- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi portakalcicegi41
Kendimi deneyimsizlerin ellerine bırakmayayım dedim.....Adamlar işi biliyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi deneyimsizlerin ellerine bırakmayayım dedim.....Adamlar işi biliyormuş![]()
O da olacak yakında gibi duruyor, şu an düşünme aşamasında...
Neyse gelecek taşlardan kendimi korumak için masa altına giriyorum şu an![]()
Sen bu hizla yakinda carnavallara katilman yuksek ihtimalO da olacak yakında gibi duruyor, şu an düşünme aşamasında...
Neyse gelecek taşlardan kendimi korumak için masa altına giriyorum şu an![]()
Ne karnavalı kız? Aklıma tek Brezilya karnavalı geliyor, bende de o popo yok ne yazık kiSen bu hizla yakinda carnavallara katilman yuksek ihtimal![]()
Taş atıcaktım taş yoktu yırmıh atim dedim. Boks eldiveni oBu ne ki![]()
Beni beni bihterini............Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık, sorduk bdvden neden taşındık taşındık taşındık, şimdi niye banlandık banlandık, banlandık, 1.si konu bdvlik değildi, 2. si ama yine de konu üye için önemliydi, 3.sü bitmedi hiç geyikleri, 4.sü çitlediler çekirdekleri, 5.si sıra munede, 6.sı zalim kadın acımaz geyikçilere![]()
Ben zaten yer ayırtmıştım:/Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık, sorduk bdvden neden taşındık taşındık taşındık, şimdi niye banlandık banlandık, banlandık, 1.si konu bdvlik değildi, 2. si ama yine de konu üye için önemliydi, 3.sü bitmedi hiç geyikleri, 4.sü çitlediler çekirdekleri, 5.si sıra munede, 6.sı zalim kadın acımaz geyikçilere![]()
Bihterim seni de alır mıyım bilmem de, raporlara bakınca bu topikte başına elma düşen şanslılar var :)) konuyu açan belki de bilmeden yanlışlıkla bdvye açmış lakin demek ki kendisi için önemliymiş topik açmış, geyik neden? Çekirdekler çitlenmiş, bdvye çitlenmelik konu açılıp sonra içeriği cinselliğe dönmüş konularda varmış, ben de biraz çitlesem, azıcık kırtlasam, minnacık ısırsam bir şey olmaz.Beni beni bihterini............
Ula
Vajina kimi insanda çok dar olabiliyor. Bebek çıkıyor sonuçta evet ama her ilişkide bebek çıkacak kadar genişlese ohoo. Düzgün bir önsevişme, yeterli ıslaklık ve hazırlıkla vajina biraz daha genişleyebiliyor. Normal yani şu anda.Merhabalar. Yargılayacak olanları şimdiden konu dışına alayım. Erkek arkadaşımla yakınlaştık ve birliktelik yaşamak istedik. Benim ilk deneyimim olacaktı önceki sevgilimle bir şeyler yaşasak da tam bir şekilde birlikte olmamıştık. Benim sorunum tam bir şekilde birlikte olamadık vajina girişimin dar olmasından dolayı. Bebeğin çıkabildiği bir organın nasıl bu kadar dar olabilmesi de beni şaşırttı açıkçası. Anca 2 parmağını sokabildi o da zevkten ziyade acı verdi diyebilirim. Sizce bir sorunum var mı? Teşekkürler...
UlaVelvette yaktın benim de başımı
![]()
Vajina kimi insanda çok dar olabiliyor. Bebek çıkıyor sonuçta evet ama her ilişkide bebek çıkacak kadar genişlese ohoo. Düzgün bir önsevişme, yeterli ıslaklık ve hazırlıkla vajina biraz daha genişleyebiliyor. Normal yani şu anda.
Ayrıca parmak evet bayağı zevkli ama hijyen ve sağlık konusuna dikkat etmek gerekiyor, tahrişe veya çizilmeye neden olabilir.
Hayır aktif bir cinsel hayatım olsa gam yemeyeceğim, aylardır tık yok bir de ya ahdhahBen yapmadım vallah bişey ya
Mimleneceğiz diyordun ben de sana çoktan mimlendik demiştim işte geçen![]()
Yakaladım pabucum seniiiAdamlar işi biliyormuş![]()