- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi portakalcicegi41
Bu tarz konularda aklıma gelen 3 üyeden birisin![]()
Diğerleri hakkında tahminim var yaz bakayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanliz o acilma vajinada degil rahimde oluyo:))Doguma yakin acilma oluyor . acilma olmayncada sezeryna alinyo zaten. Herkesnki genişlicek die biise yok
Hiii oylemiYanliz o acilma vajinada degil rahimde oluyo:))
O yirtiliyo ya da kesiliyo genelde: ( bazisinda firt diye cikiveriyo hic yirtik bile olmuyo:)Hiii oylemi
Ozur dlerm ya ben cahil kaldim. Allahim bu bilgisizlkle nasi doguracam
Saka bi yana evet dogrudiyosun. Ama giriste acilmis olmuyor mu rahim de acilinca ?
Anladim evet . konu sahibinden daha cok aydinlandim vallaO yirtiliyo ya da kesiliyo genelde: ( bazisinda firt diye cikiveriyo hic yirtik bile olmuyo:)
O yirtiliyo ya da kesiliyo genelde: ( bazisinda firt diye cikiveriyo hic yirtik bile olmuyo:)
Ayhhhh sen beni oldurcenNe demek yırtılıyor![]()
Açılıyor kafan kadar oluyor hattaHiii oylemi
Ozur dlerm ya ben cahil kaldim. Allahim bu bilgisizlkle nasi doguracam
Saka bi yana evet dogrudiyosun. Ama giriste acilmis olmuyor mu rahim de acilinca ?
Ayhhhh sen beni oldurcenbildigin yirtiliyo iste, millet bosuna daraltma yaptirmiyo :))
Dikiyolar genelde kesi yirtik varsa.. eski halini tam almasada aliyor aslinda.. ama her zaman degil.. her dogum kendine ozelDikiyorlar mıNormale dönmüyor mu
![]()
Yaaa yeriiiim ❤