İlk deneme negatif olup dondurulmuşla Ekim-kasımda devam edecekler..

evet canım 5. gün embriyosuydu. sabah 10 gibi doktora başvurduk. transfer yapılacağı kesinleşince imzamızı alarak embriyolarımı çözdüler. saat 16:00-17:00 gibide transferim yapıldı canım. herşey aynı gün içinde oldu yani :)

ÇOK TATLI ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN... İNŞALLAH BİZDE DUYARIZ KALP ATIŞLARINI.. BİŞEYLER SORALIM SİZ ANNE ADAYINA:)
KAÇINCI DONDURULMUŞ DENEMESİYDİ DAHA ÖNCEKİ SİZCE NEDEN OLMADI?
canım ben biraz şanslıydım sanırım :) ilk denemen ve 5. gün embriyosuydu. çok şükür güzel haberi aldım... kalp atışlarımızı 10 gün sonra duymaya gidicez. inşallah bu sürede de bir aksilik olmaz :)

pekıı ılerlemesınne bakıldı mı ? be nım kı hemen 1 saat sonrasında transfer oldugundan embrıyolog bölunme ıcın bısey dıyemıycem dedı buda aklıma takıldı . inş Rahmımde guzel bı sekılde devam etmıştıır . darısı bana ıns 25 kasımdaa ,dua ıle

i
ne zman tahlıl yaptın kacıncı gun ? ıdrar tahlılı yaptın mı hıc ıcft cızgıyı gormusmuydun ?? ben cok sabırsızım da heyecanla stresle beklıorum ? bıde hıc kendınde gebelık belırtılerı oldu mu ?nelerdı

tabiki ilerlemeleri donduralana kadar kontrol ediliyor. çözüldükten sonra yeniden dondurulmaya uygun olanlarda gene kontrol ediliyor. ona göre tekrar donduruluyor. benim yerleştirilen embriyom için embriyolog çok kaliteli dedi. seçiim yapmada hiç zorlanmadık dedi hatta.

idrar tahlilini 10. gün yaptım. silik çizgi çıktı. 12. gün kan tahlilimi yaptım pozitif çıktı. 15. gün tekrarlayınca değer,n yükseldiğini gördük çok şükür. bence çok kafana takma. sonuçta her şey nasip işi. inan bana stres en kötüsü. kendini rahat bırak biraz.unutma allah dilerse olucak...

İnşallaah aynen cnm Rabbime emanet ettim , Allah ım nasıp eder inş. .. sende ınş hayırlısı ıle bebegını kucagına alırsın saglıcakla. duaların da unutmaa bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…