İlk deneyim

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Merhabalar. Yargılayacak olanları şimdiden konu dışına alayım. Erkek arkadaşımla yakınlaştık ve birliktelik yaşamak istedik. Benim ilk deneyimim olacaktı önceki sevgilimle bir şeyler yaşasak da tam bir şekilde birlikte olmamıştık. Benim sorunum tam bir şekilde birlikte olamadık vajina girişimin dar olmasından dolayı. Bebeğin çıkabildiği bir organın nasıl bu kadar dar olabilmesi de beni şaşırttı açıkçası. Anca 2 parmağını sokabildi o da zevkten ziyade acı verdi diyebilirim. Sizce bir sorunum var mı? Teşekkürler...

Ben evlendikten 3 ay sonra olabildim ancak düzenli birlikteliğe ihtiyacınız var bunlar normal birçok Türk kızının başına geliyor maalesef

Merhabalar. Yargılayacak olanları şimdiden konu dışına alayım. Erkek arkadaşımla yakınlaştık ve birliktelik yaşamak istedik. Benim ilk deneyimim olacaktı önceki sevgilimle bir şeyler yaşasak da tam bir şekilde birlikte olmamıştık. Benim sorunum tam bir şekilde birlikte olamadık vajina girişimin dar olmasından dolayı. Bebeğin çıkabildiği bir organın nasıl bu kadar dar olabilmesi de beni şaşırttı açıkçası. Anca 2 parmağını sokabildi o da zevkten ziyade acı verdi diyebilirim. Sizce bir sorunum var mı? Teşekkürler...
Bebek cikincada hayret edersin, demedi deme😂

İlk seferde öyle hissetmen gayet normal.
Yargılamıyorum ama neden bu acele demeden de edemedim içimden.
Hayırlı olsun ilk deneyiminiz...

Bir dahakine parmak sokturmayin. Girmesi gereken penis..

Bkz sekil a :
SmartSelect_20190616-225906_Chrome.webp

Back
X