Bana çatı muayenesi değil de açılma var mı diye baktı ama çatı da aynı oluyormuş.Parmaklarıyla bakıyor galiba işaret parmağı ve orta parmağıyla baktı ama acımıyor gerçekten hemen bitiyor.Ay cati muayenesi nasil oluyo acaba
Onu banada yapti yani cati muayenesi olmuş oldum demekki .. Banada acilma var mi diye yapti:)Bana çatı muayenesi değil de açılma var mı diye baktı ama çatı da aynı oluyormuş.Parmaklarıyla bakıyor galiba işaret parmağı ve orta parmağıyla baktı ama acımıyor gerçekten hemen bitiyor.
Demek ki canım inşallah ebelerin eli de doktorunki kadar hafif olur :)Onu banada yapti yani cati muayenesi olmuş oldum demekki .. Banada acilma var mi diye yapti:)
EBELEr dr lardan daha tecrübeli :) onlar daha güzel bakıyorDemek ki canım inşallah ebelerin eli de doktorunki kadar hafif olur :)
Ay buna sevindim benim için bir yüktü resmen doğumdan bu yüzden de çok korkuyordum acımadı hiç şimdi bir cesaret geldi bana ama ağrılar başlayınca cesaretim kaçmaz inşallahEBELEr dr lardan daha tecrübeli :) onlar daha güzel bakıyor
Ağrılar başlayınca Nisa'n önce hızlansın ben bitsin diye düşünüyorsun :))Ay buna sevindim benim için bir yüktü resmen doğumdan bu yüzden de çok korkuyordum acımadı hiç şimdi bir cesaret geldi bana ama ağrılar başlayınca cesaretim kaçmaz inşallah
Öyle mi oluyor ? Bir de sizin kızınız vardı değil mi kız çocuğu olunca bel ağrır diyorlar doğru mu ?Ağrılar başlayınca Nisa'n önce hızlansın ben bitsin diye düşünüyorsun :))
Bana bir şey demedi o konuda ya ben de evle beklemeyi düşünüyorum da ya bir şey olursa diye korkar mıyım acaba dedimAgri baslayinca hemen gelme dedi benimki burda perisan olursun evde bekle dedi :)
İlk kızımda gebelik boyunca hep kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı Doğum sancımda kasık ve bacaklarıma girdiÖyle mi oluyor ? Bir de sizin kızınız vardı değil mi kız çocuğu olunca bel ağrır diyorlar doğru mu ?
Doktor dün nstde ağrı çıkmış dedi ama ben hissetmiyorum belim zaten ayakta durunca ağrıyor bir de sırtım o ağrı bu ağrı mı bilemedim ondan sordum. Teşekkürler :)İlk kızımda gebelik boyunca hep kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı Doğum sancımda kasık ve bacaklarıma girdi
Ama bu kızımda sürekli belim ağrıyor kaşık ağrısı hiç çekmedim belki belden gelir bu :))Doktor dün nstde ağrı çıkmış dedi ama ben hissetmiyorum belim zaten ayakta durunca ağrıyor bir de sırtım o ağrı bu ağrı mı bilemedim ondan sordum. Teşekkürler :)
Yaninda eşin falan olsun canim dayanabildigin kadar dayan .. Şimdi hastaneye gitsek acilma olmamissa bise yapamiyolar sanci cekiyosun hep .. Bide o sirada surekli alttan bakarlar acilma var mi diye .. Benim doktorum sagolsun cok güzel anlattı oyle gel ki acilma olmus olsun bizde hemen müdahale edelim dediBana bir şey demedi o konuda ya ben de evle beklemeyi düşünüyorum da ya bir şey olursa diye korkar mıyım acaba dedim
Bir yerde erkek çocuğun ağrısı karından kız çocuğun ağrısı belden gelir diye okumuştum.Bakalım bekliyorum :)Ama bu kızımda sürekli belim ağrıyor kaşık ağrısı hiç çekmedim belki belden gelir bu :))
Ne güzel demiş doktorun.Evet hastanede bir de suni sancı var inşallah dayanabilirim acil bir şey olmaz da.Yaninda eşin falan olsun canim dayanabildigin kadar dayan .. Şimdi hastaneye gitsek acilma olmamissa bise yapamiyolar sanci cekiyosun hep .. Bide o sirada surekli alttan bakarlar acilma var mi diye .. Benim doktorum sagolsun cok güzel anlattı oyle gel ki acilma olmus olsun bizde hemen müdahale edelim dedi
Benim büyük kız zaten erkek FatmaBir yerde erkek çocuğun ağrısı karından kız çocuğun ağrısı belden gelir diye okumuştum.Bakalım bekliyorum :)
O konuda haklisin su gelirse zaten bekleme gel dedi sende bekleme su ve nişan gelirse solugu hastanede al:)Ne güzel demiş doktorun.Evet hastanede bir de suni sancı var inşallah dayanabilirim acil bir şey olmaz da.
Ağrı gelirse beklerim ama suyum gelirse korkarım gibi geliyor bana da
Su gelse bile 24 saat yaşıyormuş susuz galiba su birden gelince anlarız da bazen de yavaş yavaş geliyormuş inşallah öyle olmaz.O konuda haklisin su gelirse zaten bekleme gel dedi sende bekleme su ve nişan gelirse solugu hastanede al:)
Benim büyük kız zaten erkek Fatmaküçükte belim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?