İlk doğum

Ay cati muayenesi nasil oluyo acaba
Bana çatı muayenesi değil de açılma var mı diye baktı ama çatı da aynı oluyormuş.Parmaklarıyla bakıyor galiba işaret parmağı ve orta parmağıyla baktı ama acımıyor gerçekten hemen bitiyor.

Onu banada yapti yani cati muayenesi olmuş oldum demekki .. Banada acilma var mi diye yapti:)

EBELEr dr lardan daha tecrübeli :) onlar daha güzel bakıyor
Ay buna sevindim benim için bir yüktü resmen doğumdan bu yüzden de çok korkuyordum acımadı hiç şimdi bir cesaret geldi bana ama ağrılar başlayınca cesaretim kaçmaz inşallah

Ay buna sevindim benim için bir yüktü resmen doğumdan bu yüzden de çok korkuyordum acımadı hiç şimdi bir cesaret geldi bana ama ağrılar başlayınca cesaretim kaçmaz inşallah
Ağrılar başlayınca Nisa'n önce hızlansın ben bitsin diye düşünüyorsun :))

Agri baslayinca hemen gelme dedi benimki burda perisan olursun evde bekle dedi :)

Öyle mi oluyor ? Bir de sizin kızınız vardı değil mi kız çocuğu olunca bel ağrır diyorlar doğru mu ?
İlk kızımda gebelik boyunca hep kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı Doğum sancımda kasık ve bacaklarıma girdi

İlk kızımda gebelik boyunca hep kasıklarım ve bacaklarım ağrıdı Doğum sancımda kasık ve bacaklarıma girdi
Doktor dün nstde ağrı çıkmış dedi ama ben hissetmiyorum belim zaten ayakta durunca ağrıyor bir de sırtım o ağrı bu ağrı mı bilemedim ondan sordum. Teşekkürler :)

Doktor dün nstde ağrı çıkmış dedi ama ben hissetmiyorum belim zaten ayakta durunca ağrıyor bir de sırtım o ağrı bu ağrı mı bilemedim ondan sordum. Teşekkürler :)
Ama bu kızımda sürekli belim ağrıyor kaşık ağrısı hiç çekmedim belki belden gelir bu :))

Bana bir şey demedi o konuda ya ben de evle beklemeyi düşünüyorum da ya bir şey olursa diye korkar mıyım acaba dedim
Yaninda eşin falan olsun canim dayanabildigin kadar dayan .. Şimdi hastaneye gitsek acilma olmamissa bise yapamiyolar sanci cekiyosun hep .. Bide o sirada surekli alttan bakarlar acilma var mi diye .. Benim doktorum sagolsun cok güzel anlattı oyle gel ki acilma olmus olsun bizde hemen müdahale edelim dedi

Ne güzel demiş doktorun.Evet hastanede bir de suni sancı var inşallah dayanabilirim acil bir şey olmaz da.
Ağrı gelirse beklerim ama suyum gelirse korkarım gibi geliyor bana da

Ne güzel demiş doktorun.Evet hastanede bir de suni sancı var inşallah dayanabilirim acil bir şey olmaz da.
Ağrı gelirse beklerim ama suyum gelirse korkarım gibi geliyor bana da
O konuda haklisin su gelirse zaten bekleme gel dedi sende bekleme su ve nişan gelirse solugu hastanede al:)

O konuda haklisin su gelirse zaten bekleme gel dedi sende bekleme su ve nişan gelirse solugu hastanede al:)
Su gelse bile 24 saat yaşıyormuş susuz galiba su birden gelince anlarız da bazen de yavaş yavaş geliyormuş inşallah öyle olmaz.
Aklımda bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…