İlk deneyim

Benim de çok dar.
Ama ön sevişmeyi verimli yapın, ilk birkaç dakikalık acıya göz yumun. Sonraki zevke şaşıracaksınız.
Bacak omuza pozisyon da giriş konusunda bayağı yardımcı oluyor.

Penisin anlam ve önemini vurgulatacak bir konu daha? 2 parmak detayı için ayrıca teşekkürler. Bebek bir tek vajinadan çıkmıyor sezeryan yöntemi de mevcut. Özellikle çatısı dar olanlar için. İlk birliktelikten hemen sonra bebek çıkışını neden düşündünüz ki?

Benim de çok dar.
Ama ön sevişmeyi verimli yapın, ilk birkaç dakikalık acıya göz yumun. Sonraki zevke şaşıracaksınız.
Bacak omuza pozisyon da giriş konusunda bayağı yardımcı oluyor.
Kiz dost musun dusman mi😂Bu pozisyon yeni baslayan icin olmaz😂

Yeni baslaysnlar icin kadin ustte olursa kolay olur, cunku kontrol kadinda olur. Kac kisiye dediysem hepside birlikteligi basardi o denemede

Merhabalar. Yargılayacak olanları şimdiden konu dışına alayım. Erkek arkadaşımla yakınlaştık ve birliktelik yaşamak istedik. Benim ilk deneyimim olacaktı önceki sevgilimle bir şeyler yaşasak da tam bir şekilde birlikte olmamıştık. Benim sorunum tam bir şekilde birlikte olamadık vajina girişimin dar olmasından dolayı. Bebeğin çıkabildiği bir organın nasıl bu kadar dar olabilmesi de beni şaşırttı açıkçası. Anca 2 parmağını sokabildi o da zevkten ziyade acı verdi diyebilirim. Sizce bir sorunum var mı? Teşekkürler...
Yaa herkesinki cocuk kafasi kadar sen bilmiyor muydun😅 yoksa nasil normal dogum yapalim 😂 sen dogum yaparsan sezeryan olacaksin ondan oyle o 😂 😛2019 yilindayiz sordugun soruya bak

Yeni baslaysnlar icin kadin ustte olursa kolay olur, cunku kontrol kadinda olur. Kac kisiye dediysem hepside birlikteligi basardi o denemede
Kız ben 2 kişiyle birlikte oldum, 2si de o pozisyonu tercih etti 🤔

Aslında seni de sıralamaya eklemek lazım tontrikocum :KK70:

Back
X