İlk eşinden olan kızına 4000 nafaka veriyor diye benden olan çocuğuna o miktar üstünde masraf yapmaması (ÇOCUĞUNUZ YOKSA ÇOCUKLU ADAMLARLA EVLENMEYİN)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anası yaşlı olduğu için haftanın 5 günü onda kalıyor para ile ilgili konu açsam sizi evde oturtuyorum bu evi kiraya versem aylık 10 bin yapar size aylık 10 bin veriyormuşum gibi düşün diyor ilk eşinden kızına 4 bin veriyorum diyor ben başka masrafa karışmam çocuğun masrafları üzerinde diyor.birikim yapmamı asla istemez elime geçen parayı harcamak zorunda kalıyorum hiçbir şeyim yok ne ev ne araba çocuğu anaokukuna dolmuşla götürüyorum kendisinin arabası olduğu halde.çünkü anasında kalıyor.neyse evlenirken de her şeyimi verdim boşanırken de bişey almadım şimdi çocuğun da tüm masrafları üzerimde evinde oturuyorum ya bunu lütuf görüyor.
Bari yeniden nikah kıymanin yollarını arayın da yeniden boşanıp hakkınızı alin

Evet bedevi. Ben raporladim bile incelensin diye. Zaten tekrar evlendim dediginde inanmamistim, adam resmi nikahindan temizce dusurdu yapar mi tekrar resmi nikah? 🙈 Dini nikahla evine tasimis, annesinin evinde kaliyormus butun hafta, bedevi de tekrar evlendik diye avunuyor iste. Bir bedevi bir sari manolya, kendi hayatlarini bes para etmez eski kocalar ugruna mahveden iki kadin
Sanki kendileri çok şey de bütün suç elin heriflerinde. 😂

sizi evde oturtuyorum bu evi kiraya versem aylık 10 bin yapar size aylık 10 bin veriyormuşum gibi düşün diyor
Bu hangi ev, annesine aldı dediğiniz mi? Evliliğiniz sırasında aldıysa ortak sayılmıyor mu bu ev?
Adamla evlenebilmek için bütün varınızı yoğunuzu vermişsiniz. Keşke önce bir araştırsaydınız niye boşanmış diye. Eski eşine ve çocuğuna verdiği sizi ilgilendirmiyor. Bunları verdiğini bilerek evlenmediniz mi, beş kuruşu yokmuş cebinde. Daha doğrusu varmış parası pulu da sizi söğüşlemeyi tercih etmiş. Hatta evlendikten sonra bile sizden mal kaçırmış, arabasını abisinin üzerine yapmış.

Belli ki eski eşiyle evliliği sırasında yatırım yapmışlar. Ev araba alacak kadar birikim yapmışlar ve boşanınca da doğal olarak çocuğu için vermiş adam. Kadın çocuğunu düşünmüş garantiye almak istemiş ama siz düşünememişsiniz. Ne evlenirken birikiminizi korumuşsunuz ne de boşanırken haklarınızı almışsınız. Eski eşle bir ilginiz alakanız yok ki niye kadını karıştırıyorsunuz?

Adamla evlenebilmek için varını yokunu ortaya saçmışsın.
Şimdi ne bekliyorsun anlamadım.
Kusura bakma ama adamla bu şartlarla evlilik yapmışsın.
İmam nikahı yappıp evde oturuyorsun pes yani .
Madem niye boşandın ?
Tabi adamla resmi nikah yaptın mı orası da şaibeli

Sizin eşiniz yok öncelikle eski eşiniz hala dini nikahla oturunca eş olmuyorsunuz.
Bu adam sizle tekrar evlensin diye her şeye he derseniz öyle olur. Elli kere üyelik akıp üçüncüye evlenir mi diye sormuştunuz evlendiniz başınız göğe ermedi değil mi? Şimdi hç ağlamayın. O adam size para asla yedirmez

Sizin eşiniz yok öncelikle eski eşiniz hala dini nikahla oturunca eş olmuyorsunuz.
Bu adam sizle tekrar evlensin diye her şeye he derseniz öyle olur. Elli kere üyelik akıp üçüncüye evlenir mi diye sormuştunuz evlendiniz başınız göğe ermedi değil mi? Şimdi hç ağlamayın. O adam size para asla yedirmez
ben adam bana para yedirsin deseydim evlenirken her şeyi ben almazdım altınlarımı bozdurup.boşanırken de tazminat vs isterdim.istediğim benim çocuğumun ilk eşinden olan çocukla aynı şartlarda yaşaması analatabildim umarım.ama siz evde oturuyorsunuz diye her şeyi üstüme yıkmak istiyor.

Ah bedevi vah bedevi.
O kadar araba diye diye ölüp bittin, dolmuslardan kurtulamamissin.
Diğer eş hakkı olanı almış, sen yeniden evleneceğim diye kandırıldığin, buna musade ettiğin için nafaka ile yetinmek zorundasın. Adamın evinde oturuyormuşsun zaten sesini çıkarma bari ondan da olacaksın. İlk eşle kıyaslayip durma kendini.

Bu hangi ev, annesine aldı dediğiniz mi? Evliliğiniz sırasında aldıysa ortak sayılmıyor mu bu ev?
Adamla evlenebilmek için bütün varınızı yoğunuzu vermişsiniz. Keşke önce bir araştırsaydınız niye boşanmış diye. Eski eşine ve çocuğuna verdiği sizi ilgilendirmiyor. Bunları verdiğini bilerek evlenmediniz mi, beş kuruşu yokmuş cebinde. Daha doğrusu varmış parası pulu da sizi söğüşlemeyi tercih etmiş. Hatta evlendikten sonra bile sizden mal kaçırmış, arabasını abisinin üzerine yapmış.

Belli ki eski eşiyle evliliği sırasında yatırım yapmışlar. Ev araba alacak kadar birikim yapmışlar ve boşanınca da doğal olarak çocuğu için vermiş adam. Kadın çocuğunu düşünmüş garantiye almak istemiş ama siz düşünememişsiniz. Ne evlenirken birikiminizi korumuşsunuz ne de boşanırken haklarınızı almışsınız. Eski eşle bir ilginiz alakanız yok ki niye kadını karıştırıyorsunuz?
o karışyitırıyor eski karıma sadece 4 bin nafaka veriyorum sen ise 10 binlik kirası olan evde oturuyon diyor.sana 10 bin verdiğimi.düşün diyor.çocuk için bir şey istediğimde.

Ah bedevi vah bedevi.
O kadar araba diye diye ölüp bittin, dolmuslardan kurtulamamissin.
Diğer eş hakkı olanı almış, sen yeniden evleneceğim diye kandırıldığin, buna musade ettiğin için nafaka ile yetinmek zorundasın. Adamın evinde oturuyormuşsun zaten sesini çıkarma bari ondan da olacaksın. İlk eşle kıyaslayip durma kendini.
kıyaslamıyorum o kıyaslıyor.
eski karıma sadece 4 bin nafaka veriyorum sen ise 10 binlik kirası olan evde oturuyon diyor.sana 10 bin verdiğimi.düşün diyor.çocuk için bir şey istediğimde.

Ortak mal edinmeyin soz hakkınız olmaz nikah olmadıgi icin eniste de akılliymıs tekrar nikah kiymamis ki bir hak iddia edemeyesi hadi o kiymadi siz neden talep etmediniz hukuken korumadiniz kendinizi ?

o karışyitırıyor eski karıma sadece 4 bin nafaka veriyorum sen ise 10 binlik kirası olan evde oturuyon diyor.sana 10 bin verdiğimi.düşün diyor.çocuk için bir şey istediğimde.
İşte ben de o evi sordum, siz evliyken mi alındı? Yalnız adamın bu kadar rahat takılmasının nedeni hiç resmi nikah yapmayışınız olmasın? Bana kalırsa hep dini nikah vardı. Evlilik birliği içinde ev alınıyor ama annesinin üstüne, araba alınıyor abisinin üstüne. Evli olsaydınız bunu yapamazdı her şeyin yarısı sizindi. Anlaşılan sadece çocuğa nafaka vermek istiyor.

ben adam bana para yedirsin deseydim evlenirken her şeyi ben almazdım altınlarımı bozdurup.boşanırken de tazminat vs isterdim.istediğim benim çocuğumun ilk eşinden olan çocukla aynı şartlarda yaşaması analatabildim umarım.ama siz evde oturuyorsunuz diye her şeyi üstüme yıkmak istiyor.
Ya ne bekliyordun Bedevi ne bekliyordun? Eninde sonunda elinde adam istemediği halde zor bela doğurduğun bebeyle kalakalıyorsun, kendine ettiğin bişey değil peşinde sürükleyip duruyorsun çocuğu ona yazık sana zerre acıdığımız yok. Hayatının zarını attın tutmadı tutmuyor işte, nasıl bir hırs bu ya.

Ee sen hakkini savunmadıysan, ilk esinin sucu ne ? 4 bine hangi ozel okul var, merdiven alti mi ? Fahis bir fiyatmis gibi yaziyorsun. Bir zahmet versin 4 bin, adamin cocugu. Verdigi 4 bin niye gozunuze batıyor, sen de al kendi cocuguna 4 bin nafaka hukuk yoluyla ara hakkini. Ilk es ve cocugun sucu ne anlamadim. 4 bin paraymış gibi ustune bastira bastira yazmışsınız. Isimli kolejleri gectim, en en dandik kres 4 binden basliyor zaten

Ee sen hakkini savunmadıysan, ilk esinin sucu ne ? 4 bine hangi ozel okul var, merdiven alti mi ? Fahis bir fiyatmis gibi yaziyorsun. Bir zahmet versin 4 bin, adamin cocugu. Verdigi 4 bin niye gozunuze batıyor, sen de al kendi cocuguna 4 bin nafaka hukuk yoluyla ara hakkini. Ilk es ve cocugun sucu ne anlamadim. 4 bin paraymış gibi ustune bastira bastira yazmışsınız. Isimli kolejleri gectim, en en dandik kres 4 binden basliyor zaten
Biz bu arkadaşı tanıyoruz ya. Kocası bunu tekrar evleniriz diye kandırıp kuruş vermeden boşadı, çocuğa nafakayı alabildi sonradan sadece. Adamla da çok uzun zaman olmadı tekrar bi eve gireli. Kendi koca buldum kocaaaa diye patır patır koşup elindekini avcundakini saymış, adamın çocuğunun aldığı 4000 TL cik dokunuyor şimdi. Adama gücü yetmeyince kendi kendine kuruluyor.

%10000000000

Tazminat istememen tok gözlülüğünden değil ki. O zamanlar da konu açtın adam sana tekrar evleniriz dedi ondan boşandın. Şimdi neden nikah kıymıyor peki? Sana yedirmemek için. O ev neden abisinde senden kaçırıyor. Hangi adalet? Boşa olmayacak şeyler bekleme. Daha bir araba aldıramamışsın hani evlenince alacaktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X