çok hormon çalıştırıyo çünkü okadar iyi ve blastokist olup tutmamasının başka bi açıklaması yokk gibi İNŞALLAH hepimizin olur arkadaşımkızlar 10 kasımda transferim var...birlikte gün sayacağım kaç kişi var? dondurulmuş iyi haberleri yazın lütfen bize de umut oluyor..
o 3 cizgi durumu nasıl bellı oluor cnmm ? rahım kalnlıgından mı bahsedıorsun 11 cm dıye ... inş bu sefer hepımızın bebişleri tutunur kasım ayı bızım ayımız oluuuur ....selam arkadaşım
benimde yaşım 32 ankarada yaşıyorum pcoluyum aşılama yaptırdım olmadı bende tüp bebeğe geçenlerdenim ilk denememi şubat 2014 yaptırdım 26 yumurtam toplandı bunun 2 si transfer edildi blastokist olarak ama negatif 8 dondurulmuşum vardı 11 nisanda dondurulmuşla transfer oldum pozitif aldım fakat 10.haftamda malesef bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum inan çok üzücüydü bukadar zor elde etmek ve sonrası kaybetmek acı çok acıı ama yılmadım arkadaşım. eylül 2014 tekrar taze tüpbebek başladım çünü diğer hamileliğimde çözdürdüğümde hepsi kalmamıştı. buda 29 yumurtam oldu 3 adet yine blastokist transfer ettiler yine negatifle sonuclandı kalan 9 yumurtam donduruldu şimdi 7 kasım gibi tekrardan transfer olmaya hazırlananlardanım. Nasibse inşallah olur buda son olur sadece estrofem ilaç kullanıyorum ve 2 gündürde gün aşırı olmak üzere orgalutron iğne yarın kontrolüm var bakıcaz kalınlaşmasına. Tanıdığım doktor bana şunu söylemişti ilk dondurulmuş transfer ettikleri gün endometrıyum ultrasyonda çok net 3çizgi halinde görülürse tutma ihtimali bana göre yüzde yüz ama yinede sana yüzde doksan demişti ben hiç oralı olmamıştım ama endemutrumum 11cm lerdeydi ve dediği üç çizgide ulaşmıştı sonucu dediği gibi pozitif olmuşdu bazıları bu işi biliyolar arkadaşım aklında bulunsun bence biz pcolular taze yani hemen opu dan sonra transfer olmamalıyız vucut kabul etmiyo herhal dondurulmuş daha sakin ve sıkıntısız dilerim RABBİM isteyen herkese nasip eder içindede bana
kızlar 10 kasımda transferim var...birlikte gün sayacağım kaç kişi var? dondurulmuş iyi haberleri yazın lütfen bize de umut oluyor..
ultrasyon kontrolü yaptırdığınız da endemetrumun görüntüsü var orada böle alt alta 3 çizgi görüntüsü olursa görebiliyorsun benim bu c.tesi 8 kasımda inşallah transferim oalcak p.tesi gittiğimde 9cm olmuştu hayırlsı hepimiz alırız bebişlerimizio 3 cizgi durumu nasıl bellı oluor cnmm ? rahım kalnlıgından mı bahsedıorsun 11 cm dıye ... inş bu sefer hepımızın bebişleri tutunur kasım ayı bızım ayımız oluuuur ....
canım bende bu c.tesi ayın 8 ni bekliyorum transfer için aynen ilaç küpü oluyoruzm zaten estrofem günde 3 adet prednol günde 1 azitro günde bir (3 günlük bu zaten) ayrıca criona jel sonuç pozitif olup alalımda kucağımıza inan herşeyi yutarımmerhaba arkadaşlar. benim ilk denemem. 21 ekimde 5 günlük embriyo transfer edildi. meraktan ölsemde ayın 3 üne kadar beklemek istiyorum test için. çok fazla ilaç kullanıyorum. bu biraz aklımı karıştırıyor açıkcası. progestan iğne+jel, climara bant,clexane iğne, estrofem günde 6 tane. benim kadar ilaç kullanan varmı aranızda ??
canım benim pozitif çıktı. inşallah darısı senin başına...canım bende bu c.tesi ayın 8 ni bekliyorum transfer için aynen ilaç küpü oluyoruzm zaten estrofem günde 3 adet prednol günde 1 azitro günde bir (3 günlük bu zaten) ayrıca criona jel sonuç pozitif olup alalımda kucağımıza inan herşeyi yutarım
ayyy arkadaşım çok sevindim ALLAH ım tamamına erdirsin rahat mutlu bi hamilelik geçir ve kollarına al inşallah bebişinizi bakalım yarın transferim var rabbimden ol demesi ni bekliyorumcanım benim pozitif çıktı. inşallah darısı senin başına...
ayyy arkadaşım çok sevindim ALLAH ım tamamına erdirsin rahat mutlu bi hamilelik geçir ve kollarına al inşallah bebişinizi bakalım yarın transferim var rabbimden ol demesi ni bekliyorum
Bu ay başlıycaz adet olmama bi hafta var bazen umutlanıyorum bazende olmıycakmış gibi geliyo... ilk denemem blast tı. herşey çok iyiydi olmadı doktor embiyodan kaynaklı demişti. Aynı seri ile yapıcaz 2 adet blast konulcak donmuşlardan ama yine olmıycakmış gibi hissediyorum ve çok korkuyorummmCanım naptın sen ? ne durumdasın ? başladın mı dondurulmuş tedavisine?
çok sevindim hangi hastanede yaptırdınız acaba? blastmıydı...ilk denemede olmadı ikincide olsun istiyorum..canım benim pozitif çıktı. inşallah darısı senin başına...
ben istanbul tüp bebek merkezinde dr. aret beye gittim canım. 5. embriyosuydu. iki gün önce keseyi ve mercimek kadar bebeğimide gördüm. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)çok sevindim hangi hastanede yaptırdınız acaba? blastmıydı...ilk denemede olmadı ikincide olsun istiyorum..
5. gun embrıosu muydu ? tranfser sabahı cozunup bı ıkı saat sonra mı tranasfrın oldu yoksa bı gun oncesınden mı cozundu cnm ? .hayırlı olsun bebısın Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ? bıde gebelık belırtılerın var mıydı hıc ?ben istanbul tüp bebek merkezinde dr. aret beye gittim canım. 5. embriyosuydu. iki gün önce keseyi ve mercimek kadar bebeğimide gördüm. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)
ÇOK TATLI ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN... İNŞALLAH BİZDE DUYARIZ KALP ATIŞLARINI.. BİŞEYLER SORALIM SİZ ANNE ADAYINA:)ben istanbul tüp bebek merkezinde dr. aret beye gittim canım. 5. embriyosuydu. iki gün önce keseyi ve mercimek kadar bebeğimide gördüm. rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?