• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk denememiz kimyasal gebelik ile sonuçlandı, sorunumuz erkek infertilitesi...

simten81

zarif anne olucam
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.035
47
158
Diğer
merhabalar, ben temmuzda ikinci denememi sizin merkezinizde yapmak istiyorum.ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuçlandı. sorunumuz erkek infertilitesi. eşimin şu anki durumu hafif oligospermi. ben şu ana kadar rahim filmi dahil tüp bebek için bir işlem yapmadım. 6 ayda bir düzenli olarak jinekoloğa gidiyorum. hormonlarım ve yumurtlamam da bir problem yok. yani "görünürde" bir sorun yok. nisan sonu ön görüşme için sizlere misafir olacağız. eşim proxeed plus kullanıyor. fazla kilom olmasada kilo vermeye çalışıyorum. spor yapıyorum. sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. . şu aralarda neler yapabiliriz? neler önerirsiniz. bir de geldiğimizde neler yapacaksınız. kaç günlük izin alalım? çok heyecanlıyız umarım umut tüp bebek merkezi umudumuz olur.

merhabalar, ben temmuzda ikinci denememi sizin merkezinizde yapmak istiyorum.ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuçlandı. sorunumuz erkek infertilitesi. eşimin şu anki durumu hafif oligospermi. ben şu ana kadar rahim filmi dahil tüp bebek için bir işlem yapmadım. 6 ayda bir düzenli olarak jinekoloğa gidiyorum. hormonlarım ve yumurtlamam da bir problem yok. yani "görünürde" bir sorun yok. nisan sonu ön görüşme için sizlere misafir olacağız. eşim proxeed plus kullanıyor. fazla kilom olmasada kilo vermeye çalışıyorum. spor yapıyorum. sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. . şu aralarda neler yapabiliriz? neler önerirsiniz. bir de geldiğimizde neler yapacaksınız. kaç günlük izin alalım? çok heyecanlıyız umarım umut tüp bebek merkezi umudumuz olur.

merhaba
biyokimyasal gebelik kendiliğinden olan gebeliklerde görülebildiği gibi tüp bebek tedavilerinde de görülebilir.Önerim gelirken elinizde TSH,sT4,PRL hormon tahlil sonuçları olsun.siz ve eşinizden genetik tahlil(periferik kanda karyotip analizi)yapılırsa iyi olur.

hocam tekrar merhaba, adetimin 3. günü tsh, st4 ve prl hormon testlerini yaptım. sonuçları,
prolaktin: 6,92 aralık: 1,90-25,00 gebe olmayan
FT3: 4,09 aralık: 1,80-4,20
FT4: 1,18 aralık: 0,80-1,90
TSH: 1,53 aralık: 0,40-4,00

karyotip analizi için sorularım olacaktı
1) bu test pıhtılaşmayı da gösterir mi? yoksa onun için antikor testi de yapmam gerekir mi?
2) eşimin daha önceki sonuçları hep 5 milyonun altındaydı y mikrodelasyonu yapmamızda yarar var mı?
3) benden ve eşimden karyotip analiz için 700 tl gibi bir fiyat talep ettiler. sitedeki rakamlar çok daha düşük. bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
hocam tekrar merhaba, adetimin 3. günü tsh, st4 ve prl hormon testlerini yaptım. sonuçları,
prolaktin: 6,92 aralık: 1,90-25,00 gebe olmayan
FT3: 4,09 aralık: 1,80-4,20
FT4: 1,18 aralık: 0,80-1,90
TSH: 1,53 aralık: 0,40-4,00

karyotip analizi için sorularım olacaktı
1) bu test pıhtılaşmayı da gösterir mi? yoksa onun için antikor testi de yapmam gerekir mi?
2) eşimin daha önceki sonuçları hep 5 milyonun altındaydı y mikrodelasyonu yapmamızda yarar var mı?
3) benden ve eşimden karyotip analiz için 700 tl gibi bir fiyat talep ettiler. sitedeki rakamlar çok daha düşük. bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

merhaba
karyotip analizi sizin ve eşinizin kromozom sayı ve yapısını gösteren genetik bir testtir pıhtılaşmayla ilgili bir test değildir.
y delesyonu yapmak tedavi için yönlendirici bir test olmaz önermem
daha hesaplı yapan yerlerdede yaptırabilirsiniz

Back
X